- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Beni de felaket kötü hissettiriyor üniversiteden bir arkadaşım intihar etmişti o aklıma geliyor genç ölümlerdeO kadar iyi bir insandı ki,rahmet istedi herhalde,offf yaaa kötü oldum şimdi
ay o çok kötü yaYada org alırız
Gerçekten harika bi terapi yöntemi bu bide günlük tutmak kafan tamamen boşalıyorben de mandala çiziyorum yaklaşık iki senedir
Günlüğe de biri alıp okur korkusuyla rahat rahat içimi dökemiyorum anasını satayımGerçekten harika bi terapi yöntemi bu bide günlük tutmak kafan tamamen boşalıyor
I love you,i love you,do you love me,yes i dooooay o çok kötü ya
Bende tek yaşamama rağmen saklıyorum aniden misafir gelir falan diyeGünlüğe de biri alıp okur korkusuyla rahat rahat içimi dökemiyorum anasını satayım
ümit besenin sesinden okudum kankaI love you,i love you,do you love me,yes i doooo
Moralim o kadar bozukken kahkaha attım ben deümit besenin sesinden okudum kanka
ya benim de ergenlikten kalma bir günlüğüm var aptal aptal şeyler yazılı içinde, evlenince nereye sokacağımı şaşırdım, bir tane çantanın dibine sokup çantaya asma kilit taktımBende tek yaşamama rağmen saklıyorum aniden misafir gelir falan diyeevlenince yakıcam onu telefondan günlük tutmaya geçicem şifreli falan oluyor ya
Aahahhahah bende sesli şarkı şekilde okudumI love you,i love you,do you love me,yes i doooo
Küçükken tavernaya gitmeyi çok isterdim.80 90 lar da geçince insanın çocukluğuAahahhahah bende sesli şarkı şekilde okudum
Aahahhhahaah harika yapmışsın valla ne olur ne olmazya benim de ergenlikten kalma bir günlüğüm var aptal aptal şeyler yazılı içinde, evlenince nereye sokacağımı şaşırdım, bir tane çantanın dibine sokup çantaya asma kilit taktımresmen ayın karanlık yüzü orası
yaa annemlere mi saklasam acaba senin yaptığın gibi asma kilit alayım bi deO rezil günlüğümü hala atmadım açar okur gülerim diye, iyi ki de atmamışım ya, bence sen de atmacnu gerçekten bir 10 yıl sonra arayacaksın çünkü
ya zaten günlük dediğimiz şey ultra mahrem bir şey, eşin de açıp okumasın bir zahmet, biraz kişisel alana saygı yani. Kendi ergenlik dönemlerim, en çıplak duygularım yani niye bir başkası okusun isteyeyim ki annem babam da okusun istemem, eşim de okusun istemem yani. Biraz ekstrem bir benzetme olacak ama insanın donunun indirilip bakılması gibi bence alıp gençlik günlüğünün izinsiz okunmasıyaa annemlere mi saklasam acaba senin yaptığın gibi asma kilit alayım bi debende çok kurtulma taraftarı değilim aslında ama tüm hissettiklerimi yazıyorum okunursa mahvolurum
Valla doğru söylüyorsun ama keşke o zamanlar günlük tutsaydımYani ergenlik saçmalıklarımıza eşimizle gülebilmeliyiz, çocukluk aşkları falan da yazıyorsa onu kıskanacak kadar kalas olmamalı zaten adamlar, çocukluk anımız, yıllar geçtikçe hafızadaki anılar siliniyor en azından geçmişimizden çocukça masum anılar işte..
görmesin zaten, açıp okuyacak tarzda biri mi pekiValla doğru söylüyorsun ama keşke o zamanlar günlük tutsaydımBu günlük alışkanlığı üniversiteden kaldı bir tane hocamız vardı o sürekli diyordu günlük tutun diye hep üniversite yılları yazıyor bide sevgilime ara ara sinir olduğumda ettiğim küfürler ona karşı hiç küfür etmedim bide onları görmesinden çekiniyorum aslında
Ay vallahi öyle özellikle son cümleya zaten günlük dediğimiz şey ultra mahrem bir şey, eşin de açıp okumasın bir zahmet, biraz kişisel alana saygı yani. Kendi ergenlik dönemlerim, en çıplak duygularım yani niye bir başkası okusun isteyeyim ki annem babam da okusun istemem, eşim de okusun istemem yani. Biraz ekstrem bir benzetme olacak ama insanın donunun indirilip bakılması gibi bence alıp gençlik günlüğünün izinsiz okunması
Valla görürse şeytana uyabilirgörmesin zaten, açıp okuyacak tarzda biri mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?