- 18 Şubat 2018
- 13.486
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.231
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Hepimiz de ayrı ayrı hikayelerKızlar yine gecelemişsiniz, yalnız ne zaman girsem önce bir hüzün denizinde boğuluyorum sonra bir anda neşeleniyorum.
Bu kadar ani duygu geçişleri mahvediyor beni yapmayın bunu
Hepinizin güzel kalbinden öpüyorum ya üzmeyin kendinizi nolur
Ben de birkaç şey söylemek istiyorum affınıza sığınarak...
Aile konusunda küçüklüğümden gelen kırgınlıklarım çok fazla. Kendi hayatlarına ve sıkıntılarına dalıp çocuklarını görmezden gelmişler maalesef ve bu durumun açtığı boşluğu yıllar sonra fark ediyor insan. Sonra bunları düzeltmek için çabalıyorsun ama bir yere kadar başarılı olabiliyorsun.
İş hayatında da hakkımı alamadığım, bundan daha iyisi olmalıydı dediğim durumlar oldu fazlasıyla. Yine de şimdi bir şekilde iyi kötü ilerliyor, buna şükür diyorum.
Aşk konusuna gelirsem; umutsuz anımızda karşımıza biri çıkacak o zaman aşka sevgiye inanacağız tarzı söylemlere çok katılamıyorum maalesef. Bu tip sözler yaşı biraz daha genç insanlar için umut oluyor ama ben ve benim gibi olanlar için biraz geçGenç yaşlarda ben de inanmak isterdim çok takılmazdım, sonra baktım ki herkes benzer şeyleri yaşamıyor. Benim hayatımda bu olmayacak demek ki dedim ben de. En son hayatıma giren insan bi umut olmuştu, o da boş çıktı zaten... Aşkı sevgiyi tatmadan, duygusal anlamda güzel bir şeyler paylaşmadan, çocuk sahibi olmadan da yaşayabilirim. Belki biraz eksik, biraz buruk ama yaşarım...
Gerçekten öyle beklentiye girmeyi bıraktım bende anı yaşayacağım artık yarının planını bile yapmayacağım bünyem üzüntü kaldırmıyor gerçekten de. Tam aklımdan bu düşünceler geçiyordu siteye girdim ve bu mesajını gördüm çoook iyi geldiHepimiz de ayrı ayrı hikayeler,o zaman ne yapıyoruz?Hayatı günlük yaşıyoruz.Plan program yaparak yaşamak için çok kısa bu hayat.Dertleneceğiz,neşeleneceğiz geçecek bir şekilde.
TünaydınnnGünaydın hanımlar
Çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ben,kendisi eşimin ablası oluyor.O kadar hayat dolu,o kadar neşeli,o kadar sağlıklı bir insandı ki herkes hayrandı onun sahip olduğu özelliklere.Hayata dair birçok planı vardı ama bir gecede,hiç beklenmedik bir şekilde rahatsızlandı ve bir daha kurtaramadık onu.O yüzden kızlar ben uzunca bir süredir plansız bir şekilde yaşamaya karar verdim.İyisiyle kötüsüyle yaşayacağız bir şekilde.Gerçekten öyle beklentiye girmeyi bıraktım bende anı yaşayacağım artık yarının planını bile yapmayacağım bünyem üzüntü kaldırmıyor gerçekten de. Tam aklımdan bu düşünceler geçiyordu siteye girdim ve bu mesajını gördüm çoook iyi geldi
Çok çok üzüldüm başınız sağolsunÇok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ben,kendisi eşimin ablası oluyor.O kadar hayat dolu,o kadar neşeli,o kadar sağlıklı bir insandı ki herkes hayrandı onun sahip olduğu özelliklere.Hayata dair birçok planı vardı ama bir gecede,hiç beklenmedik bir şekilde rahatsızlandı ve bir daha kurtaramadık onu.O yüzden kızlar ben uzunca bir süredir plansız bir şekilde yaşamaya karar verdim.İyisiyle kötüsüyle yaşayacağız bir şekilde.
Çok teşekkür ederim canım.Çok çok üzüldüm başınız sağolsunKesinlikle bende öyle yapacağım beklentilerimi sıfıra indirdim kendime yöneldim artık tamamen. Kesinlikle çok doğru bir şekilde yaşayacağız zaten
Aaah ah, bazı olaylar bana ve benim hayattaki duruşuma göre aşırı acımasızca geliyor. Bunun açıklamasını bulamıyorum, sanırım karmamda sorunlar var diye düşünüp ona yormak istiyorum galiba, aksi takdirde karmadan bağımsız hayatın bana bunları yaptığı fikrine girersem hayata tamamen küseceğim bu da beni başka uçurumlara sürükleyecek.Kızlar yine gecelemişsiniz, yalnız ne zaman girsem önce bir hüzün denizinde boğuluyorum sonra bir anda neşeleniyorum.
Bu kadar ani duygu geçişleri mahvediyor beni yapmayın bunu
Hepinizin güzel kalbinden öpüyorum ya üzmeyin kendinizi nolur
Ben de birkaç şey söylemek istiyorum affınıza sığınarak...
Aile konusunda küçüklüğümden gelen kırgınlıklarım çok fazla. Kendi hayatlarına ve sıkıntılarına dalıp çocuklarını görmezden gelmişler maalesef ve bu durumun açtığı boşluğu yıllar sonra fark ediyor insan. Sonra bunları düzeltmek için çabalıyorsun ama bir yere kadar başarılı olabiliyorsun.
İş hayatında da hakkımı alamadığım, bundan daha iyisi olmalıydı dediğim durumlar oldu fazlasıyla. Yine de şimdi bir şekilde iyi kötü ilerliyor, buna şükür diyorum.
Aşk konusuna gelirsem; umutsuz anımızda karşımıza biri çıkacak o zaman aşka sevgiye inanacağız tarzı söylemlere çok katılamıyorum maalesef. Bu tip sözler yaşı biraz daha genç insanlar için umut oluyor ama ben ve benim gibi olanlar için biraz geçGenç yaşlarda ben de inanmak isterdim çok takılmazdım, sonra baktım ki herkes benzer şeyleri yaşamıyor. Benim hayatımda bu olmayacak demek ki dedim ben de. En son hayatıma giren insan bi umut olmuştu, o da boş çıktı zaten... Aşkı sevgiyi tatmadan, duygusal anlamda güzel bir şeyler paylaşmadan, çocuk sahibi olmadan da yaşayabilirim. Belki biraz eksik, biraz buruk ama yaşarım...
Aynen kesinlikle katılıyorumAaah ah, bazı olaylar bana ve benim hayattaki duruşuma göre aşırı acımasızca geliyor. Bunun açıklamasını bulamıyorum, sanırım karmamda sorunlar var diye düşünüp ona yormak istiyorum galiba, aksi takdirde karmadan bağımsız hayatın bana bunları yaptığı fikrine girersem hayata tamamen küseceğim bu da beni başka uçurumlara sürükleyecek.
Sana katılıyorum yazdıklarında.
Ama o hızlı duygu geçişlerimiz var ya onlar bizim savunma refleksimiz benceo olumsuz duyguda kalsak nerelere sürüklenebileceğimi biliyorum en azından ben kendim. Bu sebeple bir refleksle hemen konudan çıkıp başka komik bir konunun beni oyalamasını ve alttaki travmamın depreşip tekrar kendini bana göstermemesi için hızlıca üstünü örtüyorum.
Evet hayat plan da yaptırmıyor zaten, biz planlar yaparken o bize gülüyor. Bir de hayatta kimseyi kurtarıcı gibi görmemek gerekiyor. İnsanlara beklenti yükledikçe hayal kırıklığının boyutu da büyüyorHepimiz de ayrı ayrı hikayeler,o zaman ne yapıyoruz?Hayatı günlük yaşıyoruz.Plan program yaparak yaşamak için çok kısa bu hayat.Dertleneceğiz,neşeleneceğiz geçecek bir şekilde.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Ben de birkaç yıl önce yakın sayılabilecek bir arkadaşımı kaybetmiştim aniden. Bir gün var birgün yok. Hayalleri, hedefleri, hayatına dokunacağı insanlar, gideceği yollar herşey bir gecede toz olup uçuyor. Çok zor bir durum gerçekten ama ölüm de yaşam kadar gerçek…Çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim ben,kendisi eşimin ablası oluyor.O kadar hayat dolu,o kadar neşeli,o kadar sağlıklı bir insandı ki herkes hayrandı onun sahip olduğu özelliklere.Hayata dair birçok planı vardı ama bir gecede,hiç beklenmedik bir şekilde rahatsızlandı ve bir daha kurtaramadık onu.O yüzden kızlar ben uzunca bir süredir plansız bir şekilde yaşamaya karar verdim.İyisiyle kötüsüyle yaşayacağız bir şekilde.
bugün de buhranlardayızEvet hayat plan da yaptırmıyor zaten, biz planlar yaparken o bize gülüyor. Bir de hayatta kimseyi kurtarıcı gibi görmemek gerekiyor. İnsanlara beklenti yükledikçe hayal kırıklığının boyutu da büyüyor
İnsan gerçekten mükemmel yaratılmış. Her koşulda hem fiziksel hem mental sağlığını korumaya odaklı davranıyor istemsizce. Bu mucizeyi görebilmek bile güzel aslında kendi üzerimizde ☺Aaah ah, bazı olaylar bana ve benim hayattaki duruşuma göre aşırı acımasızca geliyor. Bunun açıklamasını bulamıyorum, sanırım karmamda sorunlar var diye düşünüp ona yormak istiyorum galiba, aksi takdirde karmadan bağımsız hayatın bana bunları yaptığı fikrine girersem hayata tamamen küseceğim bu da beni başka uçurumlara sürükleyecek.
Sana katılıyorum yazdıklarında.
Ama o hızlı duygu geçişlerimiz var ya onlar bizim savunma refleksimiz benceo olumsuz duyguda kalsak nerelere sürüklenebileceğimi biliyorum en azından ben kendim. Bu sebeple bir refleksle hemen konudan çıkıp başka komik bir konunun beni oyalamasını ve alttaki travmamın depreşip tekrar kendini bana göstermemesi için hızlıca üstünü örtüyorum.
Of kesinlikle uyandığımdan beri bir hevessizim her şeye karşı sıfır moral kalktımbugün de buhranlardayız
Bende aynıyım gerçekten eve erken geldim diziye verdim kendimi toparlanmaya çalışıyorum da yok yani fena bi huzursuzluk hakimKızlar bugün benden hiç hayır yok, kendimden nefret etme moduna geçtim istemsizce. Toxic olmak istemiyorum mesajlarımla. Kendime gelince gelirim. Bir süre buralar size emanet. Öpüyorum
Çok teşekkür ederim canım,arkadaşına da rahmet diliyorumBaşınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Ben de birkaç yıl önce yakın sayılabilecek bir arkadaşımı kaybetmiştim aniden. Bir gün var birgün yok. Hayalleri, hedefleri, hayatına dokunacağı insanlar, gideceği yollar herşey bir gecede toz olup uçuyor. Çok zor bir durum gerçekten ama ölüm de yaşam kadar gerçek…
Ay insallah gelir@Evita1907 seni bana allah gönderdi demek kiredvelvetcake de olumlu haber gelecek yakın zamanda demişti.
Size valla müjdenizi veririm gelirse o haber
bu arada çoook teşekkür ederim canım emeğin için
Hala ret üstüne ret geliyor ama neyse battı balık yan gider artıkAy insallah gelirbu arada yeni konumuz hayırlı olsun ve günümüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?