- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.715
- 798
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
Yani soyle soyleyeyim gorumcemin beni aradigini kaynanamlar sonra ogrendi . Daha sonra yaptigin terbiyesizligi duzelt diye gorumcemi aramislar esimin demesi oyle . Ama gorumce ben terbiyesizlik yapmadim kadin cocuklarinin uzerine yemin ediyor yalan mi soyluyor deyince kv de iyi o zaman benim evime gelme daha bu halti temizlemedikce diyip kapatiyor teli . oylelikle aylardir gorusmuyolardi ta ki gorumce dogum yapip kv yi arayana kadar . anlayacagin gorumce eltimden taraf . ona inaniyor hala. Ve bi insan boyle bi igrenc bisey icin colugunu cocugunu nasil ortaya atiyor onu da anlamis degilim. Ama gorumcemin yuzune karsi benim de abim askerde bende abimin sehitligini goreyim ki oyle bisey soylemedim al bakalim yeminse bu da yemin diyince yuzu kirece dondu fakat gene de nafile . Beddua ede ede ayrildim ordan . O anki psikolojim onu uygundu
oo elti sonuna kadar inkar ediyor yani..durum daha ciddiymiş.. bence eşini erkek kardeşiyle barışması için teşvik etme hiç..
eni konu bu eltinin zararı dokunur sana..
görümceyi bilemedim eltiye inanması seni daha az tanıdığından olmalı .. valla biri çocuklarının üstüne yemin etse bende ona inanırdım ne diyim..