- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
Selaam Güzelliklerim
Derdime baktim derdimden igrendim, onun derdine baktim derdime imrendim... Ne guzel sözdür demi. Aslinda dert midir değil midir bu bendeki karmaşa onu da tam adlandiramiyorum ama dert bile olsa gene de Bin şükür . En iyisi ben size guzelce bi anlatayim da siz karar verin . 5 aylik evliyim ve deli gibi aşığım eşime . 2 sene nisanlilik surecimiz oldu . 2.senemizde dugunumuze 7-8 ay kala resmen aile kaosu yasandi. Konu bilezik... Benim annem kurban bayraminda adettir kizin koluna bilezik takilir diye kayinvalidemden bilezik istedi. O zamanlar durumlari cok da iyi olmadigi icin biraz kemkum eder oldular ve oncesinde gelinleri yani benim icin pek bi zahmette bulunmadiklarindan dolayi annem de israrci oldu bu konuda. Ve ben bir elti magduru olaraktan bu durumu eltimle paylastim o bana bosuna bekleme kizim cop bile almaz onlar dedi bende ona almalari lazim yoksa annem baya soylenir dedim . Ama gel gorki eltim bunu kayilvalidem ve gorumceme sizin gelininiz bilezikle alakali es...k gibi alacaklar mecburlar diyo haberiniz olsun diye haber etmis . Tabi bunu duyan gorumce durur mu hemen sarildi telefona . Bana acti agzini yumdu gozunu ne yuzumdeki Allah vergisi egzamamdan beni vurmadigi kaldi ne de had bilmemezligim. Sesimi cikarmadim esim halleder diyip . Tabi sebebini cok sonradan ogrendim. Nitekim esim el atti olaya. Ya o kiz ya ben diyen gorumceme kapiyi gosterdi ve eltime de laflarini saydirip annesi babasini da arkasina alarak sildi butun kardeslerini. Bu arada 3 kardesler. Hak yiyemem kv ve kp hep yanimda oldular ve konuyu birkere Anlatmam onlari ikna etti cok Sukur. 1.5 sene gecti aradan. Ama ben onlara karsi icimdki nefreti ve kini ilk gunki sicakligiyla koruyorum. Fakat buna ragmen esimin kardesleriyle barismasi gerektigini dusunuyorum artik cunku bu dunyada ölüm denen bir gercek var. Bu konuyu ona acmaya cesaret bile edemiyorum lafi direk agzima tikiyo benim kardeslerim yok diyerek. Simdi burda bana akil fikir ve yon verin nolur kizlar. Sacma gelebilir ama vicdan meselesi olmaya basladi bende bu durum . Dugunume gelirlerse eger olay cikaririm diyip haber yollayan esime bunu nasil kabul ettirebilirim. Benim yazarken canim cikti size okurken kolayliklar diliyorum
valla baya uzun olmus simdiden vaktinizi aldigim icin ozur dilerim