Ahali Lokali

Ay inşallah olmaz ya ben ilgi aşığıyım bir de çok zorlanırım
Benim kocisko evlenmeden önce sadece kurufasulye,pilav ve patates kızartması yapsan yeter diyordu.Şimdi ćitayi o kadar yükseltti ki,daha öğlen vakti arayıp yemekte ne var diye soruyor

Benim kocisko evlenmeden önce sadece kurufasulye,pilav ve patates kızartması yapsan yeter diyordu.Şimdi ćitayi o kadar yükseltti ki,daha öğlen vakti arayıp yemekte ne var diye soruyor
Aboooo Bazen ben ondan sonra eve gelirim bence o yüzden ben arayıp sorarım yemek ne var diye bide onun da el lezzeti gerçekten çok güzel inşallah evlenince yemek yapmayı bırakmaz

Aboooo Bazen ben ondan sonra eve gelirim bence o yüzden ben arayıp sorarım yemek ne var diye bide onun da el lezzeti gerçekten çok güzel inşallah evlenince yemek yapmayı bırakmaz
Süper o zaman,benimki bir kaç kez kahvaltı hazırladı,yıllardır onu söyleyip duruyor.

bizim de öyleydi sonra benim yanımdayken hep bilgisayara bakar beni dinlemez oldu, soru sorum cevap yok pc de video izliyor, skrlr neyse sizinki öyle olmasın baştan ayık ol bebito

Reactions: cnu
Kanka burada mıydın sen, dün geç geldim sana yazamadım ama okudum mesajları, hayırlısı olsun hakkınızda. Nasıl hissediyorsun kendini şimdi?
Gece konuştuk orospuyla bana dedi ki ben sana o evi tutamam . Bana bir daha böyle gelme önümü biraz görmem borçlarımı hafifletmem lazım ha tutarım sen yokluk sevmiyorsun dedi şimdi yeni bir işe giriyorum kendimi toparlayım dedi bende normal bi evi bile tutacak kadar durumun yoksa bunun için bu kadar efor harcıyorsan kendini yorma dedim iyi geceler dedim sonra mesaj attı ara beni hadi uyuyalım diye biz beraber uyurduk telefonda herneysr bende hayır dedim az önce aradım ve sen beni tutamadın dedim bana gülmüş bende sinirden komik birşey mi var aç götüne Gül dedim sonda gene gülmüş bemde engelledim cidden kızlar çok fazla şeyim artık böyle gelemiyorum yani yapım böyle değiştiremiyorum kendimi bu arada iyiyim çok şükür canım sıkkın öı evet sıkkın bide şu aralar asla birşey yapasım gelmiyor asla yani bulaşığı zor yıkıyorum harici yani içimden hep diyorum kalkıyım yapayım yok yani öyle boş boş yatıyorum sonuç olarak sinirim bozuldu yaaa ister istemez

Ben artık Mustafa’yı istemiyorum yarın ne olur bilmiyorum ama şuanki durumumla sinirimle cidden istemiyorum din zaten bende içtim saçma saçma şeyler geldi aklıma sonra rüyamda iki defa kalktım yattım arabayla çakıldık Mustafa’yla son model bir araba vardı ıkısınde de saçma sapan bir yerle çarptık sonra benim üzerimde gelinlik kuaförde saç makyaj yaptırıyordum kalktım saat 17.30 evde çamaşır ütü var ne yaptın diye sorun yatıyorum. Öyle

cidden komik olan ne ya dönüp kendi saçmalıklarına gülsün. Kızım cidden ya taş gibi kızsın eğitimlisin, bu tiplerle harcama yıllarını boş ver, ayrıca dediğinde de dibine kadar haklısın, geçici takılmalık ev tutmaya parası var da onun üstüne bir 1000 daha ekleyip evlilik için ev tutmaya parası yok öyle mi, yersen işte. Çakal

Bana onu da ne diyor biliyor musun beraber istedik bana hep işte insan bunun için bırakılır mı hesabı yapıyor ya ben seni dün kötüydün bugün mü bıraktım ben dillendirmiyorum diye birşeyleri zaten böyleydi ve biz hep işletmesine gidip oturuyorduk çoğu zaman ben gidelim diyordum hani durumu bildiğim için o soğuklarda ben hasta olmuştum orada cafede vs evin rahatlığı olmuyor ev şart bir yerde ama hepsi aynı hesaba geliyor dükkandan iyidir ev ama bilmiyorum birde bu ilişkiye ben en başından başlamamalıydım

ya tamam da bebeğim sizin olay şimdi farklı, hani bir geçmişiniz var. İlk kez tanışıyor olsan seni anlardım. Sizin zaten amaç niyet belli evlenme durumu var, o yüzden evlenileceği için tek bir tane düzgün ev tutulması gerekiyor tabi eğer gerçekten evlenme niyeti varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…