Ahali Lokali

İlkokulda bizim kilitli hatıra defterlerinin vardı,bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için diye başlayan hikayeler yazardık.

Bir şey diyeyim mi, şimdi dürüst olmak gerekirse ben de kitaplığın ortasında günlük görsem okurum ya acayip bir çekiciliği var o merakın lanet olsun

İlkokulda bizim kilitli hatıra defterlerinin vardı,bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için diye başlayan hikayeler yazardık.
ayy evett onu bizde yapmıştıkk ben ismimi yazmadan aşkımı ilan etmiştim hatta sınıfta arıyodu çocuk kim bu diye

Bir şey diyeyim mi, şimdi dürüst olmak gerekirse ben de kitaplığın ortasında günlük görsem okurum ya acayip bir çekiciliği var o merakın lanet olsun
Ay bende valla kesin okurum o yüzden çok tehlikeli kendime güvenemiyorum karşımdakine hiç güvenemem

Kızlar en güzeli şu kendinize ufak bir kutu alın kilitlenebilen, koyun içine günlüğünüzü falan. Eşler de karışmasın yani kişisel alanlarınız olacak herhalde, evlendiniz diye bütün alanlarına teklifsizce girme hakkı yok sonuçta o yüzden o kilitli kutunun içeriğini ve gerekçeni açıkladıktan sonra o da üstelemez herhalde bakmak için.

Aslında o da çok kurcalamaz zannetmiyorum ama şu kitap şeklinde kilitlenen kutular vardı onlardan alabilirim aslında

Kızlar gittim ben yarın görüşürüz iyi geceler sizee
Buradan çıkmak çok zor geliyor ama sabah zorla uyanmaya başladım Sohbetinize doyulmuyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…