- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.901
Merhaba canım gunaydın
Çok geçmiş olsun canım zor bir dönem atlatmışsın gerçekten ama şimdi daha iyi olmana sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallahMerhaba canım gunaydıntesekkur ederim merak ettiğin için, cumartesi pazardan beri daha iyiyim, geçtiğimiz hafta hep hastanede yattım cok kötuydum bazı şeyler yaşadım anlamadım ne olduğunu dıs gebelik sandım sonra meger karın zarımla ilgili bir şeymiş. Doktorlar biraz korkuttu, cok da agrım vardı resmen doğum sancısı gibi. Karnım şiştikçe şişti ve o şişen kısım sanki vücudumdan bağımsız bir yer ama nasıl acıyor bir de reglim de gecikti cunku, hem vücudumda anlamadığım seyler hem de hamilelik ihtimali kafama takıldı. Butun kan değerlerim düştü, iştah sıfır üç dort gun bir ıkı lokma dısında bir sey yiyemedim. Allah kimseyı düşürmesin, kac doktora gittim O halde ve kimse bulamadı. Hava da cok kötuydu bir de. Bir adım atmak yürümek bile zor geliyordu bana koca koca hastanelerde in çık in çık bekle git gel derken. Bir gun de bayıldım öyle artık Ağrıdan tansıyonum düşüyordu cunku sureklı. Cumartesi daha iyiydim artık ilaçlar toparladı ama agrı kesici hala alıyordum, pazar da iyiydim, dun sabah yine aynı agrıyı yasadım ve hastaneye gidemiyorum bızım sitenin yollar kapanmış kardan buzdan. Gecsin diye dua ede ede bekledım dun sabah 6dan ta öğlene kadar ağlaya ağlaya sonra dun baska bir ilaca basladım doktorla konuşup hemen, o benı ayağa kaldırdı. Cok sukur dun ogleden sonra kendime gelebildim. Bir de regl oldum rahatladım. Saglık ne önemli şeymiş bir kere daha anladım. Simdi ameliyat olmam gerekiyor gerci ama en azından hamilelik durumu olmadan önce olur kurtulurum diye dusunuyorum. Bugun iyi uyandım insallah böyle devam eder sizde ne var ne yok kızlar herkes iyi mi ben de dun fal konusuna baktım yıldıznameci bir kadından bahsediyorlar baktırsam mı diye dusunuyorum fiyatı cok gelmedi bana ama değer mi bilemedim
Çok geçmiş olsun canım şifalar diliyorum sana.Merhaba canım gunaydıntesekkur ederim merak ettiğin için, cumartesi pazardan beri daha iyiyim, geçtiğimiz hafta hep hastanede yattım cok kötuydum bazı şeyler yaşadım anlamadım ne olduğunu dıs gebelik sandım sonra meger karın zarımla ilgili bir şeymiş. Doktorlar biraz korkuttu, cok da agrım vardı resmen doğum sancısı gibi. Karnım şiştikçe şişti ve o şişen kısım sanki vücudumdan bağımsız bir yer ama nasıl acıyor bir de reglim de gecikti cunku, hem vücudumda anlamadığım seyler hem de hamilelik ihtimali kafama takıldı. Butun kan değerlerim düştü, iştah sıfır üç dort gun bir ıkı lokma dısında bir sey yiyemedim. Allah kimseyı düşürmesin, kac doktora gittim O halde ve kimse bulamadı. Hava da cok kötuydu bir de. Bir adım atmak yürümek bile zor geliyordu bana koca koca hastanelerde in çık in çık bekle git gel derken. Bir gun de bayıldım öyle artık Ağrıdan tansıyonum düşüyordu cunku sureklı. Cumartesi daha iyiydim artık ilaçlar toparladı ama agrı kesici hala alıyordum, pazar da iyiydim, dun sabah yine aynı agrıyı yasadım ve hastaneye gidemiyorum bızım sitenin yollar kapanmış kardan buzdan. Gecsin diye dua ede ede bekledım dun sabah 6dan ta öğlene kadar ağlaya ağlaya sonra dun baska bir ilaca basladım doktorla konuşup hemen, o benı ayağa kaldırdı. Cok sukur dun ogleden sonra kendime gelebildim. Bir de regl oldum rahatladım. Saglık ne önemli şeymiş bir kere daha anladım. Simdi ameliyat olmam gerekiyor gerci ama en azından hamilelik durumu olmadan önce olur kurtulurum diye dusunuyorum. Bugun iyi uyandım insallah böyle devam eder sizde ne var ne yok kızlar herkes iyi mi ben de dun fal konusuna baktım yıldıznameci bir kadından bahsediyorlar baktırsam mı diye dusunuyorum fiyatı cok gelmedi bana ama değer mi bilemedim
Çok teşekkür ederim canım.cok şükür iyi eve getirdik cuma günü toparliyor yavaş yavaş
Kimmis o yorumcu merak ettim canımÇok geçmiş olsun canım zor bir dönem atlatmışsın gerçekten ama şimdi daha iyi olmana sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallahdediğin gibi en önemli şey sağlık ve orada bir sorun çıktığında geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmıyor
Fal orucunda olanlarımız var, olmayanlar da biraz temkinli gidiyor sanırım. Dün de tellwe de birini konuştukBorellus80 u şaşırtmış bildikleri olmuş epey ama bi numarası var gibi onun da yakında çıkar ortaya
Nobellee, profiline baktım bıyıklı bi ablamız tipi bi değişikKimmis o yorumcu merak ettim canım
Sen keman da mı çalıyorsun yaaKemanıma kavuşsam da şunu çalsam
Kız o erkek değil miNobellee, profiline baktım bıyıklı bi ablamız tipi bi değişikduvarına da canlarım aşklarım yazmış durmuş
Çok geçmiş olsun canım,acil şifalarMerhaba canım gunaydıntesekkur ederim merak ettiğin için, cumartesi pazardan beri daha iyiyim, geçtiğimiz hafta hep hastanede yattım cok kötuydum bazı şeyler yaşadım anlamadım ne olduğunu dıs gebelik sandım sonra meger karın zarımla ilgili bir şeymiş. Doktorlar biraz korkuttu, cok da agrım vardı resmen doğum sancısı gibi. Karnım şiştikçe şişti ve o şişen kısım sanki vücudumdan bağımsız bir yer ama nasıl acıyor bir de reglim de gecikti cunku, hem vücudumda anlamadığım seyler hem de hamilelik ihtimali kafama takıldı. Butun kan değerlerim düştü, iştah sıfır üç dort gun bir ıkı lokma dısında bir sey yiyemedim. Allah kimseyı düşürmesin, kac doktora gittim O halde ve kimse bulamadı. Hava da cok kötuydu bir de. Bir adım atmak yürümek bile zor geliyordu bana koca koca hastanelerde in çık in çık bekle git gel derken. Bir gun de bayıldım öyle artık Ağrıdan tansıyonum düşüyordu cunku sureklı. Cumartesi daha iyiydim artık ilaçlar toparladı ama agrı kesici hala alıyordum, pazar da iyiydim, dun sabah yine aynı agrıyı yasadım ve hastaneye gidemiyorum bızım sitenin yollar kapanmış kardan buzdan. Gecsin diye dua ede ede bekledım dun sabah 6dan ta öğlene kadar ağlaya ağlaya sonra dun baska bir ilaca basladım doktorla konuşup hemen, o benı ayağa kaldırdı. Cok sukur dun ogleden sonra kendime gelebildim. Bir de regl oldum rahatladım. Saglık ne önemli şeymiş bir kere daha anladım. Simdi ameliyat olmam gerekiyor gerci ama en azından hamilelik durumu olmadan önce olur kurtulurum diye dusunuyorum. Bugun iyi uyandım insallah böyle devam eder sizde ne var ne yok kızlar herkes iyi mi ben de dun fal konusuna baktım yıldıznameci bir kadından bahsediyorlar baktırsam mı diye dusunuyorum fiyatı cok gelmedi bana ama değer mi bilemedim
Biraz karışıkKız o erkek değil mi
Ayy nasıl çözemedim ki cicimÇözemedim ki
Çok genç bi çocuk muhtemelen ondan böyle ama arada kalmış tipler hep kafamı karıştırıyor napayım ya onlar da bi karar versin nasıl görüneceklerineAyy nasıl çözemedim ki cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?