- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.341
Şaka yapıyorsun değil mi kanka?Hiçbirşey ama yakında kokaşn içicem
sende içki kafası var gibi de ondan sordum ben rakı mı vodka mı ne içiyorsun diyeOlsun önemli olan yarışmaktı
Kanka o kadar abartılacak birşey değil daha önce deneyimlenmiştim yani geldi geçti gittiŞaka yapıyorsun değil mi kanka?
Doğuştan kafam güzel diyelim sevgililerimde hep derdi sen ne kullanıyorsunsende içki kafası var gibi de ondan sordum ben rakı mı vodka mı ne içiyorsun diye
bir daha yapma, bir şey biliyorum ki söylüyorum, lütfen yapmaKanka o kadar abartılacak birşey değil daha önce deneyimlenmiştim yani geldi geçti gitti
Ben çok korkuyorum böyle şeylerden kanka,içki iç istediğin kadar ama o illeti ağzına bile almaKanka o kadar abartılacak birşey değil daha önce deneyimlenmiştim yani geldi geçti gitti
çocuklukla alakası yok 40 yaşındaki adam kadın da içiyor çünkü o kafaya kapılıyor. Seni sevdiğim için kızıyorum yapma bir daha, teklif edenden de uzaklaş. Ben beyin bilimleri üzerine çalışıyorum, beynine ne kadar kalıcı zarar verdiğini sana o görüntüleri göstersem şakasını bile yapmazsın emin ol.Kanka dünkü çocuk değilim bende biliyorum endişe etmeyin :)
Stres kadar insanın beynını sıken bırsey olduğunu sanmıyorum insanı kanser ediyor stres insanı öldürür düşünceler takıntılar bunların fiziksel etkilerini çok gördüm çok sürmenaj oldum merak etme thnk u düşüncen içinçocuklukla alakası yok 40 yaşındaki adam kadın da içiyor çünkü o kafaya kapılıyor. Seni sevdiğim için kızıyorum yapma bir daha, teklif edenden de uzaklaş. Ben beyin bilimleri üzerine çalışıyorum, beynine ne kadar kalıcı zarar verdiğini sana o görüntüleri göstersem şakasını bile yapmazsın emin ol.
bir şey bilmiyorsun bebeğim üzgünüm.Stres kadar insanın beynını sıken bırsey olduğunu sanmıyorum insanı kanser ediyor stres insanı öldürür düşünceler takıntılar bunların fiziksel etkilerini çok gördüm çok sürmenaj oldum merak etme thnk u düşüncen için
Ok sen biliyorsun bevegımbir şey bilmiyorsun bebeğim üzgünüm.
Bak grubun teyzesi olarak ağzına acı biber sürerim,korkutma biziOk sen biliyorsun bevegım
kız bana istediğin kadar sorun yok, kokain dediğin şey cannabisten farklıdır, ciddi zararlıdır, sen hiç bir sevdiğini kokainden kaybettin mi? lütfen bu konuyu kapatalım, ben bu işin bilimini yapıyorum, işimi de bileceğim tabi ki.Ok sen biliyorsun bevegım
ne teyzesi beBak grubun teyzesi olarak ağzına acı biber sürerim,korkutma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?