- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.361
Ay evet yine kaçırdım yaaa
yaa gel sondan dal boşver geçmişi okumaya kalkarsan uzun iş :))Ay evet yine kaçırdım yaaaher seferinde yavaş yavaş okuya okuya geliyorum
Bak grubun teyzesi olarak ağzına acı biber sürerim,korkutma bizi.
Ay bence de ne teyzesi ben de teyzeyim o zamanne teyzesi beteyzeler kovalasın seni
Ayy yok yok sohbetleri okumayı çok seviyorumyaa gel sondan dal boşver geçmişi okumaya kalkarsan uzun iş :))
Sen benden baya ufaksin kuzumAy bence de ne teyzesi ben de teyzeyim o zaman
Nasıl baya oluyo sen 41 sin ben de önümüzdeki ay 37 oluyorumSen benden baya ufaksin kuzum.
42 kız 42,41 değilNasıl baya oluyo sen 41 sin ben de önümüzdeki ay 37 oluyorum
yeminle 32 desen bile inanmak güç o fotolarda42 kız 42,41 değil.
Göstermediğin ve öyle de hissetmediğin sürece sorun yok özetle senden teyze olmaz42 kız 42,41 değil.
Nasıl baya oluyo sen 41 sin ben de önümüzdeki ay 37 oluyorum
42 kız 42,41 değil.
Gerçekten öyle ya ikiniz de hiiç göstermiyorsunuz yaşınızı maşallah kaşıyınyeminle 32 desen bile inanmak güç o fotolarda
ayy ben de 20lerde teyze styledım. Şimdi çok dinamik hissediyorum ahahahaGöstermediğin ve öyle de hissetmediğin sürece sorun yok özetle senden teyze olmazha benden olurdu bak 23 yaşındayken bile teyzeydim ruhen
Hepimiz çok ayrı yerlerdeyiz ya sanki en iyisi hepiniz bana misafir olun izmireGünün birinde Tr ye gelsem toplaşabileceğimiz bir yer olmaz di mi?
dur atayım kız senin içinGerçekten öyle ya ikiniz de hiiç göstermiyorsunuz yaşınızı maşallah kaşıyınruzgargulu_ maalesef seni bir türlü göremedim ahahahahah
ayy izmir çok güzel yaaa...Hepimiz çok ayrı yerlerdeyiz ya sanki en iyisi hepiniz bana misafir olun izmire
Gözlerimizi alamıyoruz kihadi gördüyseniz kaldırıyorum ahahaha
Ben Ankara dayım ya herkes bi yerdeymiş ciddenGünün birinde Tr ye gelsem toplaşabileceğimiz bir yer olmaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?