- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.401
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz efenimAyyy son anda gördüm telefon çaldı da telefonla konuşuyodumAy çok tatlısın yaaa benim bir arkadaşıma çok benziyosun bideee
Mordoğana bende ilk sevgilimle gitmiştim şok oldum gerçekten mor doğmuştu güneşben mordoğanda bir tepede ekolojik otelde tek başıma tatil yapmıştım, asla unutmuyorum çok güzeldi, orada sadece kendime yönelmiştim, sonra yurtdışına kabul aldım :)
Bizimkiler de bitik askm zatenne bilem..herkes aşık olduğu adama diyor da...üzümlü kek dediğim adam benim için bitik adam yani...
Keşke Türkiye'nin başına geçseBen de çok seviyorum tanışmayı da çok istiyorum. Öncekini görmüştüm yakından bir iş için hiç gereği yokken, bari Mansur Başkanla da nasip olsa
Ay ara ara atın hepiniz valla gözümüz gönlümüz açılsın birazteşekkür ederim o sizin güzelliğiniz efenim
yazdım bunu..kızımla gidem...Mordoğana bende ilk sevgilimle gitmiştim şok oldum gerçekten mor doğmuştu güneşGerçekten mordoğan çok güzel izmirin her yeri çok güzel ya
Keşke keşkeeeeKeşke Türkiye'nin başına geçse.
Evet mordoğana kesinlikle fırsatınız olursa gidin muhteşem bir yer huzur dolu yayazdım bunu..kızımla gidem...
mavi keçi otel... çok güzel, özellikle eylül ayında tavsiye ediyorumyazdım bunu..kızımla gidem...
230 tl'yi içiyorsun bu arada..ziyan etme...yansın içinde... prosecco bey diyeyim ben ona...kızlar bu prosecco beni ateşe çevirdi kendimi bahçeye atacağımallaaahh
At bebeğim konuşuruz nasıl istersenHem Mustafa’yı hemde İsmail’le olan resmimi paylaşayım mı kızlar az öncede yazdım cevap alamadım biraz dedikodu yaparız üzerine
mıstafayı sal bacım, ismaili yolla gelsinHem Mustafa’yı hemde İsmail’le olan resmimi paylaşayım mı kızlar az öncede yazdım cevap alamadım biraz dedikodu yaparız üzerine
Evettt bende ağustos sonunda gitmiştim muhteşemdi valla kaldığım yerin adını hiç hatırlayamadım şimdimavi keçi otel... çok güzel, özellikle eylül ayında tavsiye ediyorum
kız sınava girsin çıksın rahatlayayım..yazdım bunu da..gidek bir stres atak kuzumla...mavi keçi otel... çok güzel, özellikle eylül ayında tavsiye ediyorum
ahahah 2,5 euroya aldım ya230 tl'yi içiyorsun bu arada..ziyan etme...yansın içinde... prosecco bey diyeyim ben ona...
Sen Türkiye’ye gelince şişelerle gel ve ben bekliyor olacağım ikisinde yolluyorummıstafayı sal bacım, ismaili yolla gelsin
bir de iş bulsan var ya...yaşayacaksın bu hayatı....ahahah 2,5 euroya aldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?