Ahali Lokali

Bende tek yaşamama rağmen saklıyorum aniden misafir gelir falan diye evlenince yakıcam onu telefondan günlük tutmaya geçicem şifreli falan oluyor ya
ya benim de ergenlikten kalma bir günlüğüm var aptal aptal şeyler yazılı içinde, evlenince nereye sokacağımı şaşırdım, bir tane çantanın dibine sokup çantaya asma kilit taktım resmen ayın karanlık yüzü orası

Reactions: cnu
Aahahhhahaah harika yapmışsın valla ne olur ne olmaz yanlışlıkla ortaya çıkar falan al başına belayı ben yakayım kesin çözüm hem rahatlatır da kağıda bir şeyler yazıp yaktığımda oluyor onun gibi iyi gelir bu da

O rezil günlüğümü hala atmadım açar okur gülerim diye, iyi ki de atmamışım ya, bence sen de atma cnu gerçekten bir 10 yıl sonra arayacaksın çünkü
yaa annemlere mi saklasam acaba senin yaptığın gibi asma kilit alayım bi de bende çok kurtulma taraftarı değilim aslında ama tüm hissettiklerimi yazıyorum okunursa mahvolurum

Yani ergenlik saçmalıklarımıza eşimizle gülebilmeliyiz, çocukluk aşkları falan da yazıyorsa onu kıskanacak kadar kalas olmamalı zaten adamlar, çocukluk anımız, yıllar geçtikçe hafızadaki anılar siliniyor en azından geçmişimizden çocukça masum anılar işte..

yaa annemlere mi saklasam acaba senin yaptığın gibi asma kilit alayım bi de bende çok kurtulma taraftarı değilim aslında ama tüm hissettiklerimi yazıyorum okunursa mahvolurum
ya zaten günlük dediğimiz şey ultra mahrem bir şey, eşin de açıp okumasın bir zahmet, biraz kişisel alana saygı yani. Kendi ergenlik dönemlerim, en çıplak duygularım yani niye bir başkası okusun isteyeyim ki annem babam da okusun istemem, eşim de okusun istemem yani. Biraz ekstrem bir benzetme olacak ama insanın donunun indirilip bakılması gibi bence alıp gençlik günlüğünün izinsiz okunması

Valla doğru söylüyorsun ama keşke o zamanlar günlük tutsaydım Bu günlük alışkanlığı üniversiteden kaldı bir tane hocamız vardı o sürekli diyordu günlük tutun diye hep üniversite yılları yazıyor bide sevgilime ara ara sinir olduğumda ettiğim küfürler ona karşı hiç küfür etmedim bide onları görmesinden çekiniyorum aslında

görmesin zaten, açıp okuyacak tarzda biri mi peki

Ay vallahi öyle özellikle son cümle İşte insan merak edip tutamayabilir kendini ben görsem bi düşünürüm acaba bakayım mı diye şeytana uyabilirim o da aynı şekilde düşünürse kötü ben bir de insanların alanlarına çok saygı duyarım ona rağmen böyle bi düşünce geçirince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…