- 18 Şubat 2018
- 13.496
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.283
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
İlkokulda bizim kilitli hatıra defterlerinin vardı,bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için diye başlayan hikayeler yazardıkValla doğru söylüyorsun ama keşke o zamanlar günlük tutsaydımBu günlük alışkanlığı üniversiteden kaldı bir tane hocamız vardı o sürekli diyordu günlük tutun diye hep üniversite yılları yazıyor bide sevgilime ara ara sinir olduğumda ettiğim küfürler ona karşı hiç küfür etmedim bide onları görmesinden çekiniyorum aslında
Bir şey diyeyim mi, şimdi dürüst olmak gerekirse ben de kitaplığın ortasında günlük görsem okurum yaAy vallahi öyle özellikle son cümleİşte insan merak edip tutamayabilir kendini ben görsem bi düşünürüm acaba bakayım mı diye şeytana uyabilirim o da aynı şekilde düşünürse kötü ben bir de insanların alanlarına çok saygı duyarım ona rağmen böyle bi düşünce geçirince korktum
ayy evett onu bizde yapmıştıkkİlkokulda bizim kilitli hatıra defterlerinin vardı,bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için diye başlayan hikayeler yazardık.
Ay bende valla kesin okurum o yüzden çok tehlikeli kendime güvenemiyorum karşımdakine hiç güvenememBir şey diyeyim mi, şimdi dürüst olmak gerekirse ben de kitaplığın ortasında günlük görsem okurum yaacayip bir çekiciliği var o merakın lanet olsun
Aslında o da çok kurcalamaz zannetmiyorum ama şu kitap şeklinde kilitlenen kutular vardı onlardan alabilirim aslındaKızlar en güzeli şu kendinize ufak bir kutu alın kilitlenebilen, koyun içine günlüğünüzü falan. Eşler de karışmasın yani kişisel alanlarınız olacak herhalde, evlendiniz diye bütün alanlarına teklifsizce girme hakkı yok sonuçta o yüzden o kilitli kutunun içeriğini ve gerekçeni açıkladıktan sonra o da üstelemez herhalde bakmak için.
Kumarbazlığı,itliği,hergeleliğiBu arada bunu da kendime yolluyorum
Meslek değiştiriyorum kankacığım, itlik, kumarbazlık ve ahlaksızlık mesleğiKumarbazlığı,itliği,hergeleliği
Sana bir Doğan slx almamız lazım önce,modifiyeliMeslek değiştiriyorum kankacığım, itlik, kumarbazlık ve ahlaksızlık mesleği
Yoouuu öyle bakmayın delirmiş falan değilim
Sana bir Doğan slx almamız lazım önce,modifiyeli
Sen bize bakma, git yat dinlen cisem kuşKızlar gittim ben yarın görüşürüz iyi geceler sizee
Buradan çıkmak çok zor geliyor ama sabah zorla uyanmaya başladımSohbetinize doyulmuyor vallahi
Iyi geceler bebitoSen bize bakma, git yat dinlen cisem kuş
Ahahahahah kesinlikle aile aracı değildir derken, içinde ne dönmüş olabilir kiSana bir Doğan slx almamız lazım önce,modifiyeli
Gezdirecekmisin bizi kankaAhahahahah kesinlikle aile aracı değildir derken, içinde ne dönmüş olabilir ki
Bu araç benim yeni forsuma yakışır sevdim
Gezdirecekmisin bizi kanka?
Aaa ayıpsın, tombul efes biraları da alırızGezdirecekmisin bizi kanka?
Ay ben bunu çok seviyorum, iyi oldu yolladığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?