Ahali Lokali

Sitenin hala sizi konuştuğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

İşten izin aldı 3 gün 2 günde hafta sonu var dedim neden izin aldım ben daralırım sıkılırım got gote ne yapacağız dedim büyük konuşmuşum yemin ediyorum dur durak yoktu insan hiç mi sıkılmaz hiç sıkılmıyordum sabah gözümü açıyordum kalk kalk hadi diyordum hani böyle 3 saat traş olmaya gitti hayatımın en uzun günüydü o gün anlatamam size böyle her gün durmadan muazzam bir hayatımız vardı daha da olamam kimseyle öyle zaten

Önünde saygıyla eğiliyorum

Vallah ben de çok özlüyorum yapmadığımız zamanlar da bile o ana hazırlık vardı gün içinde bir insan durmadan ne kadar yapabilir her gün hiç durmadan sürekli diyordum artık kurudun
sana birşey söyleyeyim mi..böbrek üstü bezleri fazla çalışıyormuş onun..depresyona yatkınlığı var mıydı?
psikolojik rahatsızlıkları olanlar genelde böyle yapabiliyorlarmış...manik dönemde

İşe başlayacak diyordum beni de götür işe giderdi durmadan telefonda şey yapardık beni görüntülü arardı ahhh çok güzeldi herşey

Vallah ben de çok özlüyorum yapmadığımız zamanlar da bile o ana hazırlık vardı gün içinde bir insan durmadan ne kadar yapabilir her gün hiç durmadan sürekli diyordum artık kurudun
Hayrat mübarek, Allah bereket versin diyek bacım başka bir şey gelmez elimizden ahahah

Makine gibiydi maşaallah :) hiç bilmiyorum şey yapmaktan tanımaya çok fırsatım olmadı

Ben şöyle idi. Çok güzelllll çok güzel onun yüz mimikleri bakardı dik dil gözüme sen benimsin derdi ben bi Yükselirdim yürüyen cinsellktik resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…