Ahali Lokali

Bide ben borellıs u çok beğeniyorum bu kadar güzel kendini yetiştirmiş sosyal güzel be çok tatlı bi kadın Evita da öyle şeninde güzel bi hatun olduğunu düşünüyorum çıtı pıtı beni gördünüz zaten profilde vardı resmim

Senin o güzel gören gözlerine kurban

Senin o güzel gören gözlerine kurban
Ciddi diyorum yobaz değilsin çok sosyal bi kadın müzik zevkim mizahın hiç böyle yabancı hissettirmiyorsun ve benim en hayran olduğum insan yani tatlı komik böyle cana yakın samimi muhabbeti güzel ayrıca eğitimini bilmiyorum ama bayağı böyle yetiştirilmiş güzel çok hoş yaaa

çok güzel bir kalbi var, o da yüzüne vurmuş

Ya mesala aramızda yaş farkı var ben mesala arkadaşımın annesiyle daha iyi anlaşıyorum ismi ile hitap ederim 50 küsür yaşında sonra bir arkadaşım bar iş yerinden 40 küsür yaşında borellıs da bakıyorum yani geri kafalı değil sosyal böyle bilgili kültürlü ne biliyim çok donanımlı ben çok sevdim benden küçüklerde öyle büyüklerde öyle çok güzel kadınlarla bir aradayım burada çok güçlü ve kendini yetiştirmiş kadınlarla tanıştığım için memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…