Ah su moral bozuklugu da olmasa..:)

dilhunberceste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
311
69
68
Merhaba arkadaslaar araniza yeni katildim ciddi anlamda motivasyona ihtiyacim var yaklasik 1 aydir yediklerime dikkat ediyorum ve olabildigince hareketli olmaya calisiyorum 1.68 boyundayim, 65 kilodan 59 a dusmeyi basardim cok sukur ama cevremdeki herkesin diyetimi alaya almasindan, ye ye baskilarindan cok bunaldim kilo vermem de su aralar durunca tamamen darmadagin oldum her an abur cubura saldirabilirim :D bi 5 kilo fazlam daha var beraber motive olup devam edebilecegim arkadaslaar yok muuuu :))

war tabıkııııı, hemde bende kılo bıras daha fasla, boy 1.65 ama kılo 68 :( ınmıyoo 59 a cunku abur cubur we cıkolata tatlılar :(

ama ıstahım cok acık, bırer kılo wersem her ay yeter :((

Mesajini gec gordum ya siteye adapte olamadim daha:)) ya ben de tartida bi ara 66 yi gordum dedim bu boyle olmaz kendi kendimin diyetisyeni old belli basli seyleri kestim su nivea body egzerszleriyle filan bacak basenden inanilmaaz inceldim gel gor ki annemin ye ye baskisi arkadaslarimin ay sen diyette misin bunu da yemezsin sen diye soylenisleri benim moralimi alt ust etti :( beraber basarabiliriz bence ne yiyoruz ne iciyoruz paylasalim birbirimizi uyara kacamak yok:))

Back
X