- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.381
Evita kraliçem sen bana geçen ne okuyordun ya sorması ayıp, sonra iptal ettim şimdi okuyacağım dedinyetiştim bu sefer yaaaaruzgargulu_ havaifişekler patlasınnnnn
evet çok klass bir tipiniz var hanfendi....hadi gördüyseniz kaldırıyorum ahahaha
Üzümlü kekim de ankaradaydıBen Ankara dayım ya herkes bi yerdeymiş cidden
Çok şanslısın ama Mansur Başkan'ı çok seviyorum benBen Ankara dayım ya herkes bi yerdeymiş cidden
tevecühünüz efenim teşekkür ederimevet çok klass bir tipiniz var hanfendi....
iş için fetih suresi niyet ettim..başvurduğun yerleri fethet inşallah...Evita kraliçem sen bana geçen ne okuyordun ya sorması ayıp, sonra iptal ettim şimdi okuyacağım dedin
Ben de benim hayırsıza üzümlü kekim derdim olmayan boyu posu devrilesiceÜzümlü kekim de ankaradaydı
ben deeÇok şanslısın ama Mansur Başkan'ı çok seviyorum ben
ben hafif akıl noksanlığı olanlara üzümlü kek diyorum ya...iyi birşey mi bu üzümlü kek...yanlış kullanmışım..Ben de benim hayırsıza üzümlü kekim derdim olmayan boyu posu devrilesice
Ayyy son anda gördüm telefon çaldı da telefonla konuşuyodumdur atayım kız senin içinkafam da looşşşş
Çok sevdiğim ama artık görüşmediğim eski bir arkadaşıma benziyorsuntevecühünüz efenim teşekkür ederim
Ben size resmimizi atayım mıBen de benim hayırsıza üzümlü kekim derdim olmayan boyu posu devrilesice
ya sen ne güzel bir insansın ya, kocaman sarılıyorum sanaiş için fetih suresi niyet ettim..başvurduğun yerleri fethet inşallah...
iptal ettiğimde senin kendine kurduğun olumsuz cümlelerdi..
Bende çok seviyorum vallahi muhteşem bir yerayy izmir çok güzel yaaa...
Doğru doğruben hafif akıl noksanlığı olanlara üzümlü kek diyorum ya...iyi birşey mi bu üzümlü kek...yanlış kullanmışım..
onlara da deniyor evet iki ayrı bağlamı varben hafif akıl noksanlığı olanlara üzümlü kek diyorum ya...iyi birşey mi bu üzümlü kek...yanlış kullanmışım..
İçimizdeki en olgun kişiya sen ne güzel bir insansın ya, kocaman sarılıyorum sana
ben mordoğanda bir tepede ekolojik otelde tek başıma tatil yapmıştım, asla unutmuyorum çok güzeldi, orada sadece kendime yönelmiştim, sonra yurtdışına kabul aldım :)Bende çok seviyorum vallahi muhteşem bir yer
Ben de çok seviyorum tanışmayı da çok istiyorum. Öncekini görmüştüm yakından bir iş için hiç gereği yokken, bari Mansur Başkanla da nasip olsaÇok şanslısın ama Mansur Başkan'ı çok seviyorum ben
ne bilem..herkes aşık olduğu adama diyor da...üzümlü kek dediğim adam benim için bitik adam yani...Doğru doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?