Ahali Lokali

Ben ergenlikten beri kylie minogue hayranıyım, bir gün ben lisedeyken kylie türkiye konseri düzenledi, bunu bir gördüm kylie bir ay sonra geliyor diye falan ay nasıl heyecanla biletlere baktım taaa o zamanın parasıyla 300 liraydı, kuruçeşmede konser. Asla gidemem yani çok pahalı, sonra bir gün bakkalın önünden geçerken kylie konserine hediye bilet diye bir şey gördüm kaptım aldım dergiyi hemen. Baktım diyorki şu şu numaraya sms atan her 15. kişiye bir kylie minogue konser bileti verilecek. Şimdi konser bileti 300 tl, 100 kontör de 10 tl aldım 100 kontör 10 tl ye bütün kontörle o numaraya peşpeşe sms attım 15. olabilmek için. Ama içimde hiç umut yok, gene torpil çalışır tanıdığa verirler amaçları para koparmak falan diye içimden geçiyor ama bir umut işte denemek istedim. Aradan 1 hafta geçti telefonuma mesaj geldi 1 değil tam 3 bilet kazanmıştım ahahah o kadar çok sms atmışım ki 3 kez 15. olmuşum allaaaahhhh nasıl sevindim. Kylie bir kez geldi Türkiye'ye ona da gidebilmiştim hem de kuruçeşmedeki o muhteşem şovlu konsere, çok iyiydi ya hayatımın olaylarından biridir :)

Kızlar selam ben de burdayım ama geceleri çok kalamıyorum sabah uyanamadığım için
Bu arada berbat bi ruh halindeyim ama enerjimiz yeterince düşük diye konuya girip girmemek konusunda kararsızım...
anlat bebek, ben burdayım kafam da nasıl güzel, derdine derman olamasam da bağrıma basarım anlat rahatla

Çok büyük şans kanla,ben 1000000 tane mesaj göndersem biri çıkmazdı o biletlerin

İşte buna kendi şansını kendin yaratmak denir azimle, planlı ve umudunu kaybetmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…