• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah yengeler

Ben kartaloş görümceyim de ne oluyor, hatuna iyi davrandıkça tepeme çıktı, elinden gelse beni tarihten silecek. Bana da taktik verin bacılar.

ennenneee senden hiç beklemezdim:KK70:
Valla bende bekelmezdim kendimden ama bir gün bu anneme bağırdı çağırdı bende susamadım valla o günden beridir benden çekiniyor hatta anneme ben tekrardan onunla o şekilde olmak istemiyorum demiş..Ve ben o gün öyle bir kendimden geçtim ki abim odadan kaçtı..

Valla bende bekelmezdim kendimden ama bir gün bu anneme bağırdı çağırdı bende susamadım valla o günden beridir benden çekiniyor hatta anneme ben tekrardan onunla o şekilde olmak istemiyorum demiş..Ve ben o gün öyle bir kendimden geçtim ki abim odadan kaçtı..
Ortamına göre davranmak lazım tabi de ben bizim gelinden tırsarım.

Yani adı tırsma mı ne bilmiyorum ama çekindiğim kesin.:confused:

Ortamına göre davranmak lazım tabi de ben bizim gelinden tırsarım.

Yani adı tırsma mı ne bilmiyorum ama çekindiğim kesin.:confused:
O ne biliyormusun samimyetsizlik..
Çünkü her an ay öylemi düşünecek ay böylemi olacak diye düşünüyoruz bu yüzden de bir şey derken çekiniyoruz..

Anlaşılan 2 elti ittifak yapmış size ve annenize karşı..!
Her fırsatta da sizi yermeye çalıştıklarına göre yaşınız küçük herhalde..
Büyük veya yaşıt olsanız yanınızda öyle konuşmaya cesaret edemez, rahat rahat dalga geçemezlerdi..
Siz de laf sokun diyeceğim ama anlaşılan sessiz-sakin birisiniz.. böyle sessiz kalmaya devam ederseniz daha çok laf yersiniz..!!

Yengeciklerim ah ah
bir değil iki tane
Abilerim çok severim ama ucunda yengelerimi görmemek varsa abilerimide görmemeye raziyim yerinde mutlu olsunlar yeter...
Onlari neden sevmedigime gelirsen
Benim evimde benim dedikodumu yaparlarken yakaladim duymamazliga verdim yetmedi
Konuşmaya devam ettiler fisir fisir
yapiyosunuz bari benim olmadgim yerde yap
Biseye yardimci olmaya calissam"ayni anasinin Kizi "gulusmeler... Hata bende niye yardim ediyorum ki
Yetmez sürekli laf sokmalar . laf sokunca hayat onlara daha güzel dahatattatlı geliyor sanirim
6senelik evliler çok mu yüz göz olduk hayir.
Evlerine toplamda 2 kere gittim o da çocuk olunca hal hatir sormaktan başka muhabbet imz olmadi 2 sindede ayni şekilde bi laf sokma telasi var
2-3ayda bir bize gelirler 1haftaligina ama ben gelmelerini ve bana kaynanalik yapmalarini artik hic istemiyorum herkes yerinde mutlu olsun bu da nasip olur bilmiyorum ama abilerimin hatri için hep sustum ama üzülüyorm artik 2ay sonrasini düşünüp üzülüyorum tahammulum kalmadi artik.ve

ahh canıım kusura bakma gülesim geldi :))) hep gelin dertli olacak diye bir şey yok tabi.sende haklısın.ama neden sessiz kalıyorsun ki devir eskisi gibi lafı yedim susup oturacm devri değil aksine kısasa kısas devri.onlar öyle eğleniyorlarsa sende lafını söyleyip keyfine bak amannnn :KK49:

Ah ah bendeki de kiskanc yenge herseyimi kiskanir çekinmeden gidip komusulara da söyler en son yaptigi vukaat kismetime engel olması hayir koca meraklisi değilim ama kim olsa cani acir allah sana da kolaylik versin al birini vur ötekini

Yengeciklerim ah ah
bir değil iki tane
Abilerim çok severim ama ucunda yengelerimi görmemek varsa abilerimide görmemeye raziyim yerinde mutlu olsunlar yeter...
Onlari neden sevmedigime gelirsen
Benim evimde benim dedikodumu yaparlarken yakaladim duymamazliga verdim yetmedi
Konuşmaya devam ettiler fisir fisir
yapiyosunuz bari benim olmadgim yerde yap
Biseye yardimci olmaya calissam"ayni anasinin Kizi "gulusmeler... Hata bende niye yardim ediyorum ki
Yetmez sürekli laf sokmalar . laf sokunca hayat onlara daha güzel dahatattatlı geliyor sanirim
6senelik evliler çok mu yüz göz olduk hayir.
Evlerine toplamda 2 kere gittim o da çocuk olunca hal hatir sormaktan başka muhabbet imz olmadi 2 sindede ayni şekilde bi laf sokma telasi var
2-3ayda bir bize gelirler 1haftaligina ama ben gelmelerini ve bana kaynanalik yapmalarini artik hic istemiyorum herkes yerinde mutlu olsun bu da nasip olur bilmiyorum ama abilerimin hatri için hep sustum ama üzülüyorm artik 2ay sonrasini düşünüp üzülüyorum tahammulum kalmadi artik.ve
Amannn gelin değiller mi hepsi aynı işte,boşver:rolleyes:

aaa böyle görümce mi olur ..görümce laf sokar görümce alttan almaz..şaka bi yana ya taktir ettim abimin hatrına bişey demiyorum diye..keşke herkes sizin gibi anlayışla karşılasa bazı şeyleri.ama yinede sizde gerektiği gibi cevabınızı verin boşuna kafaya takmayın onlar eşimizn hatrına deyip susmuyorlar bak

Canm bende de yenge var.Evlenmeden önce olan problemleri evlenince geride bıraktık asla ama asla açmayız herkesin hata yaptğı oldu.Ama ben ne kadar yakın davransam da o aramızdaki yakınlığı kullanmak üzere beynine not eder.eşyalarımı paylaşırım.dertlerini dinlerim yardımcı olurum ama o benim ne mutluluğmu istyr nede il guç sahibi olmamı bariz belli etmese de anlaşılan tavırları var.Ablalarımdan ayrı tutmamıştm ama o tavuk gibi gorduğunden ailemizi kendi değerinden eksiltti.Herşeyi incik boncuğuna kadar sorar.iyiliğimizden bile bişey arar.Bende geçmişin bazı ezikliklerini atabilmek için oma bazı şeyler anlatım ama pişman oldum çunku bu sefer bunları eşeliyo ve ben ayrınto bilmesin istyrm.Arkadaşım sana oneri muhattap olma akrebin fıtratı bu sokucak hzAli ne demiş dünyada bu kadar insan kotuluk yaparken ısrarla ben neden iyilik yapmaktan vazgeçeyim.Muhattap olma,iyi hoş çunku hiç kimse kardeşinle kotu olmana değmez.kusurlarda gece gibi olmak lazım.sen zaten duzgun ve sınırlı biri olursan seni ole kolay kolay itip kakamazlar.inan ezildiğin gunlerin acısını çıkarıysn zamanı geliyor.her zaman tepkiler konuşarak verilmez

Ne anlayışlı görümcesin sen öyle:KK53:

başkası olsa büyük olay çıkarmıştı.

Uysal atın çiftesi pek olurmuş. İyi yapmışsınız. Hadsizlere haddini bildirmek lazım.

kk.kadınları pek sıcak bakmaz,kaynana ile,görümcenin konu açmasına.gelecek tepkilere hazırlıklı ol..

Back
X