Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ennenneee senden hiç beklemezdimBende görümceyim ve ilk zamanlar geline çok sabır ettim şimdi hiç sabretmiyorum valla söylüyorum yüzüne.
ben üzüleceğime biraz da o üzülsün
Valla bende bekelmezdim kendimden ama bir gün bu anneme bağırdı çağırdı bende susamadım valla o günden beridir benden çekiniyor hatta anneme ben tekrardan onunla o şekilde olmak istemiyorum demiş..Ve ben o gün öyle bir kendimden geçtim ki abim odadan kaçtı..ennenneee senden hiç beklemezdim![]()
Ortamına göre davranmak lazım tabi de ben bizim gelinden tırsarım.Valla bende bekelmezdim kendimden ama bir gün bu anneme bağırdı çağırdı bende susamadım valla o günden beridir benden çekiniyor hatta anneme ben tekrardan onunla o şekilde olmak istemiyorum demiş..Ve ben o gün öyle bir kendimden geçtim ki abim odadan kaçtı..
O ne biliyormusun samimyetsizlik..Ortamına göre davranmak lazım tabi de ben bizim gelinden tırsarım.
Yani adı tırsma mı ne bilmiyorum ama çekindiğim kesin.![]()
Becerememis gorumceligi daha :)Sen de laf sok. Gorumce olcan bi de.![]()
Mantıklı.O ne biliyormusun samimyetsizlik..
Çünkü her an ay öylemi düşünecek ay böylemi olacak diye düşünüyoruz bu yüzden de bir şey derken çekiniyoruz..
Yengeciklerim ah ah
bir değil iki tane
Abilerim çok severim ama ucunda yengelerimi görmemek varsa abilerimide görmemeye raziyim yerinde mutlu olsunlar yeter...
Onlari neden sevmedigime gelirsen
Benim evimde benim dedikodumu yaparlarken yakaladim duymamazliga verdim yetmedi
Konuşmaya devam ettiler fisir fisir
yapiyosunuz bari benim olmadgim yerde yap
Biseye yardimci olmaya calissam"ayni anasinin Kizi "gulusmeler... Hata bende niye yardim ediyorum ki
Yetmez sürekli laf sokmalar . laf sokunca hayat onlara daha güzel dahatattatlı geliyor sanirim
6senelik evliler çok mu yüz göz olduk hayir.
Evlerine toplamda 2 kere gittim o da çocuk olunca hal hatir sormaktan başka muhabbet imz olmadi 2 sindede ayni şekilde bi laf sokma telasi var
2-3ayda bir bize gelirler 1haftaligina ama ben gelmelerini ve bana kaynanalik yapmalarini artik hic istemiyorum herkes yerinde mutlu olsun bu da nasip olur bilmiyorum ama abilerimin hatri için hep sustum ama üzülüyorm artik 2ay sonrasini düşünüp üzülüyorum tahammulum kalmadi artik.ve
Amannn gelin değiller mi hepsi aynı işte,boşverYengeciklerim ah ah
bir değil iki tane
Abilerim çok severim ama ucunda yengelerimi görmemek varsa abilerimide görmemeye raziyim yerinde mutlu olsunlar yeter...
Onlari neden sevmedigime gelirsen
Benim evimde benim dedikodumu yaparlarken yakaladim duymamazliga verdim yetmedi
Konuşmaya devam ettiler fisir fisir
yapiyosunuz bari benim olmadgim yerde yap
Biseye yardimci olmaya calissam"ayni anasinin Kizi "gulusmeler... Hata bende niye yardim ediyorum ki
Yetmez sürekli laf sokmalar . laf sokunca hayat onlara daha güzel dahatattatlı geliyor sanirim
6senelik evliler çok mu yüz göz olduk hayir.
Evlerine toplamda 2 kere gittim o da çocuk olunca hal hatir sormaktan başka muhabbet imz olmadi 2 sindede ayni şekilde bi laf sokma telasi var
2-3ayda bir bize gelirler 1haftaligina ama ben gelmelerini ve bana kaynanalik yapmalarini artik hic istemiyorum herkes yerinde mutlu olsun bu da nasip olur bilmiyorum ama abilerimin hatri için hep sustum ama üzülüyorm artik 2ay sonrasini düşünüp üzülüyorum tahammulum kalmadi artik.ve
Valla bende bekelmezdim kendimden ama bir gün bu anneme bağırdı çağırdı bende susamadım valla o günden beridir benden çekiniyor hatta anneme ben tekrardan onunla o şekilde olmak istemiyorum demiş..Ve ben o gün öyle bir kendimden geçtim ki abim odadan kaçtı..
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir sevgili konu sahibi..