- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.861
Eryaman benim aşk yuvam huzurdu ne tuhaf :)Dikmeni bilmiyorum ama Ankara'da birkaç ilçeye gittim. Eryaman en kötüsüydü ya
Allah belamı versin Ki ilk defa duyuyorumAnkara’nın Dikmen i bir daha gelirsem s.. beni ya duymadım deme
Eryaman da Batıkent de uzak bize, Eryaman da da oturduk çook önceleri ama eskiden daha güzeldi oralar
[/QUOTE ]
Ailen ile mi yalıyorsun canım :)
Bende şaşırdım deyimler sözlüğü gibiydinAllah belamı versin Ki ilk defa duyuyorumahahajah bunu nasıl bilmem ben
Evet yalnız ailen le öi yaşıyorsun demek istedim orası klavyeden yanlış gitmiş çok çok pardonBende şaşırdım deyimler sözlüğü gibiydin
sen şimdi fal orucunu bozuyor musun? emin misinEvet yalnız ailen le öi yaşıyorsun demek istedim orası klavyeden yanlış gitmiş çok çok pardon
Bilmiyorum baktırmadım geldi ama mobil ödeme yapamıyorum servis için ek ücret istiyor oda bi canımı şıktı ama kredi kartı havale filan varsen şimdi fal orucunu bozuyor musun? emin misin
O villrose a bende mi atsam acaba yaaa merak ettim onuVillrose geri gelmiş galiba ama çıktı sayılmaz onun falı ben kabul etmedim iş teklifini
Kabul edeceğini mi yazmıştı sana?Villrose geri gelmiş galiba ama çıktı sayılmaz onun falı ben kabul etmedim iş teklifini
Ben baktırmayacağım, fena yastayımBende aynı şekilde bayağı toparladık bence uzun zamandır baktırmıyoruz
Yeni bir kapı açılacak bu seni önce tedirgin edecek, değişim sancılıdır ama iyidir sonucu iyi olacak falan demiş. Kabul edecekmişim gibi anladım benKabul edeceğini mi yazmıştı sana?
Çevrimiçi yakalarsan duvarına yaz promosyon baksın canım zaten öncelikle onu tercih ediyorduO villrose a bende mi atsam acaba yaaa merak ettim onu
haa anladım o zaman tavsiyeyle devam etmiş gidersen iyi olur diyor yaniYeni bir kapı açılacak bu seni önce tedirgin edecek, değişim sancılıdır ama iyidir sonucu iyi olacak falan demiş. Kabul edecekmişim gibi anladım ben
Yaaa öyle yapayım o zaman hiç peşinde de koşamam ama ahahahaahÇevrimiçi yakalarsan duvarına yaz promosyon baksın canım zaten öncelikle onu tercih ediyordu
ben de istiyorum da şimdilik köşemde durayımÇevrimiçi yakalarsan duvarına yaz promosyon baksın canım zaten öncelikle onu tercih ediyordu
Uff falcının dediğini yapmış olmayım diye reddedip yanlış yapmış olurmuşum bi de kadere bakhaa anladım o zaman tavsiyeyle devam etmiş gidersen iyi olur diyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?