ah tutar mı ?

İnşallah canım inşallah..
O günün gelmesini;o günü görmeyi çok istiyorum.
Başına geleceklerin bana yaptıklarından dolayı oldugunu anlasında baska bişey istemem.
Çaresiz dertler bıraktı bende çünkü.
Böyle insanların vicdanı nasıl rahat olur bilmiyorum..
Sagol canım..tesekkür ederimm

benim ahım da tutar mı acaba hoş ah etmedim ben sadece bana yapılanları Rabbim görüyor onlara karşılığnı versin attıkları iftira ortaya çıksın ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşasınlar ve bunu bana iftira ettikleri için yaşadıklarını bilsinler istiyorum...

Rabbim görüyor onun adaletinden sual olunmaz..hemen çıksın istiyorum ama kim bilir ne zaman cıkıcak? ama gönlümüz hemen istiyor...bu acılar sayesinde Allah günahlarımız affetsin inş..bi daha hakkımızda kim hayrlıysa direk onu çıkarsın karşımıza..

10 senem heba olmuş..10 senedir parmağıma takmayı hayal ettiğim yüzüğmü öyle kötü bir iftirayla çıkardım ki..ah etmeden durmak sadece Allah ın adaletine sığınmakla oluyor...

annem de herkes iftirası na uğrar der..beni teselli edecek bişey gelir mi başına öyle birşey var mı onu da bilmyorum..sabretmek en büyük erdem gercekten..

inşallah hakkımızda hayrlısı olur...hepimizinn..

Olmaz mı canım elbet olur.O iftira atanlarda kendi iftiralarıyla sınanır.
Aynısı baslarına gelir.
Dedigin gibi Allah çok büyük kimsenin yanına bırakmaz..Elbet çıkacak da işte biz bazen acele ediyoruz hemen görmek istiyoruz o günü...Bakalım herseyin bir yeri zamanı vardır geç olmadan gelir insallah o günler..
"10 senedir parmağıma takmayı hayal ettiğim yüzüğmü öyle kötü bir iftirayla çıkardım ki." bu sözüne çok üzüldüm canım..
Neler hissettigin neler çektigin bu cümlenle anlasılıyor.
Hiç kolay degill...Hele emek vermişsen.
Benim içinde o yüzügün anlamı çok büyüktü;çok büyük zorluklarla taktım çünkü.
Ömür boyuda cıkarmak istemedim kaybetmek istemedim,
Tüm zorlukların ödülüydü o bana...
İşte ...Bizim kalbimizi Allah biliyor Allah görüyor kim ne derse desin boş..
O herkesin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:
galiba tutmuyor,tutmadığı gibi ah eden kişide negatif duygulara sebep olduğu için midir nedir olumsuzluklar artıyor,ah edilen daha da iyiye giderken ah edenin hayatı gitgide zorlaşıyor,ben bunu bizzat gözlemledim,bana çok haksızlık eden birine yüzüne de beddua ettim,aklıma geldikçe allaha da havale ettim,yaptığı yanına kalmasın diye ama adam işinde yükseldi,bi de evleniyo da ve cidden çok kötü niyetli,yalancı biriydi ama tutmadı işte,o yüzden ah etmekten vazgeçiyorum sanırım,benim hayatım daha da zorlaşırken o gitgide güçlendi

bu arada iftira ayrı tabi,insan kınadığı şeyi yaşamadan gitmezmiş bu dünyadan,merak etme,aynısını yaşar

Eğer hak varsa kesinlikle tutar, tutu da ohhhh olsunnn

valla hak varken de tutmayabiliyo,ama senin durumun farklı,iftira var diyosun,mutlaka buna benzer birşeyle sınaır o da

Belki de daha zamanı vardır canım..
Yükselmiş bir yerlere gelmiş olabilir ama yarın birgün tepetaklak olmayacagı ne malum.
Arkadasların dedigi gibi bende inanıyorum ki eger gercekten haksızlık varsa ortada cezasını çeker.
İlahi adalet birgün tecelli edecektir.
Ben o günü bekliyorum sabırla.

​Seninki tuttumu tatlım ???

:) Elbette tuttu, ve ben cidden inanıyorum ortada, üzülen varsa, gerçekten haklıysa tabi bunu Allah bilir..
Eski erkek arkadaşımla ayrılmıştık, nice sonra ne olur hakkını helal et, hayatımda hiçbirşey youlunda gitmiyor demişti..ve ben beddua etmiştim evet..
Etme bulma dünyası, iyi ki youlunda gitmemiş ama bişeyler..şimdi çok mutlu bir evliliğim var çok şükür

Anladımm canımm..
Allah kimsenin yanına bırakmaz insallahhh..
Mutlulugunuz daim olsun :)

Ben hiç haksızlık etmedim,hep haksızlığa uğradım ama işlerim de hep ters gidiyo kızlar,üstelik de haksızlık edenlerin işleri de yolunda,hatta bi tanesi tamtatamın dediği gib işleri yolunda gitmiyodu,helallik almaya filan çalışıyodu ama sonra öyle bi yolun girdi ki hayatı,ortalık sütliman.ben de onunla iyi ki olmamış diyorum,zaten öyle nefsime uyup hatalar da yapmadım şükür ama vakit kaybı,yıkılan umutlar,erkeklere güvenememe gibi ağır hasarlar bıraktı neticede ve ben onun adını anıp ah ettikçe de benim hayatım kötüye gidiyo

Vardır elbet böyle olmasının altında bir sebep canım..
En iyisi sabretmek.

Gerçekten seven insanın ahının tutacağına inanıyorum. Şunu hep söylüyorum sana 1 adım gelene 10 adım gitmeyeceksin orda kaybediliyor zaten baştan..

bende beklıyorum ahımın tutmasını umudum hep yarınlarda

Gerçekten seven insanın ahının tutacağına inanıyorum. Şunu hep söylüyorum sana 1 adım gelene 10 adım gitmeyeceksin orda kaybediliyor zaten baştan..

Evet haklısın..Ama biz sevince işte hiç o adımların hesabını yapmıyoruz canım orda kaybediyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…