- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.681
içli köfte deme ağlayacağım, çok seviyorum ve yıllardır yiyemiyorum yaAhh o Türkan teyzenin içli köfteleri yokmuydu ahhh☹
Hacı adam haklı dağılın
fazla damar ya, zaten olmuşuz burada yürüyen dert
Kuzum benim ya,demem o zamaniçli köfte deme ağlayacağım, çok seviyorum ve yıllardır yiyemiyorum ya
Yapmasını da hiç beceremem, börek açarım sarma sararım ama içli köfte ustalık ister aga yaKuzum benim ya,demem o zaman.
Bu kadının dine kadar kimse adını bile bilmiyordu,şimdi herkes filmine gidip stori atıyor.Popüler kültürden nefret ediyorumfazla damar ya, zaten olmuşuz burada yürüyen dert
ay al benden de o kadar vallaBu kadının dine kadar kimse adını bile bilmiyordu,şimdi herkes filmine gidip stori atıyor.Popüler kültürden nefret ediyorum.
Annem yapıyor,keşke gönderme fırsatım olsa,aslında çok kolay diyor annem.Yapmasını da hiç beceremem, börek açarım sarma sararım ama içli köfte ustalık ister aga ya
annen ustalaşmış işte ona kolay geliyor, ben o inceliği tutturamamAnnem yapıyor,keşke gönderme fırsatım olsa,aslında çok kolay diyor annem.
Aga bende yapamam,dediğin gibi alışık o yapmaya,ama kendi cabalarimla mantı yapmayı öğrenmişliğim varannen ustalaşmış işte ona kolay geliyor, ben o inceliği tutturamam
Filmime gitmedim ama orta okuldan beri Bergen Arap Şükrü Metin ışık Müslüm ferdi Orhan Bülent neydi soyadı bilmiyorum hep böyle arabesk dinlemişmişimdir bu arada kamuran Akkor Yıldız tilbe müzeyyen senar Zeki müren efendime söyleyim Saygı Değer üstat Neşet Ertaş ben arabesk ile doğdum babamdan böyle gördümBu kadının dine kadar kimse adını bile bilmiyordu,şimdi herkes filmine gidip stori atıyor.Popüler kültürden nefret ediyorum.
bayılırım mantıya da, onu da güç bela yaparımAga bende yapamam,dediğin gibi alışık o yapmaya,ama kendi cabalarimla mantı yapmayı öğrenmişliğim var.
Aynen kanka,benim annem de kv de de tepsi mantısı yapar.Ben de öyle öğrendim.Suya salma yapmayız biz,çok zahmetli ama dehşet lezzetli olur.bayılırım mantıya da, onu da güç bela yaparımsaatlerce yapıyorum, bir oturuşta bitiyor nankör yemek
off o da acayip güzel yaAynen kanka,benim annem de kv de de tepsi mantısı yapar.Ben de öyle öğrendim.Suya salma yapmayız biz,çok zahmetli ama dehşet lezzetli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?