- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.201
Biraz eski bir sevgilimle karıştırmaya gitmeyi düşündüm ama olmadınereye ya ne kaçamağı?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamandaTeşekkür ederim canım,annem altı ay önce kalça kemiğinden ameliyat oldu,doktor altı ay ayağının üstüne basmayacak dedi.Babam da kalp,tansiyon,şeker hepsi var.Onlar normalde Kocaeli'de oturuyor,bir iki ay teyzemler ilgilendi ama biz aldık yanımıza,üç aydır buradalar.Havalar biraz daha ısınsın dönecekler.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda
Bugun gene sigaraya zam gelmiş.Ben de bugün dışarıda takıldım biraz, hafta içi hep evdeyim evden çalışıyorum ama çok bunaltıcı oluyor soğuk hava bir yandan hayat çok pahalı diğer yandan. Yerimizden kıpırdamaya hakkımız yok
Duydum evet, sigara içmiyorum ama bu zamlardan kaçmaya yetmiyor ne yazık ki...Bugun gene sigaraya zam gelmiş.
Benim de sadece eşim içiyor,ayda 500 lira sigara masrafı var sadeceDuydum evet, sigara içmiyorum ama bu zamlardan kaçmaya yetmiyor ne yazık ki...
OHA ! 500 ne ya korkunç bir rakam cidden noluyor ya, şu hale bak, bitik durumda her şeyBenim de sadece eşim içiyor,ayda 500 lira sigara masrafı var sadece.
En ucuz sigara 20 lira civarı canım,herseyin cılkı çıktı bu ülkedeOHA ! 500 ne ya korkunç bir rakam cidden noluyor ya, şu hale bak, bitik durumda her şey
Kiz bir şişe rakı 300 lira falanmiş galiba,şaka gibi memleketben 5 euroya alıyorum
Viski aldım geçen 400 küstürdü ufak vodka aldım 35 lik 180 filan dıKiz bir şişe rakı 300 lira falanmiş galiba,şaka gibi memleket.
Malboro'mu içiyorsun?27.5 olmuş oŞigara 25.50 idi şimdi heralde zanlardan sonra ne oldu bilmiyorum ama attık yeter gtumu sktrym yani ne yapayım
Parlıement nıght blueMalboro'mu içiyorsun?27.5 olmuş o
Bizim için de aç ksnkaben de prosecco açayım bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?