Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende erkek arkadasımla tartıstım o benım gercekten kalbımı kırdı bende o ankı yurek sızısıyla allahından bul dedım ıcten yurektenama noldu yunus polis görevdeyken kaza yapmış aramız bozuk sormadım ne halde ama gelin bana sorun acısını ama hakettı Çok üzgünüm çoook
Arkadaşlar dün yaşadığım bir olay beni çok etkiledi burada sizlerle paylaşmak istedim. Hani bazen burada başlıklar açılıyor ya ah tutar mı adalet yerini bulur mu diye işte mazlumun ahının çıktığı örnek bir olay.... Benim mah.den bir kız arkadaşım vardı çokda severdim yediğimiz içtiğimiz birdir... Ama arkadaşım çok hırslıydı ve kendini övmeyi severdi oldum olası.... Birde subayla evlenme takıntısı vardı kendisinin istediği oldu ve astsubay sevgilisiyle evlendi ama çocuğu tongaya düşürdü birazda... Neyse evlendikten sonra birde ikiz çocukları oldu kız o kadar değişti ki konuşmasından yürüyüşüne kadar bizi beğenmez oldu hatta öz kardeşini bile üstelik hava atmak için attığı yalanlarda cabası... Eşi doğuda görev yapıyordu ve doğuyu hep aşağılardı kendiside doğulu olduğu halde..Birde İzmirde büyüdüğü için kendini İzmirliyim diye tanıtırdı herkese neyse bu arkadaşın kardeşi kalmaya ablasına gidiyo kız diyo ki abla buraya geldim geleli çaya doymuyorum ablasıda diyoki doymazsın tabi çay bedava su bedava :1shok: neyse bu orda iyice zıvanadan çıkıyo eşinin arkadaşı namaz kılıyo diye herkese şaşırarak anlatıyo ve dalga geçiyo( bu arkadaş evlenmeden önce cuma günleri Yasin okurdu) hatta kardeşi namaz kılarken kalk kız diye vuruyo :1shok: ve daha neler neler... neyse sonra bu kardeşini sepetliyo kayınvalidem gelcek diye kızın tam gideceği gün eniştesi erken geliyo ve diyoki beni işten attılar :1shok: üstelik sebebide belli değil kız o kadar gururluki kardeşinin yanında bile ağlamıyo gözleri dolduğu halde ve bunu duyduğundada ilk cümlesi şu olmuş "Allahım nasıl olur ne namaz bilirim ne kuran bilirim kıyafetinde en açığını giyinirim " hala daha dersini almamış ve şimdi o bedava çayımı içiyosun dediği kardeşine muhtaç iki çocukla baba evine döndü... Çok şaşkınım çokk ne oldum değil ne olcam demeli gerçektende...
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım bayanların beni anlayacağını umuyorum ve yardımınızı istiyorum belki çok tanıdık bi sorun ama işte..3 yıldır sözlüydüm biriyle üniversitede başlamıştı o mezun olunca doğru düzgün bir iş bulamadı ve psikolojisi çok bozuldu ailesiyle tartıştı benimle ara vermek istedi..ama sonradan öğrendim ki dersanede çalışmaya başlamıştı ordaki rehberlikçiyle berabermiş..bi boşlukta ona sığındım dedi ve gitti...çok kötüyüm yardım edin..