- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.461
Aha olay geldi toplaşınKızlar bir ara üzümlü kekim le Ankara’da çok hararetli bir gece geçiriyoruz
Evita'cıgim bu kızı ancak sen yola getirirsin,seni dinliyor,konuyu biliyorsunRahmetli Mustafa..Allah taksiratini affetsin...
Evet evet abartmayalım küçük bi tık omıstafa yok yaa olmamış sankiama diğeri birr tık ama çok minik bir tık daha iyi yoksa Borellus80 un dediği gibi nereden buluyosun bunları
Reyiz taksit taksit yazma tek seferde tek mesajda yaz 6-7 dk sonra da sil benceKendimi asla tutamıyorum bu kadarsa özele girmeyim diyorum ama
hadi biri +18 e konu açsın...anlatacakları var ....Kendimi asla tutamıyorum bu kadarsa özele girmeyim diyorum ama
ayy sendeee meraklandırıp bırakıyosunKendimi asla tutamıyorum bu kadarsa özele girmeyim diyorum ama
dur yazıyor konu uzun....ayy sendeee meraklandırıp bırakıyosun
Reyiz şimdi şöyle acayipReyiz taksit taksit yazma tek seferde tek mesajda yaz 6-7 dk sonra da sil bence
dur yazıyor konu uzun....
Sayfa yeniliyorum habire cok heyecanlıyım ahahahhaTüm lokal tek yürek T Theseaanchor in hikayeyi bekiyor
Lokalin en hot kadını olarak adını tarihe yazdın kanksReyiz şimdi şöyle acayip bir hararetli gece geçiriyoruz ama yok böyle birşey site yönetimine 8 defa şikayet gitmiş neyse bunun balkonu çıkıyorsun full cam dışarıdan içeri görünmüyor benim de aklım hep o cama gidiyor sonra bu tuttu kolumdan beni o hararetin ortasında kalk dedi balkona çıkarıyor ciddi misin dedim ciddiyim dedi beni cama dayadı dışarıda yağmur o an böyle heralde ben nasılım bana bağırma diyor sonra pufa oturdu bana diyor ki yüzüme bakoffff ne geceydi sonra öyle kızlar hayatımda sıkılmadığım nadir bi insandı
Ulan kendimi emekli teyzeler gibi hissettimLokalin en hot kadını olarak adını tarihe yazdın kanks
Yani kızlar gerçekten unutulmaz bir andıLokalin en hot kadını olarak adını tarihe yazdın kanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?