- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.661
Çokta matah birşeyler değiller ki takma kibir abideleri. ölüm tüm sıfatları alıyor.cokta takılma canım benimÇünkü bize başarısız etiketi yapıştırdılar, halbuki beynimiz farklı çalışıyor. Yanlış düzlemde sınayıp bir de aptal başarısız damgası yedik. Halbuki aptal olan onlardı
Etiketleri önemsemiyorum canım, ama bu bok düzene karşı ses çıkaracağımÇokta matah birşeyler değiller ki takma kibir abideleri. ölüm tüm sıfatları alıyor.cokta takılma canım benim
Helal sana önemli olanda mücadele zatenEtiketleri önemsemiyorum canım, ama bu bok düzene karşı ses çıkaracağım
Kanka benim hiçbir iddiam yok,biraz daha usteleyip mühendisliğe bile geçmedim.Hep sindim,yapamam diye korktum.Halbuki okulu dereceyle bitirdim,yapardım ama değişik biriyim işte,ustelemiyorum.Hemen sıkılıyorum.Ama senin durum çok daha değişik,sen benden kat kat üstün bir kariyere,donanıma sahipsin ve senin gibi insanlar dururken bu vasat ama ağzı laf yapan çakalların kendilerini başarılı gibi lanse etmesine ve inandıramazsına tahammül edemiyorum.Çünkü bize başarısız etiketi yapıştırdılar, halbuki beynimiz farklı çalışıyor. Yanlış düzlemde sınayıp bir de aptal başarısız damgası yedik. Halbuki aptal olan onlardı
Kişisel olarak isim yapma derdinde biri olmadım ben bir çok şeyi anonim yaptım. Primci tip çok piyasada. Her konuda ama :) akıl alır gibi değil, bu kibir çok korkunç geliyor bana.Kanka benim hiçbir iddiam yok,biraz daha usteleyip mühendisliğe bile geçmedim.Hep sindim,yapamam diye korktum.Halbuki okulu dereceyle bitirdim,yapardım ama değişik biriyim işte,ustelemiyorum.Hemen sıkılıyorum.Ama senin durum çok daha değişik,sen benden kat kat üstün bir kariyere,donanıma sahipsin ve senin gibi insanlar dururken bu vasat ama ağzı laf yapan çakalların kendilerini başarılı gibi lanse etmesine ve inandıramazsına tahammül edemiyorum.
ben birazdan yapıp geleceğimBu arada ufak bir hatırlatma meditasyonlar yapıldı mı kızlar bu hafta 21 günü tamamlıyoruz sonunda bende bulun daha ağır bi antrenmanla spora dönüyorum 4 gün oldu artık yeterlidir bunkadar diyorım
hangisi? yolla gelsinAma bir şarkıya acayip takmış vaziyetteyim durmadan onu dinleyip kafadan kafaya geçiyorum
ya ben de çok severim offUfakken sırf şu tabaklar için güne gittiğim doğrudur
Ahh o Türkan teyzenin içli köfteleri yokmuydu ahhh☹ya ben de çok severim off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?