Ah yine mi keder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte, kıymetli bunlar. Nedense. Anlamıyorum.

Size mi yazmış? Eğer doğru aradıysam ayrılmak istiyor herhalde ama onu erkek gibi söyleyecek cesareti yok, ana kuzusu...

Kötü zamanda giden kadın olmazsınız.
Olsanız bile sizin hakkınızda ailesinin bu konuşmalarına izin veren bi adama karşı kötü hissetmenize gerek yok

Ayrılın
adam sizi sevse ailesine zerre laf söyletmezdi demekki o da öyle düşünüyor, siz ayrılmazsanız yakında o sizi bırakır zaten

Ya adam ayağa kalkar kalkmaz bırakacaktı konu sahibi bırakmazsa. Şu erkek ırkını accık tanıyorsam. (50 sevgilim olmustur)
Ailesine karşı ben bu kadını seviyorum, bırakmam diyemeyen sümsüğe göre konu sahibi zoru görünce bırakmış gitmiş. Bırakmamalıydı, sümük gibi yapışmalıydı, herşeyi sineye çekmeli, paşa ve psikopat ailesine paspas olmalıydı ; ama zora gelemedi bıraktı gitti. Kahrını çekecek bir enayi nerden bulur şimdi, üstelik hasta haliyle. Ühü, ağlıycam.

Seven adam ailesine söz/yorum yapma hakkı bile vermez. Seçtim bitti der. Bilerek konu sahibine aktarıyor ki yarın öbürgün topuklarken bunları öne sürsün çakal. 2 ay sonra da birden evlenmiş olur genç güzel anasının bulduğu bir hanım kızla. Anası bulmuştur ama kendisi hiç sevmemiştir kesinlikle. Herşeyi analar yapıyo adam suçsuz

Tabi tabi. Gerdek sabahına da eski sevgiliye mesaj atar keko, seni hep sevicem diye.

Umarım hiiiç evlenmemiş bakire mi bakire bir gelinleri olur ve burunlarından gelir ömürleri boyunca çekerler. Çok içten diledim bunu şuan.

Zor ya Allah yardımcın olsun boşanmasan Esin ölse de aynısı ne oluyor sa herşey bakirelik sanki

Terk et hmn kendini düşün

Sırf boşandınız diye bunca hakareti hakediyor musunuz önce bunu bir sorun kendinize ?
Size onlarca hakaret edilirken sözde “erkek arkadaşım” dediğiniz kazma sapı ne işe yarıyordu ?

Diyelim ki herşeyi aştınız o lale ailesine karşı siZi savundu sizinle geldi vsvs. Sonrasında da asla rahat edemeyeceksiniz annesini, ablasını atacak değil ya illaki bir yerde birleşip size huzur vermeyecekler. Bir tane cocukla bunca sıkıntıya göğüs gerebilecek misiniz?

Kıçına güzel bir tekme vur ama dönmeyecek şekilde vur. Senden sonra kim ne demiş ne konuşmuş önemli mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…