- 10 Nisan 2016
- 8.697
- 12.726
- 248
- 37
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.681
Merhaba,
öncelikle hepinizin Anneler gününü kutlarım
Üstü kapalı da olsa üyeler hakkında küçük düşürücü, tahrik edip kışkırtacak şekilde yazmak polemiğe ve istenmeyen durumlara sebep olduğundan yasaktır, bu kural site sözleşmesinde şu şekilde yer almaktadır:
“Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir.”
“başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.”
Ayrıca forum kurallarına uymayan bir durum olduğunda, sizlerin de kullandığı şikayet et butonuna basarak rapor etmek eziklik değil site kuralıdır.
- Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Sitenin her bölümünü, açılan her konuyu üyeler ve üye olmadan ziyaretçi statüsüyle gezen herkes okuyabilir, kurallara göre buna mani bir durum yoktur, ki tek okunan topik sizinki de değil, üyelerin veya ziyaretçilerin konuları okuması sinsilik değildir, aynı sizlerin bdvde açılmış konuları okumanız ve burada üyeler ve yorumları hakkında yazmanız gibi.
“Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar.”
“Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.”
“Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.”
Lütfen sizlerden rica ediyorum konunuzda başka üyeler, yorumları ve açtıkları konular hakkında yazmayınız.
Site kurallarına uyulmadığı zaman yapılan işlem sonrası banlandığınızda lütfen başka üyelikle siteye giriş yapmayınız yasaktır, umarım kurallar ve işleyişle ilgili anlaşmışızdır.
Saygılarımla.
Ooh süper planmış, maalesef bana yakın değil ama İskandinav ülkelerini ben de çok görmek istiyorum. Çok güzel plan olmuş, tadını çıkarın bol bolValla cok inceleyemedim bakınca görücem artık ama cook begendim gibi hepsini
Valla almanya civarını düşündük hep ama en son iskandinavlarda karar verdiknorveç,isviçre'ye gidicez finlandiya'yı da cok istiyorum ama hicbisey ayarlayamadık orası için bakalım orda belli olucak o muhtemelen gidilmez de oraya. Sende oralardaysan geliriz vallahi
Evetttt harika yaa gerginliğimi attım gibi koltuklarımda geldi bugün yarın bi komple temizlik yapıp kapatıcam evi ahahahah
Hep gülsün yüzünOyle gercekten ya felaket huzurluyum
Ay yok artıkGaliba yaşlandık Evitam
Evet mevzu belli zaten ben şarkıları dinlemek için izliyorum ama bu sene favorim yok gibitabi canım şarkıya bakılmıyor ki...bir ülke diğer ülkeye jest yapıyor...duruma göre ötekine cısss yapıyor vs vs...
işte biz çocukken heyecan yapıyorduk boş boş..sonra uyandık tabi
Felaket heyecanlıyım bendeOoh süper planmış, maalesef bana yakın değil ama İskandinav ülkelerini ben de çok görmek istiyorum. Çok güzel plan olmuş, tadını çıkarın bol bolbize de fotoğraf atarsın
Hepinizin hepp gülsün tüm güzellikler sizi bulsunHep gülsün yüzün
coooook severiiiimBenimki buydu☺
Hiç modası geçmeyen bir şarkı buBak bu versiyonu da cok guzel
Seçemedikkk
yardimci olayim :) ne tarz seversin mesela, yabanci mi istersin turk mu?Seçemedikkk
Valla süper fikir ama olmaz dersen değişik bir alternatif sunabilirimBunu mu kullansak acaba ahahahahaha
Yabancı daha cok ya kafamda bi kac tane vardı not almıstım onlaro yaziyim hemennyardimci olayim :) ne tarz seversin mesela, yabanci mi istersin turk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?