Ahali Lokali

Benim ilk ilişkim 9 yıl sürmüştü ki zaten çok flörtöz biri olmadım hiçbir zaman,o da zaten inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkiydi neyse bu beni terk etti.Sene 2007 falan,ben boşluktayım o dönem,chat odalarına falan giriyorum,saçma sapan muhabbetler,gırgır şamata derken Fransız bir çocukla arkadaş olduk biz ama sadece arkadaşız.Ben ağlayıp zirliyorum,o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor falan ama iyice zivanadan çıktıydım o ara,neyse bu çocuk bana aşık oldu,Türkiye'ye geleceğim,şöyle yapacağım böyle yapacağım falan,ben de işin dalgasındayim.Bu ciddi ciddi geleceğim diyor,dedim benim senle olmaz,neden dedi,ben de sen Hristiyansın o yüzden dedim.Neyse bu akşam geldi Msn e dedi ben Müslüman olmaya karar verdim,dedim ne diyorsun sen,ailemle konuştum dedi,gitmiş bir cami imamı bulmuş onla konuşmuş falan,ben de kalbini kırmak istemiyorum bir taraftan da başka biri var.Tamamen işin dalgasındayim.Bu Kuran okumaya falan başlamış.Bu arada benim Fransızca si çok iyi olan bir arkadaşım vardı onla taniştirmistim bunu,iş ciddiye binmeye başladı bu geleceğim edeceğim,ben ötekiler görüşüyorum falan,işler iyice bka sardı.Benim arkadaş demiş onun hayatında biri var diye,bu çıldırmış,gelip ikisini de öldüreceğim,Kuran'da öyle yazıyor falan.Arkadaş çıldırmış o akşam,al şu manyağı başımdan falan.Ayyy zor siyrilmistim o zaman.

Bir müslüman kazandırarak İslamiyeti yaymışsın

Kızlar, ey lokalimizin ahalisi, ben keman çalıyorum. Enstrüman çalan var mı aramızda?
Ben bi ara piyanoya basladım evim 1+1di kendi evime geçince alayım dedim 2+1e geçtim şimdi fiyatlar uçtu bende bıraktım tamamen cok da seviyodum ama ülkede hobi edinmek çok zor maalesef ki

Bugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparım
Ayyy ne tatlı bir sey bayıldım bunaa

anaaaaaaaa kıııııız şoka girdim olayaaaa baaaaaaak

Bugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparım
Ayyy ne tatlı bir sey bayıldım bunaa

Aahahahahahah ay harika ya

küçük piyanolar var belki onlardan alabilirsin :)
Şu süreçte çok zor görünüyor maalesef Şu evlilik meseleleri bitsin eve bi yerleşeyim hepsini dizecem sıraya bide ben resim çizmeye de bayılırım kocaman tuval alırdım ona çöp adam çizerdim en sonunda mandala falan aldım ona başladım önlük falan dünyanın boyasını fırcasını alıyodum çöp adam cizmek icin attım herhalde hepsini bi ara bulursam atayım size bayılırsınız gülmekten

ben de mandala çiziyorum yaklaşık iki senedir

Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten. Genç ölümler çok yaralıyor beni. Çıkalım bu duygudan yoksa sabaha kadar ağlatır bu valla
Evet canım,o çocuk kuzenime aşıktı ama olmadı.Sonradan başka bir kızla tanıştı ve çok mutluydular,ben de sosyal medyadan takip ediyordum.Ölüm haberini alınca şok geçirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…