- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.501
Ben de suan farklı birşey yapmıyorum :/Biz de anca puro tüttürek
Olmamı ben bilim insanıyım beni çekti de, aynı etkiyi yaratmaz o. Sapyoseksüel olanı çeker anca Ahahahkonuya bilim falan da kattım ama..olmadı mı
Bilmem hiç o açıdan bakmadım böyle bi an büyülenmiş gibi o kadar farklıydı ki herşey rüya gibi genelde ilişkilerimde bi noktası eksik kalırdı ya eğlenmezdim ya rahat olamazdım onunla herşey bütündü beraber yemek yerdik hazırlardık kahvaltı ederdik bunlar normal ama ben o kadar anormal i yaşamışım ki herşeyi yapabildiğim eğlendiğim mutlu olduğum full paket o iş de zirve olan nadir bi insandıkonuya bilim falan da kattım ama..olmadı mı
çok tanıyamamışsın ama...biraz daha ilerlese normal hayatta belki çok anlaşamayacaktın...bilmiyoruz o kısmı...uzulme..Bilmem hiç o açıdan bakmadım böyle bi an büyülenmiş gibi o kadar farklıydı ki herşey rüya gibi genelde ilişkilerimde bi noktası eksik kalırdı ya eğlenmezdim ya rahat olamazdım onunla herşey bütündü beraber yemek yerdik hazırlardık kahvaltı ederdik bunlar normal ama ben o kadar anormal i yaşamışım ki herşeyi yapabildiğim eğlendiğim mutlu olduğum full paket o iş de zirve olan nadir bi insandı
mustafa iyi olmak zorunda zaten...şart yani onun için...mecburiyetMesala Mustafa da çok iyidir ama o farklı nedense
Aşkm sevgi olunca ortak yol bulunuyor her zaman anlaşırdık anlaşamazsın bilemiyorum çok güzeldi herşey ama geride bırakmayı öğrendim öyle artık gitmem kimsenin ardından bıraktım eşlik etmek isteyenler gelir yanımdaçok tanıyamamışsın ama...biraz daha ilerlese normal hayatta belki çok anlaşamayacaktın...bilmiyoruz o kısmı...uzulme..
Başlarda rezaletti bir dakika bile sürmüyordumustafa iyi olmak zorunda zaten...şart yani onun için...mecburiyet
olacak olan şey çok çaba harcamadan oluyor zaten ya...Aşkm sevgi olunca ortak yol bulunuyor her zaman anlaşırdık anlaşamazsın bilemiyorum çok güzeldi herşey ama geride bırakmayı öğrendim öyle artık gitmem kimsenin ardından bıraktım eşlik etmek isteyenler gelir yanımda
çok heyecanlanıyormuş...rahat değilmiş..sonradan alıştı ve rahatladı muhtemelen....Başlarda rezaletti bir dakika bile sürmüyordu
Diyordum bu ne aq dolmuş mı bu indi bindi bu neeeee
Oda hiç çaba harcamadı ama ağladığını bilirim çocuk gibi ona da tahrşk olmuştım oto boka olıyordum zatenolacak olan şey çok çaba harcamadan oluyor zaten ya...
Yani sonraları da değilde ikincide kurtarıyor işte :)çok heyecanlanıyormuş...rahat değilmiş..sonradan alıştı ve rahatladı muhtemelen....
ne diye ağladı..merak ettim şimdi..Oda hiç çaba harcamadı ama ağladığını bilirim çocuk gibi ona da tahrşk olmuştım oto boka olıyordum zaten
İndi bindi iyiymiş ahaha. Yalnız bebeğim o süre olayı antrenmanla alakalı. Üzümlü kek antremanlıymış demek kiBaşlarda rezaletti bir dakika bile sürmüyordu
Diyordum bu ne aq dolmuş mı bu indi bindi bu neeeee
Ben artık evime döneceğim diyene diye ağladı..merak ettim şimdi..
Mustafa ondan daha antrenmanlıİndi bindi iyiymiş ahaha. Yalnız bebeğim o süre olayı antrenmanla alakalı. Üzümlü kek antremanlıymış demek ki
Gerçekten önemli ya bende aynı fikirdeyim bundaValla kızlar şaka maka önemli o cidden. Bilimsel açıklaması da var ama sıkıcı olmak istemiyorum. Pair bonding dediğimiz eş olma uyumuna çok büyük katkısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?