Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce yaklaşıyor mu ben hala çözemedim kafam basmıyor sanırım
Bide iki gün önce sümüksü sarımtrak yapışkan ve de yoğun bi akıntım oldu yumurta akı gibi afedersiniz detay verdiğim için o günden beri kasık ağrısı beni öldürecek.
Sizce yaklaşıyor mu ben hala çözemedim kafam basmıyor sanırım
Bide iki gün önce sümüksü sarımtrak yapışkan ve de yoğun bi akıntım oldu yumurta akı gibi afedersiniz detay verdiğim için o günden beri kasık ağrısı beni öldürecek.
Neden hem sabah hem akşam ovulasyon testi yapıyorsunuz ki anlamı yok. Kendinize bir saat belirleyin ben gündüz 11 12 gibi yapardım yumurtlamayı çok güzel yakalrdım siz de çok çok öğlen 13 gibi yapın iki saat önce sıvı alımını kesin
Son altı aydır renglim düzeni 0 3gün önce 5gün sonra vs VS. Acayip saçmalıyor malesef :)) ikili yapılması daha sağlıklı sanırım aldığım teste sabah aksam daha olumlu sonuç olur diyor.