Aynı şeyi eşiniz size yapsa hoşuma mi diye düşünün.Herkese selam arkadaşlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi biraz takıntılı biriyim. Nefret ediyorum bu huyumdan ama elimde olmadan takıyorum bazı şeylere. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz ama o başka bir ilçede görevlendirildi bir süreliğine. Mesela az önce eşimi aradım. Meşkule attı bu aralar çok yoğun çalışıyor biliyorum. E bende bekledim işi azalınca döner diye. Aradan bir saat geçti hala aramayınca tekrar aradım. O da bana "hatun şuan iş yerinde yemek yiyorum ben seni sonra arayımmı, varmı bi sıkıntı" dedi. "yok" dedim bende kapattım. Şimdi düşünüyorum. Ben onu aramışım işi var meşkule atmış buraya kadar tamam. E daha sonra yemek yemeden önce beni bi araması lazım değilmiydi. Ondan sonra aradığında da soğuk konuştum. Anladı sanırım. Böyle şeyleri kafama taktığımı az çok biliyor. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl başa çıkmalıyım bu durumla.
Hım bilmem belki ek alınca ünsüz yumuşaması olur diye düşündüm ben :)mesGule atsaymis iyiymis ama mesKule atmis olmamis...
her insanda olur bu durum ama onemli olan kendini frenleyebilmek sık bogaz etmek guzel birsey degilHerkese selam arkadaşlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi biraz takıntılı biriyim. Nefret ediyorum bu huyumdan ama elimde olmadan takıyorum bazı şeylere. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz ama o başka bir ilçede görevlendirildi bir süreliğine. Mesela az önce eşimi aradım. Meşkule attı bu aralar çok yoğun çalışıyor biliyorum. E bende bekledim işi azalınca döner diye. Aradan bir saat geçti hala aramayınca tekrar aradım. O da bana "hatun şuan iş yerinde yemek yiyorum ben seni sonra arayımmı, varmı bi sıkıntı" dedi. "yok" dedim bende kapattım. Şimdi düşünüyorum. Ben onu aramışım işi var meşkule atmış buraya kadar tamam. E daha sonra yemek yemeden önce beni bi araması lazım değilmiydi. Ondan sonra aradığında da soğuk konuştum. Anladı sanırım. Böyle şeyleri kafama taktığımı az çok biliyor. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl başa çıkmalıyım bu durumla.
unsuz yumusamasi oyke de olmuyor malesef. neyse konuyu dagitmayalim.Hım bilmem belki ek alınca ünsüz yumuşaması olur diye düşündüm ben :)
Akşam aynı eve girmiyoruz işte ne yazık ki. Dedim ya görevlendirme nedeniyle başka yerde şu an diye o yüzden orda kalıyor. Belki de ondan biraz takıyorum bu aralar.abartmayın
bu kadar çok karşınızda ki kişiye müdahale etmek onu sizden uzaklaştırır
ayrıca aramadı diye abartmayın
akşam aynı eve gireceksiniz
Bir süredir ayrıyız ya ondan sanırım. Özgüven eksikliğim yoktur.Aynı şeyi eşiniz size yapsa hoşuma mi diye düşünün.
Sık boğaz etmeyi düşündüğünüzde kendinize yarım saat sonra diye süre tanıyın, yarım saat sonra bi yarım saat daha ekleyin.
Takıntılarınızın altında acaba özgüven eksikliğiniz olabilir mi?
O zaman eşine mi güvenmiyorsun? Biraz rahat olmaya çalışın, ne kadar sıkarsanız bir yerden patlak verir unutmayın.Bir süredir ayrıyız ya ondan sanırım. Özgüven eksikliğim yoktur.
Yok yok eşimede güvenim tam. Bilmiyorum işte takmamaya çalışıyorum ama elimde değil.O zaman eşine mi güvenmiyorsun? Biraz rahat olmaya çalışın, ne kadar sıkarsanız bir yerden patlak verir unutmayın.
Amma taktınız ha. Ne büyük bi hata ya valla. Ben burda bir sıkıtımı paylaşmak istiyorum siz orda küçüçük bir harf yanlışına takıyorsunuz.meşkul değil meşgul.
iş hayatında olup da hala bu tip hatalar yapılabiliyor olmasını benim aklım almıyor.
ayrıca çok gereksiz bişeye takıntı yapmşsınız. bırakın bu huyları. abartı.
Amma taktınız ha. Ne büyük bi hata ya valla. Ben burda bir sıkıtımı paylaşmak istiyorum siz orda küçüçük bir harf yanlışına takıyorsunuz.
Akşam aynı eve girmiyoruz işte ne yazık ki. Dedim ya görevlendirme nedeniyle başka yerde şu an diye o yüzden orda kalıyor. Belki de ondan biraz takıyorum bu aralar.
Biz mesajlaşmayı pek sevmiyoruz ne o öyle ergenler gibi ya. Açarsın konuşursun. Sonra mesajlaşıncada sıkıntılar oluyor, bu seferde konuşun mesaj ne deniliyor.Msjlaşın bu konuşma derdi nedir illa öyle abartılmayacak şeyleri abartıyorsunuz ki sonra kocam benden soğudu diye konuların ardı arkası kesilmiyor
Konuyu dağıtmayın ya sonra bam yedirtiyorsunuz insanaBenim takıntım da yanlış yazmasına rağmen doğrusunu öğrenip düzeltmeyen, yardımcı olanları da bir güzel paylayan insanlara karşı. Bir insan hiç mi "meşgul" kelimesinin yazılışını görmez ya hadi görmesin diyelim o açıklama ne öyle yumuşama sertleşme filan kurallar da birbirine girmiş.
Kendi takıntınızdan da vazgeçin hiç mi özgüveniniz yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?