- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.181
Sen daha iyi bilirsin bebiş ama sal gitsin tarafından oyumu kullanıyorum benBen kimleri red ettim mesala kekimden sonra ha bunda iken de öyle
Geçici evi full eşyalı bir artı bir 1500 e tutuyor eğer benim istediğim evi tutarsa eşya alacak vs ya aman götğne soksun hevesimi sktı zaten sinir oluyorum cidden sinir oluyorumya tamam da bebeğim sizin olay şimdi farklı, hani bir geçmişiniz var. İlk kez tanışıyor olsan seni anlardım. Sizin zaten amaç niyet belli evlenme durumu var, o yüzden evlenileceği için tek bir tane düzgün ev tutulması gerekiyor tabi eğer gerçekten evlenme niyeti varsa.
En başından başlamamalıydım en başından neyse artık eskisi gibi geç olmuyor ona şükürSen daha iyi bilirsin bebiş ama sal gitsin tarafından oyumu kullanıyorum ben
Kanka İngilizceleri canavar gibi,işte genel anlamda ite kaka yaptırıyoruzingilizce ödevi varsa pasla banatürkçe ödevi de yaparım
Patitis kizartacagim,bir de sıcak sıcak tarhana çorbası istedi.Aslinda ev yemek dolu portakallı kereviz,brokoli salatası,pilav,makarna hersey var ama acayip yemek seçiyorlar.Onlari ben ve annem ,babam yiyiyoruz.Annem ve babam rahatsız oldukları için uzun süredir bizdeler.Cocuklar ve babalarına ayrı yemek pişiyorNeye karar verdim canım aynı bende dusunuyorum ne pisereyim diye
ya ne olacak sanki iki gün daha şey ettin sonra bıraktın gittin, bir kaybın yok şekerim rahat olEn başından başlamamalıydım en başından neyse artık eskisi gibi geç olmuyor ona şükür
Aynen öyleya ne olacak sanki iki gün daha şey ettin sonra bıraktın gittin, bir kaybın yok şekerim rahat ol
Kolay gelsin canım ya senin de işin zor cidden başın kalabalık bütün işler de sana bakıyor. Anne-baba neden rahatsız, ciddi bir sorun yoktur umarımPatitis kizartacagim,bir de sıcak sıcak tarhana çorbası istedi.Aslinda ev yemek dolu portakallı kereviz,brokoli salatası,pilav,makarna hersey var ama acayip yemek seçiyorlar.Onlari ben ve annem ,babam yiyiyoruz.Annem ve babam rahatsız oldukları için uzun süredir bizdeler.Cocuklar ve babalarına ayrı yemek pişiyor.
Bende patates salatası ve makarna yapıyorum hemen hemen aynimisiz bende yapıyorum.cok geçmiş olsun anne ve babaya canım.ellerine sağlık afiyet olsun.Patitis kizartacagim,bir de sıcak sıcak tarhana çorbası istedi.Aslinda ev yemek dolu portakallı kereviz,brokoli salatası,pilav,makarna hersey var ama acayip yemek seçiyorlar.Onlari ben ve annem ,babam yiyiyoruz.Annem ve babam rahatsız oldukları için uzun süredir bizdeler.Cocuklar ve babalarına ayrı yemek pişiyor.
Teşekkür ederim canım,annem altı ay önce kalça kemiğinden ameliyat oldu,doktor altı ay ayağının üstüne basmayacak dedi.Babam da kalp,tansiyon,şeker hepsi var.Onlar normalde Kocaeli'de oturuyor,bir iki ay teyzemler ilgilendi ama biz aldık yanımıza,üç aydır buradalar.Havalar biraz daha ısınsın dönecekler.Kolay gelsin canım ya senin de işin zor cidden başın kalabalık bütün işler de sana bakıyor. Anne-baba neden rahatsız, ciddi bir sorun yoktur umarım
Teşekkür ederim canımBende patates salatası ve makarna yapıyorum hemen hemen aynimisiz bende yapıyorum.cok geçmiş olsun anne ve babaya canım.ellerine sağlık afiyet olsun.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun kanka, zor ya anne baba uzakta olunca da zor işte gözün üstünde değil. İyi yapmışsınız, Allah sağlık sıhhat versinTeşekkür ederim canım,annem altı ay önce kalça kemiğinden ameliyat oldu,doktor altı ay ayağının üstüne basmayacak dedi.Babam da kalp,tansiyon,şeker hepsi var.Onlar normalde Kocaeli'de oturuyor,bir iki ay teyzemler ilgilendi ama biz aldık yanımıza,üç aydır buradalar.Havalar biraz daha ısınsın dönecekler.
Ben akşama gelirim kanka☹.Kızlar size yine evliliğimde olan bir rezilliği anlatayım mıbende bitmez rezillik style takılıyoruz
tamam ben de akşama geleceğim o zaman yazarımBen akşama gelirim kanka☹.
nereye ya ne kaçamağı?Kozlar ben bu gece evden firar edebilirim ufak bir kaçamak için çok aşmak istiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?