Ahali Lokali

Aman alkolden daha iyi çok güzel ama oda tamamen şans eseri idi zaten ben öyle bağımlılık geliştiremiyprıö geçen de denk geldim dedim sağolun ben almayım

Bende öyle birşey olmuyor :) benim sevgilim kullanıyordu ben hiç oralı değildim sonra bana evlilik teklifi etti şerefine böyle gaza geldim aman dedim getir aq sonra ilk ve sondu sonra onu terk ettim onunda anasını seveyim

Kanka dünkü çocuk değilim bende biliyorum endişe etmeyin :)
çocuklukla alakası yok 40 yaşındaki adam kadın da içiyor çünkü o kafaya kapılıyor. Seni sevdiğim için kızıyorum yapma bir daha, teklif edenden de uzaklaş. Ben beyin bilimleri üzerine çalışıyorum, beynine ne kadar kalıcı zarar verdiğini sana o görüntüleri göstersem şakasını bile yapmazsın emin ol.

Stres kadar insanın beynını sıken bırsey olduğunu sanmıyorum insanı kanser ediyor stres insanı öldürür düşünceler takıntılar bunların fiziksel etkilerini çok gördüm çok sürmenaj oldum merak etme thnk u düşüncen için

Ok sen biliyorsun bevegım
kız bana istediğin kadar sorun yok, kokain dediğin şey cannabisten farklıdır, ciddi zararlıdır, sen hiç bir sevdiğini kokainden kaybettin mi? lütfen bu konuyu kapatalım, ben bu işin bilimini yapıyorum, işimi de bileceğim tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…