ah tutar mı ?

Onunla tanıştığımda hastalığımı bilmiodum bile( meğer kalp hastasıymışım.. Arkadaşları doktordu bana ve ona sürekli stresten kesinlikle uzak olmam gerektiğini söylerlerdi..ölene kadar hep hastanelerde geçecek ömrüm..yani hastalığımı, neler çektiğimi, üzülünce ne kadar kötüleşenileceğimi en iyi o bilirdi..
7 aylık bi evlilik yapıp ayrılmıştım.bunada anlatmıştım herşeyi, en dürüst halimle..ailen yada sen kabullenmezseniz saygı duyarım demiştim.. Ama bunu en baştan söyleyin demiştim..bak ben hastayım Allah rızası için beni üzme demiştim..o zmn böyle aşık diildim.. hayatımda bunalım yapmazdı ailesinin yada kendisinin kabul etmemesi..tamam demişti..
Onu öyle çol sevmiştim ki hastalığımın verdiği üzüntüyü bile unuttıruyordu bana..hiç baskıda yapmadım evlenelim die..ailesiyle tanıştım, biliolardı beni..arkadaşları, ailesi, akrabaları... Bi kere ayrılmıştım ondan 3 ay.. Şans eseri babamla tanışmıştı.. Bırakmadı beni, öllüyorum diodu.sebiyorum diodu.ayrılaöazsın.biz evlenicez diodu..barıştım...
Saçlarıma sürekli bakım yapıodum ki uzasınlar, yazın isteme nişan vs olur die...

Ta ki 4 gün öncesine kadar( meğer zaten nişanlıymış, meğer 7 yıllık ilişkisi varmış, evelenecekmiş hazırlıklar yapıoşarmış!meğer babası beni istemiyormuş, meğer ben çok aptalmışım

Şimdi canım çok yanıo.. Nasıl anlamadım diemiorum. Çevresinde bi kişide belli etmedi ki bana,bi kişife uyarmadı ki. Bilsem nişanlısı var çıkar mıyım. Diğer kızada yazık diil mi( ailesine mi kızsam, ona mı kızsam, arkadaşlarına mı kızsam...

4 gündür ne kadar teselli etsemde ii olamıorum, kalbim çok acıo, o kadar acıo ki bazen ağrı kesici içiorum... İlaçlarım etki etmio sanki.. Bide hasta olduğumu bile bile..nası yaparsınız, vicdanda mı yok?? Seni Allah a havale etsem ..25 yaşımı bana verir mi hayat((

Ciddi misin canım.Nasıl yani hiç kimsemi söylemez sana;nişanlı oldugunu bu kadar vicdansız olamazlar yaa...
Hem nişanlısına hem sana yazık.
Yani bunun ailesinin ahlaki degerleri bu kadar mı!!!........
Eger gercekten böyleyse;Rabbim hepsine karsılıgını versin göz göre göre kandırmak ne kadar büyük vicdansızlık;terbiyesizlik.

içten edilen ah tutar arkadaşım ben sana benim olayımı anlatayım;
lise mezuniyetimde yoktan yere kardeşim kavga çıkardı ve haksız yere annemle üstüme geldiler ağladım ağladım yüzüm şişti evden bi dişimi bile fırçalamadan çıktım 4 yılın sonunda gururla mezun olduğum lisenin mezuniyetindeyse kafamı kaldırıpta doğru düzgün arkadaşlarımın yüzüne bile bakamadım sonra ne mi oldu kardeşim kendi balosunda kuaförde saçı makyajı yapıldıktan sonra parfüm sıkıyor ve parfümü tamda gözüne sıkıyor göz kızarıyor akıyor makyaj leş oluyor yüzü gözü dağılıyor... olayı öğrendiğimde anneme de ona da hakettiğinizi buldunuz demiştim ahımı almıştınız yanınıza da kalmadı ....

Evet canım malesefki böyle oldu( ya düşünüorum düşünüorum ne cevap bulabiliyorum ne de şaşkınlığımı alabiliyorum.. Nasıl neden niye diye düşünmekten beynim yoruldu? Hiç mi allah korkuları yoktu( kuzeni bigün bana dediki bizimle tanıştırdığı ilk kız sensin!!! Ben nasıl anlayayım bunlar böle diince(( Rabbim sen yardım et.. Galiba kızda beni biliomuş ama çok sevdiğinden bırakmamış.. Allah hepsinin belasını versin...olayları öğrendikçe insanların insafsızlığına şaşırıyorum( müslümanlık bu mu? Hey yarabbim göster nolur adaletini yalvarırım tez zamanda... Kalbim ağırlığına dayanamıyo ah hastaların dileği çabuk kabul olurmuş.. Rabbim nolur kabul et dualarımı.. Sen onlara öyle bi acı verki öyle bi içleri yansın ki birdaha insanlara zarar vermeye cesaret bile edemesinler( biz bunu yaptıkta başımıza bu gelsin desinler(

Senin canını bile bile yakmıslar eminim Allah yanlarına bırakmıyacaktır.
Onların canı seninkinden daha beter yanar canım;sabırlı ol.
Gercekten onların yaptıgı insanlıga sıgmaz ya..Bu kadar da olmaz ..İnsanlar ne kadar berbat bir hale gelmişler.
Ama insallah rabbim hepsinden tek tek çıkarır acısını..Bilipte susmak ne kadar büyük günah...
Sen içini ferah tut;sabırlı ol canım..Rabbim cok cok sabır versin ferahlık versin.
Kendini düşün üzülme ..Allaha bırak..Rabbim şifa versin sana da..

Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun... Allah ım bu acıyı yaşattığı ve sınadığı son insan ben olayım... Ben isyan etmiyorum..
Uyku arasında göAzlerimi bile açmadan canımın yandığını hissedip Allah hepinizin belasını versin diyerek geri uyumak ne acı bi şeyin sonucuymuş.. Etmeyeyim beddua desemde ne mümkün ne dilim susuo ne kalbim.. yani anlayacağınız şu ki ne yaparsanız yapın, ne kadar kontrollü olursanızda olun kaderinizde varsa böyle bi sınav asla kaçamıyorsunuz( Allah hetkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Öyle canım...
Yasadıgın sıkıntılarıda anlayabiliyorum.Gercekten zor hemde çok zor hemde.
Ama işte sabretmekten baska çaremizde yok..
Allah kimsenin yanına bırakmasın

canım, benmde başıma sana benzer bişi geldi benimde 7 yıllık ilişkim vardı ailesi biliyordu ve beni ansızın terketti sürekli üzüyordu zaten benm de kulağıma bişiler çalındı aldattığına dair yazdıkların yaşadıklarıma o kadar benziyorki acaba hangi memlekette oluyor bu olay eski erkek arkadasm maraşta yasıordu o ben başka memlektteydim, kuzenleri vardı onunda. sanki onu anlatıyorsun gibi geldi belkide yaşadıklarımız sadece benzer bir olay

Hemde öyle bir tutarkii .. Eğer gerçekten mazlum iseniz birde kalbiniz çok temiz ise bunuda bir gören var elbet değilmi :114:

İlahi adaletten bir şüpheniz mi var?
O terazi şaşar mı hiç?

Haklısın..İlahi adaletten tabi ki şüphem yok ama bazen düşününce ve üzenlerin mutlu oldugunu görünce insan ister istemez düşünüyor,acaba yaptıkları böyle yanlarına kar mı kalacak diye.

Haklısın..İlahi adaletten tabi ki şüphem yok ama bazen düşününce ve üzenlerin mutlu oldugunu görünce insan ister istemez düşünüyor,acaba yaptıkları böyle yanlarına kar mı kalacak diye.

Bu dünyada çektiğimiz her sıkıntı, ahirete daha hafif, daha günahsız gidelim diyedir.
Yani yine bizim hayrımızadır canım.
Günahlarımızdan burada arınıyoruz.

Allah korkusu olmayanlara belki bir şey olmuyor evet.
Ya da biz olmadığını sanıyoruz.

Ama vah onların ahiretteki hallerine.

İçini ferah tut.
İlahi adalet şaşmaz.

Çok tesekkür ederim canım.
Haklısın...
Allah her iki dünyada da yanlarına bırakmasın insallah.

sana tek birsey soyluyorum arkadasim.. tutmak ne kelime.. 1 degil 2 degil kac kisi canimi yaktiysa surum surum surunduklerini kapilarda agladiklarini ne olur bedduani geri al dediklerini gordum.. hic ama hickimsenin yanina kalmiyor.. ve enteresan bir sekilde senin bir sekilde haberin oluyor...:)) icini ferah tut:))

Gercekten sen birebir yasadın mı yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…