Ahali Lokali

Çünkü bize başarısız etiketi yapıştırdılar, halbuki beynimiz farklı çalışıyor. Yanlış düzlemde sınayıp bir de aptal başarısız damgası yedik. Halbuki aptal olan onlardı
Çokta matah birşeyler değiller ki takma kibir abideleri. ölüm tüm sıfatları alıyor.cokta takılma canım benim

Çünkü bize başarısız etiketi yapıştırdılar, halbuki beynimiz farklı çalışıyor. Yanlış düzlemde sınayıp bir de aptal başarısız damgası yedik. Halbuki aptal olan onlardı
Kanka benim hiçbir iddiam yok,biraz daha usteleyip mühendisliğe bile geçmedim.Hep sindim,yapamam diye korktum.Halbuki okulu dereceyle bitirdim,yapardım ama değişik biriyim işte,ustelemiyorum.Hemen sıkılıyorum.Ama senin durum çok daha değişik,sen benden kat kat üstün bir kariyere,donanıma sahipsin ve senin gibi insanlar dururken bu vasat ama ağzı laf yapan çakalların kendilerini başarılı gibi lanse etmesine ve inandıramazsına tahammül edemiyorum.

Kişisel olarak isim yapma derdinde biri olmadım ben bir çok şeyi anonim yaptım. Primci tip çok piyasada. Her konuda ama :) akıl alır gibi değil, bu kibir çok korkunç geliyor bana.

Bu arada ufak bir hatırlatma meditasyonlar yapıldı mı kızlar bu hafta 21 günü tamamlıyoruz sonunda bende bulun daha ağır bi antrenmanla spora dönüyorum 4 gün oldu artık yeterlidir bunkadar diyorım

Dün bir arkadaşımla konuştu benimle ilgil aklında bir anı kalmış beni ilk görüşü onu anlattı biraz iyi geldi bana ne alaka derseniz bende bilmiyorum bugün elimde telefon mutfağa telefonumu almaya gittim

Meditasyon bitti Kızlar çok şükür bugunde bitirdik bir gün atladım yani geceden sonra yapınca bir karışıklık oldu o yüzden ben pazar değil pazartesi noktalayacağım harici az ev de iki iş yapsam da sonra gelip şurada boş yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…