- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Ney kız?Bir 90 yıl önce 20lerimde olaymışım tam benlikmiş
1920lerde 20lerimde olsaymışım dedim de.Ney kız?
Ne güzel olurmuş cidden1920lerde 20lerimde olsaymışım dedim de.
Valla onu ben de bilmiyorum ama o yılların insanı gibiyimNe güzel olurmuş cidden
Ben de seni seviyorum kankaBuBorellus80 var ya cidden sağlam insan. En sıkışmış anında yetişeni hep olur umarım. Seviyorum kendisini
Ben de ortaçağ insanıyımValla onu ben de bilmiyorum ama o yılların insanı gibiyim
Valla bak,o kabarık elbiseleri ve kıvırık saçları ve mobilyalarini çok seviyorumBen de ortaçağ insanıyım.
Ay ne güzel, zamanda seyahat yapsak keşke. Ama sen orta çağda olsan seni idam ederlerdi, orta çağ karanlığındaki tek ışık olurdun çünküValla bak,o kabarık elbiseleri ve kıvırık saçları ve mobilyalarini çok seviyorum.
Yooohhh artıkAy ne güzel, zamanda seyahat yapsak keşke. Ama sen orta çağda olsan seni idam ederlerdi, orta çağ karanlığındaki tek ışık olurdun çünkü
Valla öyle, ayak uydurmazdın o kafalaraYooohhh artık
Kimse yok Hakikatten,neredesiniz aloovvv?Sorun cevaplayayım arkadaşlar, gerçiBorellus80 çiçeğimden başkası yok
Ohaaaa işte beni tavladın 10 sene öncesin şarkısı berduş Cemil geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziEvveeet sarhoşluğumu ilan etmekle beraber, bir şarkı daha ekliyorum maziden.
Sevilmeye muhtaçken kimileri, kirli avuçlara düşüverecek
Ben de serseriydimLisedeyken hackerdım arkadaşlar
Ahahah bize yakışır itlik kopuklukBen de serseriydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?