- 18 Şubat 2018
- 13.486
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.231
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.721
Ksnka bu akşam da yüksek dozda maruz kalacağım ama çok eğlenceli bir şarkı ya,kıpır kıpırya kizim sen beni olduruyorsun ya
baska ne var bunun disinda?Ksnka bu akşam da yüksek dozda maruz kalacağım ama çok eğlenceli bir şarkı ya,kıpır kıpır
Ayyy diğerleri akljmda kalmadı pek ama yarı Ankara havası,yarı da roman havası çalıyorlarbaska ne var bunun disinda?
Romanları da senin için derlerimayyy allahim beynim kulaklarimdan akiyor
zevkle dinleyecegim, roman havalarinda sevdigim var amaRomanları da senin için derlerim
Onlar baya eğlenceli kanka,bizim gideceğimiz otel ayni zamanda düğün salonu olarajta kullaniliyormus.Bol bol göbek atıp gelirim artikzevkle dinleyecegim, roman havalarinda sevdigim var ama
oooh keyfine bak ne guzelOnlar baya eğlenceli kanka,bizim gideceğimiz otel ayni zamanda düğün salonu olarajta kullaniliyormus.Bol bol göbek atıp gelirim artik
Ya ben seviyorum böyle absürt şeyleri,biz balayına rezervasyon falan yaptırmadan paldır küldür gitmiştik.Bulduk bir otel,bildiğin emekli oteli gibiydi.Cok sıkılmıştım orada,bakalım burada nasıl maceralar yaşayacağızoooh keyfine bak ne guzel
Ben de absurt seyleri seviyorum ya enteresan tecrubeler oluyor, dugun olunca zaten oturup izleyesi geliyor insanin. Dugunlerde guzel bir sinerji oluyor surekli oynama moduYa ben seviyorum böyle absürt şeyleri,biz balayına rezervasyon falan yaptırmadan paldır küldür gitmiştik.Bulduk bir otel,bildiğin emekli oteli gibiydi.Cok sıkılmıştım orada,bakalım burada nasıl maceralar yaşayacağız
Oh oh sefan olsun at gobecikleriDüğünden bildiriyorum
Geldik kanka,ayaklarim şiştiOh oh sefan olsun at gobecikleri
esas olay burda kanksGeldik kanka,ayaklarim şişti.
Takımızi şey ettik iki göründük tamam ama ayaklarım mahvolduesas olay burda kanksgel geeel
yeter zaten ya fazlasi yoruyorTakımızi şey ettik iki göründük tamam ama ayaklarım mahvoldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?