Ahali Lokali

Ayyy ahahaahah tüylerim diken diken oldu ahahahahahah harika ya muhteşem bir anı

Canım Türkiye şartlarında malesef hepimiz yaşıyoruz bunları ama senin ayrılık daha taze sanırım

Deme bunu seni detaya boğarım bazen çok iyi oluyorum bazen yine aynı yerdeyim ya ben de kendimi anlamıyorum. İyi olduğumda umutlanıyorum sonra hop başa...
böyle olmaz, aşman gerekiyor gerçekten de. Bu kapandan kurtulman gerekiyor. Ben de benzer bir şey yaşadığım için seni anlıyorum. Bu tarz durumda her şey açık, ya içindesin çemberin ya da dışında kalacaksın. Bu kadar.
İstediğin gibi boğ detaya benden laf çıkmaz, girdikçe de yazarım, rahat ol sıkmazsın

O kadar iyi anlıyorum ki bende ayrılık yaşadığım zaman senden beter oluyordum telefonları bile kapatıyordum yataktan hiç çıkmıyordum. Ben hiçbir derde aaa buna mı üzülüyorsun demem çünkü herkesin bünyesi acısı gerçekten farklı bende mesela çoğu şeye üzülmem ama ayrılık beni mahvediyor ölüm gibi bir şey oluyor benim için. Benim tavsiyem bir şekilde kendini dışarı atmak için uğraş youtubedan video aç motivasyon olsun vlog falan izle yabancıların bana çok güzel motivasyon veriyordu. Ben o dönemler yapamadım açıkçası gittim ağlaya ağlaya uzun mesajlar yazıyordum ama mesela bunu sevdiğine emin olduğum için yapıyordum. İyi ki de yapmışım diyorum çünkü evleneceğim o kişiyle ahahahaha evlenince çektiririm artık Ayrıcak kendini hiç kötü hissetme hiçbir şey yapmıyorum şöyle böyle falan diye yapmak zorunda değilsin yat uyu dinlen kendini hiçbir şey için zorunda hissetme zihnini boşalt tamamen dibine kadar yaşa üzüntünü de sonra belki 5 ay belki 10 ay toparlanacaksın emin ol zaman ver biraz kendine sadece ve kendini baskılama üstüne gelme hiçbir şey yapamıyorum diye bir süre sonra hepsi geçip gidecek gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…