- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.701
Onlar ölüp gittiler,çok acılar çektiler.Bu çakallar da filmlerini çekip sırtlarindan köşeyi dönüyor.O yüzden sevmiyorum bu tarz şeyleri ama Muslum filmi çok iyiydi,Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor müthiş bir iş çıkarmışlar.Mekanlari cennet olsun inşallah.Filmime gitmedim ama orta okuldan beri Bergen Arap Şükrü Metin ışık Müslüm ferdi Orhan Bülent neydi soyadı bilmiyorum hep böyle arabesk dinlemişmişimdir bu arada kamuran Akkor Yıldız tilbe müzeyyen senar Zeki müren efendime söyleyim Saygı Değer üstat Neşet Ertaş ben arabesk ile doğdum babamdan böyle gördüm
Kylie'ye ben de bayılırım kız
Dün fotomu yolladım ya, orada üstümdeki Kylie tshirtüydü :))) o derece severimKylie'ye ben de bayılırım kız
Dün fotomu yolladım ya, orada üstümdeki Kylie tshirtüydü :))) o derece severim
Anavatanında yaşıyorumiçli köfte deme ağlayacağım, çok seviyorum ve yıllardır yiyemiyorum ya
Neresi kız?Anavatanında yaşıyorum
Oruk dersem yeterli galibaNeresi kız?
Gizemli gizemli konuşma kız,Antep"mi neresi kiOruk dersem yeterli galiba
Hatay canım içli köfteye oruk deriz biz burda:)))yeme içmenin başkentindeyim vallaGizemli gizemli konuşma kız,Antep"mi neresi ki?
Künefe'nin başkenti.Söylesene sen,ben salçami,nar ekşimi falan oradan getirtiyprumHatay canım içli köfteye oruk deriz biz burda:)))yeme içmenin başkentindeyim valla
Tek künefe mi yanılıyorsun bir yemekleri var ki anlatılmaz yenilirKünefe'nin başkenti.Söylesene sen,ben salçami,nar ekşimi falan oradan getirtiyprum
Offff ya,güney ve güneydoğu zaten mutfak konusunda sollar geçer her yeriTek künefe mi yanılıyorsun bir yemekleri var ki anlatılmaz yenilir
Bence Hatay mutfağı her yeri sollar geçer :)Offff ya,güney ve güneydoğu zaten mutfak konusunda sollar geçer her yeri
Yalnız o künefe yokmu o künefe,aşığım onaOffff ya,güney ve güneydoğu zaten mutfak konusunda sollar geçer her yeri
ben hatay aşığıyım, antakyanın o enerjisi bile yeter off, insanı desen gördüğüm en güzel insanlardanBence Hatay mutfağı her yeri sollar geçer :)
Ben Mersin'e kadar gidebildim ama imkanım olursa mutlaka gezip görmek istediğim yerler arasındaYalnız o künefe yokmu o künefe,aşığım ona
bir ara çok güzel yapıyordum....dağıtıyorum şu an ya ..yapamıyorum...içli köfte deme ağlayacağım, çok seviyorum ve yıllardır yiyemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?