- 18 Şubat 2018
- 13.487
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.251
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Ben İstanbul'u hiç sevmemistanbulu çok özledim
Ben istanbulluyum, tarihi, kokusu bile yetiyor bana. Karaköy'de, denize ayaklarımı uzatır otururdum tek başıma, dalgaları dinlerdim. Tarihi yarımadayı seyrederdim. Bir de hayal kurardımBen İstanbul'u hiç sevmem
Hayallerle Yaşar insan boluna dememişler önce insan olur sonra hayallerBen istanbulluyum, tarihi, kokusu bile yetiyor bana. Karaköy'de, denize ayaklarımı uzatır otururdum tek başıma, dalgaları dinlerdim. Tarihi yarımadayı seyrederdim. Bir de hayal kurardım
Çok değişti be kanka,çok berbat bir şehir haline geldi artık.Ben istanbulluyum, tarihi, kokusu bile yetiyor bana. Karaköy'de, denize ayaklarımı uzatır otururdum tek başıma, dalgaları dinlerdim. Tarihi yarımadayı seyrederdim. Bir de hayal kurardım
Sana bir şarkı göndereyim mi?Hayallerle Yaşar insan boluna dememişler önce insan olur sonra hayaller
Senin o güzel gören gözlerine kurbanBide ben borellıs u çok beğeniyorum bu kadar güzel kendini yetiştirmiş sosyal güzel be çok tatlı bi kadın Evita da öyle şeninde güzel bi hatun olduğunu düşünüyorum çıtı pıtı beni gördünüz zaten profilde vardı resmim
aynen öyle mahvoldu. Eskiye özlem işte benimkiÇok değişti be kanka,çok berbat bir şehir haline geldi artık.
Ciddi diyorum yobaz değilsin çok sosyal bi kadın müzik zevkim mizahın hiç böyle yabancı hissettirmiyorsun ve benim en hayran olduğum insan yani tatlı komik böyle cana yakın samimi muhabbeti güzel ayrıca eğitimini bilmiyorum ama bayağı böyle yetiştirilmiş güzel çok hoş yaaaSenin o güzel gören gözlerine kurban
Olur kankamSana bir şarkı göndereyim mi?
çok güzel bir kalbi var, o da yüzüne vurmuşCiddi diyorum yobaz değilsin çok sosyal bi kadın müzik zevkim mizahın hiç böyle yabancı hissettirmiyorsun ve benim en hayran olduğum insan yani tatlı komik böyle cana yakın samimi muhabbeti güzel ayrıca eğitimini bilmiyorum ama bayağı böyle yetiştirilmiş güzel çok hoş yaaa
Bu şarkı ağlatır yalnızMüslümÖlürüm ölür
oooof of damardan girdiBu şarkı ağlatır yalnız,ağır felsefe içerir.
Kızlar bir arada olsaydık içerdik şimdi,gerçi ben kokusundan sarhoş oluyorumoooof of damardan girdi
ben de onu içemem de şarap, vodka, aperol falan yuvarlarım. Sana aperol kokteyli yaparım çok seversin benceKızlar bir arada olsaydık içerdik şimdi,gerçi ben kokusundan sarhoş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?