Ahali Lokali

Geçici evi full eşyalı bir artı bir 1500 e tutuyor eğer benim istediğim evi tutarsa eşya alacak vs ya aman götğne soksun hevesimi sktı zaten sinir oluyorum cidden sinir oluyorum

Neye karar verdim canım aynı bende dusunuyorum ne pisereyim diye
Patitis kizartacagim,bir de sıcak sıcak tarhana çorbası istedi.Aslinda ev yemek dolu portakallı kereviz,brokoli salatası,pilav,makarna hersey var ama acayip yemek seçiyorlar.Onlari ben ve annem ,babam yiyiyoruz.Annem ve babam rahatsız oldukları için uzun süredir bizdeler.Cocuklar ve babalarına ayrı yemek pişiyor.

Kolay gelsin canım ya senin de işin zor cidden başın kalabalık bütün işler de sana bakıyor. Anne-baba neden rahatsız, ciddi bir sorun yoktur umarım

Bende patates salatası ve makarna yapıyorum hemen hemen aynimisiz bende yapıyorum.cok geçmiş olsun anne ve babaya canım.ellerine sağlık afiyet olsun.

Kolay gelsin canım ya senin de işin zor cidden başın kalabalık bütün işler de sana bakıyor. Anne-baba neden rahatsız, ciddi bir sorun yoktur umarım
Teşekkür ederim canım,annem altı ay önce kalça kemiğinden ameliyat oldu,doktor altı ay ayağının üstüne basmayacak dedi.Babam da kalp,tansiyon,şeker hepsi var.Onlar normalde Kocaeli'de oturuyor,bir iki ay teyzemler ilgilendi ama biz aldık yanımıza,üç aydır buradalar.Havalar biraz daha ısınsın dönecekler.

Kıyamam ya çok geçmiş olsun kanka, zor ya anne baba uzakta olunca da zor işte gözün üstünde değil. İyi yapmışsınız, Allah sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…