ah şu temizlik :(

Ben hamile kalmadan önce istisnasız her gün halılar kaldırıp silip süpürüp toz alıyordum..Şimdi halıları kaldıramıyorum ama gene her gün silip sürpürüp,toz alıp banyoları temizliyorum..2 kişiyiz..Fakat bende çekmeceler ve dolap dağınıktır...Her gün toplasam ertesi günü gene aynı olur..Ona bi çözüm bulamadım bende :35::35::35:

bende dolap ve çekmecelerde istediğim düzeni tutturamadım maalesef..:25:
büyük ve küçük gelenleri verdim azaltmanın yararı olacağını düşündüm her gün eksiltiyorum bir şeyler hadi hayırlısı:52::52::52:

Hiç uğraşamam fani işlerle beyhude ...canınızın kıymetini bilin ,işe vereceğinize kendinizi,size kasın zaman.unutmayın kimse hamaratsınız diye madalya takmayacak . ❌⭕❌⭕

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yanlış anlaşılmasın çocuklu bir arkadaş vardı,evine ayakkabısı ile giriyor:26:benim titiz olduğumu düşünüp laf sokmuştu..
çocukları geldiğinde biri konsola yatıyor öbürü tv sehpasına çıkıyor,insanda gelicekler diye korkuyor bu defa:27:

Merhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen :(

eskiden annem derdi temizlik yaptıktan sonra şöyle oturup evin içine bakıyorum ruhen ferahlıyorum rahatlıyorum diye.bende diyordum altı üstü temizlik niye ferahlayasın ki diye.tabi o zamanlar daha ortaokula fln gidiyordum.üniyi kazandım eve çıktım.ee malum kendi temizliğimi kendim yapmak zorundayım.ben de kendi evimi temizlemeye başlayınca anladım.temizlik bitince şöyle bi odama bakıyordum gözüme öyle güzel geliyordu ki odam anlatamam sana.sonradan anladım annemin ne demek istediğini.eğer evini isteyerek temizlersen gerçekten temizlik sonrası için ferahlar.eğer kafanda büyütürsen sadce zorunlu olarak görürsün bi süre sonra da kabusun olur.o yüzden biraz severek yapmaya çalış.motive et kendini daha rahat olacam temiz temiz oturacam diye.

Çalışan kadınların derdi hep aynı...sürekli insanın kafasını meşgul ediyor acaba nezaman neyi yapsam diye düşünmekten kendini alamıyorsun. ben evime kadın çağırmıyorum artık hiç içime sinmiyor illakikendim yapmalıyım çok kötü bir huy ama :( allahtan süpürgem çok iyi evde toz zerresi bırakmıyor bir süpürüp toz alıp siliyorum 1.5 hafta 2 haftaya yakın temizlik yapmıyorum ayda bir de genel dip köşe temizlik yapıyorum okadar annemin evi kadar temiz değil ama mecburrrr :)

Çalışan kadınların derdi hep aynı...sürekli insanın kafasını meşgul ediyor acaba nezaman neyi yapsam diye düşünmekten kendini alamıyorsun. ben evime kadın çağırmıyorum artık hiç içime sinmiyor illakikendim yapmalıyım çok kötü bir huy ama :( allahtan süpürgem çok iyi evde toz zerresi bırakmıyor bir süpürüp toz alıp siliyorum 1.5 hafta 2 haftaya yakın temizlik yapmıyorum ayda bir de genel dip köşe temizlik yapıyorum okadar annemin evi kadar temiz değil ama mecburrrr :)

Ben 1 hafta temizlik yapmasam dusenemiyorum bile evim nasil olur acaba.
Benim esim ve oglum sagolsunlar cok dagitiyorlar,istedigim kadar soyleyeyim yine ayni yediklerinin copunu bile atmiyorlar.
Ama alistim artik belli bir duzende gidiyor, birde ben ciktigim odadan mutlaka yanimda toplanacak bir seyi gotururum.
Yalniz utu yapmaktan nefret ediyorum biriktirip yapiyorum :(

Ben 1 hafta temizlik yapmasam dusenemiyorum bile evim nasil olur acaba.
Benim esim ve oglum sagolsunlar cok dagitiyorlar,istedigim kadar soyleyeyim yine ayni yediklerinin copunu bile atmiyorlar.
Ama alistim artik belli bir duzende gidiyor, birde ben ciktigim odadan mutlaka yanimda toplanacak bir seyi gotururum.
Yalniz utu yapmaktan nefret ediyorum biriktirip yapiyorum :(

benim eşim öyle çok dağınık değildir birde daha çocuk olamdığı için bizde dağıtan çok olmuyorrr..ben öğlene kadar evimi toparlayıp işe gidiyorum snra da akşamdan akşama evde oluyoruz eşimle :)

Back
X