Ahali Lokali

Hepimiz de ayrı ayrı hikayeler,o zaman ne yapıyoruz?Hayatı günlük yaşıyoruz.Plan program yaparak yaşamak için çok kısa bu hayat.Dertleneceğiz,neşeleneceğiz geçecek bir şekilde.

Hepimiz de ayrı ayrı hikayeler,o zaman ne yapıyoruz?Hayatı günlük yaşıyoruz.Plan program yaparak yaşamak için çok kısa bu hayat.Dertleneceğiz,neşeleneceğiz geçecek bir şekilde.
Gerçekten öyle beklentiye girmeyi bıraktım bende anı yaşayacağım artık yarının planını bile yapmayacağım bünyem üzüntü kaldırmıyor gerçekten de. Tam aklımdan bu düşünceler geçiyordu siteye girdim ve bu mesajını gördüm çoook iyi geldi

Çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ben,kendisi eşimin ablası oluyor.O kadar hayat dolu,o kadar neşeli,o kadar sağlıklı bir insandı ki herkes hayrandı onun sahip olduğu özelliklere.Hayata dair birçok planı vardı ama bir gecede,hiç beklenmedik bir şekilde rahatsızlandı ve bir daha kurtaramadık onu.O yüzden kızlar ben uzunca bir süredir plansız bir şekilde yaşamaya karar verdim.İyisiyle kötüsüyle yaşayacağız bir şekilde.

Çok çok üzüldüm başınız sağolsun Kesinlikle bende öyle yapacağım beklentilerimi sıfıra indirdim kendime yöneldim artık tamamen. Kesinlikle çok doğru bir şekilde yaşayacağız zaten

Çok çok üzüldüm başınız sağolsun Kesinlikle bende öyle yapacağım beklentilerimi sıfıra indirdim kendime yöneldim artık tamamen. Kesinlikle çok doğru bir şekilde yaşayacağız zaten
Çok teşekkür ederim canım.

Reactions: cnu
Aaah ah, bazı olaylar bana ve benim hayattaki duruşuma göre aşırı acımasızca geliyor. Bunun açıklamasını bulamıyorum, sanırım karmamda sorunlar var diye düşünüp ona yormak istiyorum galiba, aksi takdirde karmadan bağımsız hayatın bana bunları yaptığı fikrine girersem hayata tamamen küseceğim bu da beni başka uçurumlara sürükleyecek.
Sana katılıyorum yazdıklarında.
Ama o hızlı duygu geçişlerimiz var ya onlar bizim savunma refleksimiz bence o olumsuz duyguda kalsak nerelere sürüklenebileceğimi biliyorum en azından ben kendim. Bu sebeple bir refleksle hemen konudan çıkıp başka komik bir konunun beni oyalamasını ve alttaki travmamın depreşip tekrar kendini bana göstermemesi için hızlıca üstünü örtüyorum.

Aynen kesinlikle katılıyorum

Evet hayat plan da yaptırmıyor zaten, biz planlar yaparken o bize gülüyor. Bir de hayatta kimseyi kurtarıcı gibi görmemek gerekiyor. İnsanlara beklenti yükledikçe hayal kırıklığının boyutu da büyüyor

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Ben de birkaç yıl önce yakın sayılabilecek bir arkadaşımı kaybetmiştim aniden. Bir gün var birgün yok. Hayalleri, hedefleri, hayatına dokunacağı insanlar, gideceği yollar herşey bir gecede toz olup uçuyor. Çok zor bir durum gerçekten ama ölüm de yaşam kadar gerçek…

İnsan gerçekten mükemmel yaratılmış. Her koşulda hem fiziksel hem mental sağlığını korumaya odaklı davranıyor istemsizce. Bu mucizeyi görebilmek bile güzel aslında kendi üzerimizde ☺

Kızlar bugün benden hiç hayır yok, kendimden nefret etme moduna geçtim istemsizce. Toxic olmak istemiyorum mesajlarımla. Kendime gelince gelirim. Bir süre buralar size emanet. Öpüyorum

Kızlar bugün benden hiç hayır yok, kendimden nefret etme moduna geçtim istemsizce. Toxic olmak istemiyorum mesajlarımla. Kendime gelince gelirim. Bir süre buralar size emanet. Öpüyorum
Bende aynıyım gerçekten eve erken geldim diziye verdim kendimi toparlanmaya çalışıyorum da yok yani fena bi huzursuzluk hakim

Çok teşekkür ederim canım,arkadaşına da rahmet diliyorum.

@Evita1907 seni bana allah gönderdi demek ki redvelvetcake de olumlu haber gelecek yakın zamanda demişti.
Size valla müjdenizi veririm gelirse o haber
bu arada çoook teşekkür ederim canım emeğin için
Ay insallah gelirbu arada yeni konumuz hayırlı olsun ve günümüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…