• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah yine mi keder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte böyle örnekler de var.
ya yazdıktan sonra aklıma geldii, çok örnek var...kuzenim de böyle 2 çocuklu evlendi...işin sırı 2 çocukta mı acaba :D

Ama memlektimde erkek kıymetlidir, hiç bir ana baba oğuldan vazgeçmez kolay kolay...en fazla düğüne gelmez, takı takmazlar 1-2 seneye kabullenirler.

A-aaaa lütfen onlar erkek, bakın söylerken bile nasıl ağız dolduruyor çift r'yle söylerseniz daha etkili oluyor, kadın onlara göre başında her daim erkek bulunması gereken bir canlı, namusunuz nerede ne zaman kimlerle görüşeceğiniz, yediğiniz içtiğiniz giydiğiniz erkekten sorulur, boşanmışsanız vay halinize kim bilir erkeği nasıl mutlu edemediniz de adamcağız boşandı.

Boşanıp da suçlu çıkarılan bir tane erkek var mı? Hep mazlumlar :KK43: hatta üzülmesinler diye davullu zurnalı düğün yapıp hiç evlenmemiş kadın layık görülür ama kadın yeniden evlenmek isterse utana sıkıla sanki ayıp bir şeymiş gibi davranılır, neden ? Çünkü o kadın ve kadının adı yok.
O kadar mantıksız ki mune abla bu muhabbet. Bridegerton diye bir dizi var, bilmiyorum izlediniz mi, 1800'lerin başında geçiyor. Kitap serisi de böyle mi, bilmiyorum ama dizisi baya satirik, tamamıyla bir dönem dizisi değil. Balolarda Ariana Grande şarkıları falan çalıyor orkestra. Birçok şeyi de günümüze uyarlamışlar kadının yeri ile ilgili. Kendisini rahatsız eden erkekten kurtarılmayı beklemek yerine kendisini kurtarıyor karakterlerden biri mesela.

1800'lerdeki kafa yapısını da çok güzel yansıtıyor, kadınların bir refaketçi eşliğinde erkeklerle görüşebileceği, yalnız görüşürse namussuz diye yaftalanacağı anlatılıyor. İzlerken dedim ki, keşke bu düşünceler sadece o dönemde kalmış olsaydı :D. Geçen iki yüz küsür yılda, bazı düşüncelerin aynı olması üzücü. Gıdım ilerleyememiş miyiz gerçekten?

Zor aninda değil destek,bizzat kazadan kurtarsaydın adamı seni yine kusurlu kadin olurdun ki,yani bu zihniyet böyle
Öylesine ön yargılı olanlara zerre birşey anlatamazsın
O yüzden cok da vicdan şeysine düşme

Zor günün de öyle de güzel terkedilir ki hatta emin olun o zaman daha tatli degerli gelirsiniz o adama. Yapmayin bunu kendinize

Selamlar...
3 yıl önce boşandım, 2 yıl boyunca da hayatıma kimseyi almadım. Kendimi dinledim vs vs. Derken lisede tanıdığım ve o zamanlar da bana platonik olan arkadaşımla yıllsr sonra karşılaştım ve yakınlaştık. Her şey o kadar güzel gidiyordu kii ailesi duyana kadar. Sonra efendim malumunuz toplumun asla değişmeyecek değiştirilmesi teklif dahi edilemez saçma sapan tutumu olan "boşanmış kadın" damgasını sonunda ben de yedim. Erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz fakat ailesi sürekli, o kadını bırak yanlış yoldasın, düzgün birini bulalım. Tabii ilk etapta çok önemsemedim ama daha sonra canımı sıkmaya başladı bu durum. Karşıma alıp bakın sizin o kafa diye taşıdığınız organı sevmek istiyorum diyemiyorum ne yazık ki... Erkek arkadaşım da bana göre ikili oynuyor ama neyse. Asıl konu şu yaklaşık 2 hafta önce erkek arkadasımın başına bir badire geldi. Yanında olup destek oluyorum haliyle. Fakat dün sevgili ablası "sen o kadınla görüştüğün için bunlar başına geliyor sebep arama" dedi. Seni amigdalası yoğun çalışan seniii demek vardı da işte neyse tut kendini puxhu sakin ol diye telkin verdim kendime.. Erkek arkadaşım neden bu kadar her şeyi şeffaf anlatıyor diyebilirsiniz anlatmıyor aslında ben anlıyorum. Ki bilmediğim bir çok hakaret falan da edilmiştir arkamdan.. Sevgili kadınlar asıl sorum şu; şimdi erkek arkadaşım kötü bir sürecin içine girdiği için şuan bırakamıyorum çünkü zor gününde giden kadın olmak istemiyorum,, zaten haberim olmadan bir çok bla bla kadın olmuşum sağolsun canım ailesi layık gördü. Bu iş olmayacak onu biliyorum çünkü benim erkek arkadasım da ben o kadını seviyorum uleeyn diyecek bir organ yok.. Sizce bu durumda terk mi etmeliyim yoksa zaman mı geçmeli.. Kendimi kişiliğimi hayatımı ve özellikle çocuğumu bu insanların ağzına sakız edemem. Açıkcası uğraşacak da halim yok ne yapayım?
Selam.
Evliliği deneyimlemiş birisin. Dolayısıyla karşı tarafa koz vermesen dahi ne sıkıntılar yaşanabildiğini biliyorsun. Ömür boyu karşına çıkabilir bu konu, sanki ayıbınmış gibi. Hakkında hayırlısı olsun, bence yolunda dimdik ve yalnız yürü.

Selamlar...
3 yıl önce boşandım, 2 yıl boyunca da hayatıma kimseyi almadım. Kendimi dinledim vs vs. Derken lisede tanıdığım ve o zamanlar da bana platonik olan arkadaşımla yıllsr sonra karşılaştım ve yakınlaştık. Her şey o kadar güzel gidiyordu kii ailesi duyana kadar. Sonra efendim malumunuz toplumun asla değişmeyecek değiştirilmesi teklif dahi edilemez saçma sapan tutumu olan "boşanmış kadın" damgasını sonunda ben de yedim. Erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz fakat ailesi sürekli, o kadını bırak yanlış yoldasın, düzgün birini bulalım. Tabii ilk etapta çok önemsemedim ama daha sonra canımı sıkmaya başladı bu durum. Karşıma alıp bakın sizin o kafa diye taşıdığınız organı sevmek istiyorum diyemiyorum ne yazık ki... Erkek arkadaşım da bana göre ikili oynuyor ama neyse. Asıl konu şu yaklaşık 2 hafta önce erkek arkadasımın başına bir badire geldi. Yanında olup destek oluyorum haliyle. Fakat dün sevgili ablası "sen o kadınla görüştüğün için bunlar başına geliyor sebep arama" dedi. Seni amigdalası yoğun çalışan seniii demek vardı da işte neyse tut kendini puxhu sakin ol diye telkin verdim kendime.. Erkek arkadaşım neden bu kadar her şeyi şeffaf anlatıyor diyebilirsiniz anlatmıyor aslında ben anlıyorum. Ki bilmediğim bir çok hakaret falan da edilmiştir arkamdan.. Sevgili kadınlar asıl sorum şu; şimdi erkek arkadaşım kötü bir sürecin içine girdiği için şuan bırakamıyorum çünkü zor gününde giden kadın olmak istemiyorum,, zaten haberim olmadan bir çok bla bla kadın olmuşum sağolsun canım ailesi layık gördü. Bu iş olmayacak onu biliyorum çünkü benim erkek arkadasım da ben o kadını seviyorum uleeyn diyecek bir organ yok.. Sizce bu durumda terk mi etmeliyim yoksa zaman mı geçmeli.. Kendimi kişiliğimi hayatımı ve özellikle çocuğumu bu insanların ağzına sakız edemem. Açıkcası uğraşacak da halim yok ne yapayım?
Sevgiliniz sizin yanınızda olacak sağlam bir karaktere sahip değil .Ailesi zaten size huzur verecek yapıda insanlar değil .Boşanmış ve kendinizi toparlamışsınız .Bu adamla daha fazla uzatıp sinirlerinizi bozmayın .Balık baştan kokmuş ve her şey ortada .Daha fazla uzatmadan bir an önce ayrılın .

Sizi de çocuğunuzu da yıpratırlar. Sürdürmenin anlamı yok,erkek arkadaşınız silik bir tip olmasaydı mücadele ederdiniz ama o da yok.
Siz şimdi zor günde destekçi olsanız da kıymetli olmayacaksınızdır, görmezler.
Dolayısıyla beklemenin anlamı yok.

Geçen iki yüz küsür yılda, bazı düşüncelerin aynı olması üzücü. Gıdım ilerleyememiş miyiz gerçekten?
Diziyi izlemedim lakin evet maalesef ilerleyemedik, en azından günlerin saat, yılların ay gibi geçtiği bir zamanda kaydettiğimiz ilerleme koala hızında 1 ileri 2 geri:)
Hala ama hala kadına evlenmezse olmaz baskısı, evlenene çocuk baskısı, eşiyle geçinemiyorsa boşanıp da adını dula mı çıkaracaksın baskısı yapılıyor, hep kadın odaklı.

Kadın anaç olmalı, kadın erkeksiz olmaz mutlaka evlenmeli, kadının namusu ya babasından ya kocasından sorulur, mesela hala söylenen bir laf var, evlenecek kıza ailesi gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın ancak der, yine kadın odaklı, hiçbir erkeğe evlenirken babası damatlıkla girdiğin evden kefenle çıkarsın diyor mu?

Erkektir idare et, kadındır idare et diyen yok, yuvayı dişi kuş yapar, pışşşşıııık kim uydurmuş bunu, kuş belgesellerinde hep yuvayı erkek kuş yapıyor 🤣

O yüzden valla doğru dürüst adamlar müstesna, erkek milletine ne acırım ne vicdan yaparım, onlar kadınlara acıyor mu ?

Bebeğim beklemeden ayrıl tabii ki. Badiresini falan salla kendini düşün. O ailesine karşı dimdik dursa onlar bu lafları söyleyebilir miydi. Kendin de biliyorsun nasılsa olmayacak, bir an önce yol ver soğan erkeğine :D

Diziyi izlemedim lakin evet maalesef ilerleyemedik, en azından günlerin saat, yılların ay gibi geçtiği bir zamanda kaydettiğimiz ilerleme koala hızında 1 ileri 2 geri:)
Hala ama hala kadına evlenmezse olmaz baskısı, evlenene çocuk baskısı, eşiyle geçinemiyorsa boşanıp da adını dula mı çıkaracaksın baskısı yapılıyor, hep kadın odaklı.

Kadın anaç olmalı, kadın erkeksiz olmaz mutlaka evlenmeli, kadının namusu ya babasından ya kocasından sorulur, mesela hala söylenen bir laf var, evlenecek kıza ailesi gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın ancak der, yine kadın odaklı, hiçbir erkeğe evlenirken babası damatlıkla girdiğin evden kefenle çıkarsın diyor mu?

Erkektir idare et, kadındır idare et diyen yok, yuvayı dişi kuş yapar, pışşşşıııık kim uydurmuş bunu, kuş belgesellerinde hep yuvayı erkek kuş yapıyor 🤣

O yüzden valla doğru dürüst adamlar müstesna, erkek milletine ne acırım ne vicdan yaparım, onlar kadınlara acıyor mu ?
Evet kuşlarda hep erkek kuşlar yapıyor. Ben de onu söylüyorum hep bu forumda :D.

Bana bu cümleleri söyleyen olmadı ama duydukça ıssız adaya kaçıp erkek yüzü görmeden ölesim geliyor :D

Evet kuşlarda hep erkek kuşlar yapıyor. Ben de onu söylüyorum hep bu forumda :KK70:.

Bana bu cümleleri söyleyen olmadı ama duydukça ıssız adaya kaçıp erkek yüzü görmeden ölesim geliyor :KK70:
Belgeselci olmanın faideleri 🤣🤣🤣🤣🤣
Amazon kadını:))) sadece erkeklerden değil o erkekleri bu zihniyetle yetiştiren kadınlardan da kaçmak gerekiyor, bakınız konuda geçen erkek arkadaşın ablası misal, abla söylüyorsa anne neler neler sayıyordur, bu aileden komple uzak durmak lazım, annesi, ablası, babası, emmi oğlu.

Dün biz telefonda konusuyoruz. Pat mesaj Twitter profilimin ekran görüntüsünü almış ve şunu yazmış. Hayatında hiç bir değişiklik olmamasına çok üzülüyorum. Bu başına gelen olayın sebebini bence uzakta arama. Görüşmeye devam ettiğin sürece lanetli gibi hayat yaşayacaksın.. Çünkü ben lanetliyim sanırım. Keşke böyle olsaydım ne kadar nefret ettiğim insan varsa bir selamımla hayatları yerle bir olsaydı. Lanetli olmak bunu gerektirir çünkü. Offf zihniyetine.....
Ne kadar çok ağızlarına alıyorlar lanet kelimesini. O ağızları başlarına iş açacak.

Sanıyorlar ki biz bir kez bekaretten kurtulduk mu önümüze gelenle yatarız, cinsellik yaşamaya ihtiyacımız olur :işsiz: Bizim hiç aşk, sevgi, şefkat ihtiyacımız yok, sadece derdimiz seks. O kadar cinsellik diye ölüyoruz ki, kriter falan kalmıyor, erkek olsun yeter diyoruz sanıyorlar :KK70:.

Diğer kısımda da katılıyorum sana, zaten arkasından hakaret ediyorlar, değişen bir şey olmayacak.
Cinsellik diye öledebiliriz, bu kimseyi enterese etmez.

Hic beklemeyin bi erkek ailesi nasil olsada size yansitmamali.yansitiyorsa vardir bi sorun o yuzden birakin gitsin

Adam gibi adam bulmak mesele başka da birşey demiyorum o ailesine laf ettirmese hiçbir şey diyemezler.
Şu toplumda bitmedi bitmiyor bitmiyor boşanan kadınlara bakılan gözler, fikirler değişmiyor değişmiyor değişmiyor...

Selamlar...
Çocuğunuz var mı diye okurken sonunda gördümki var bu cahillerle uğraşmak sabır ister o sabır sizde yaşadığnz onca şeyden sonra hala kaldımı bilmiyorım(onca şeyndedm çünkü kmse güzllkle boşanmaz diye düşünüyorum kmblr ne zor günler geçirmşsinzdr zatwn) yani ne kendnizi ne evladınızı yıpratmaya değmez vazgeçin ve sizi gerçekten anlayablecek bir eş bulun derim nacizane

Süt kuzularından hoşlanan ne çok kadın varmış yahu, hayret. Bunlara nasıl erkek gözü ile bakabiliyorsunuz, benim libidom yerlerde sürünüyor da.
Laf taşıyan süt kuzusu mu olur, kuzular çok tatlı me e e e e dediklerinde ağızlarını burunlarını yiyesi geliyor insanın, bunları yiyemezsin midene oturur.
Bu modelin benzeri vardı bizim buralardan birinin erkek arkadaşı olarak, görseniz delikanlı diye geziyor ama telefonunu bile ailesine kaptırmıştı boşanmış kadınla birlikte diye, aile kadını arayıp ne hakaretler etmiş delikanlının sesi bile çıkmamış, ayrılmak en mantıklısı demiştim ama kadın ayrılmamış, dakika tutmam böyle adamı, telefonuna bile sahip çıkamayıp ailesine kaptırandan sevgili mi olur 🤣

Belgeselci olmanın faideleri 🤣🤣🤣🤣🤣
Amazon kadını:))) sadece erkeklerden değil o erkekleri bu zihniyetle yetiştiren kadınlardan da kaçmak gerekiyor, bakınız konuda geçen erkek arkadaşın ablası misal, abla söylüyorsa anne neler neler sayıyordur, bu aileden komple uzak durmak lazım, annesi, ablası, babası, emmi oğlu.
O yüzden ıssız ada abla, insan yüzü görmeden ölesim geliyor desem daha doğru olurmuş ama :KK70:Evet,her ne kadar ailede erkekleri de aktif hale getirmeye çabalasak da bu tip erkekleri yetiştirenler kadınlar, bu gerçeği görmezden gelmemek lazım.
Cinsellik diye öledebiliriz, bu kimseyi enterese etmez.
Sanki cinsellik diye ölsek onların bamyalarına kalıcaz gibi bir tavırlara giriyorlar, ona uyuz oluyorum ben :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X