- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Benim ilk ilişkim 9 yıl sürmüştü ki zaten çok flörtöz biri olmadım hiçbir zaman,o da zaten inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkiydi neyse bu beni terk etti.Sene 2007 falan,ben boşluktayım o dönem,chat odalarına falan giriyorum,saçma sapan muhabbetler,gırgır şamata derken Fransız bir çocukla arkadaş olduk biz ama sadece arkadaşız.Ben ağlayıp zirliyorum,o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor falan ama iyice zivanadan çıktıydım o ara,neyse bu çocuk bana aşık oldu,Türkiye'ye geleceğim,şöyle yapacağım böyle yapacağım falan,ben de işin dalgasındayim.Bu ciddi ciddi geleceğim diyor,dedim benim senle olmaz,neden dedi,ben de sen Hristiyansın o yüzden dedim.Neyse bu akşam geldi Msn e dedi ben Müslüman olmaya karar verdim,dedim ne diyorsun sen,ailemle konuştum dedi,gitmiş bir cami imamı bulmuş onla konuşmuş falan,ben de kalbini kırmak istemiyorum bir taraftan da başka biri var.Tamamen işin dalgasındayim.Bu Kuran okumaya falan başlamış.Bu arada benim Fransızca si çok iyi olan bir arkadaşım vardı onla taniştirmistim bunu,iş ciddiye binmeye başladı bu geleceğim edeceğim,ben ötekiler görüşüyorum falan,işler iyice bka sardı.Benim arkadaş demiş onun hayatında biri var diye,bu çıldırmış,gelip ikisini de öldüreceğim,Kuran'da öyle yazıyor falan.Arkadaş çıldırmış o akşam,al şu manyağı başımdan falantabi, buyrunuz
Bir müslüman kazandırarak İslamiyeti yaymışsınBenim ilk ilişkim 9 yıl sürmüştü ki zaten çok flörtöz biri olmadım hiçbir zaman,o da zaten inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkiydi neyse bu beni terk etti.Sene 2007 falan,ben boşluktayım o dönem,chat odalarına falan giriyorum,saçma sapan muhabbetler,gırgır şamata derken Fransız bir çocukla arkadaş olduk biz ama sadece arkadaşız.Ben ağlayıp zirliyorum,o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor falan ama iyice zivanadan çıktıydım o ara,neyse bu çocuk bana aşık oldu,Türkiye'ye geleceğim,şöyle yapacağım böyle yapacağım falan,ben de işin dalgasındayim.Bu ciddi ciddi geleceğim diyor,dedim benim senle olmaz,neden dedi,ben de sen Hristiyansın o yüzden dedim.Neyse bu akşam geldi Msn e dedi ben Müslüman olmaya karar verdim,dedim ne diyorsun sen,ailemle konuştum dedi,gitmiş bir cami imamı bulmuş onla konuşmuş falan,ben de kalbini kırmak istemiyorum bir taraftan da başka biri var.Tamamen işin dalgasındayim.Bu Kuran okumaya falan başlamış.Bu arada benim Fransızca si çok iyi olan bir arkadaşım vardı onla taniştirmistim bunu,iş ciddiye binmeye başladı bu geleceğim edeceğim,ben ötekiler görüşüyorum falan,işler iyice bka sardı.Benim arkadaş demiş onun hayatında biri var diye,bu çıldırmış,gelip ikisini de öldüreceğim,Kuran'da öyle yazıyor falan.Arkadaş çıldırmış o akşam,al şu manyağı başımdan falan.Ayyy zor siyrilmistim o zaman.
O sonradan dönmüştürBir müslüman kazandırarak İslamiyeti yaymışsın
Ben bi ara piyanoya basladım evim 1+1di kendi evime geçince alayım dedim 2+1e geçtim şimdi fiyatlar uçtu bende bıraktım tamamenKızlar, ey lokalimizin ahalisi, ben keman çalıyorum. Enstrüman çalan var mı aramızda?
Ayyy ne tatlı bir sey bayıldım bunaaBugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparım
anaaaaaaaa kıııııız şoka girdim olayaaaa baaaaaaakBenim ilk ilişkim 9 yıl sürmüştü ki zaten çok flörtöz biri olmadım hiçbir zaman,o da zaten inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkiydi neyse bu beni terk etti.Sene 2007 falan,ben boşluktayım o dönem,chat odalarına falan giriyorum,saçma sapan muhabbetler,gırgır şamata derken Fransız bir çocukla arkadaş olduk biz ama sadece arkadaşız.Ben ağlayıp zirliyorum,o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor falan ama iyice zivanadan çıktıydım o ara,neyse bu çocuk bana aşık oldu,Türkiye'ye geleceğim,şöyle yapacağım böyle yapacağım falan,ben de işin dalgasındayim.Bu ciddi ciddi geleceğim diyor,dedim benim senle olmaz,neden dedi,ben de sen Hristiyansın o yüzden dedim.Neyse bu akşam geldi Msn e dedi ben Müslüman olmaya karar verdim,dedim ne diyorsun sen,ailemle konuştum dedi,gitmiş bir cami imamı bulmuş onla konuşmuş falan,ben de kalbini kırmak istemiyorum bir taraftan da başka biri var.Tamamen işin dalgasındayim.Bu Kuran okumaya falan başlamış.Bu arada benim Fransızca si çok iyi olan bir arkadaşım vardı onla taniştirmistim bunu,iş ciddiye binmeye başladı bu geleceğim edeceğim,ben ötekiler görüşüyorum falan,işler iyice bka sardı.Benim arkadaş demiş onun hayatında biri var diye,bu çıldırmış,gelip ikisini de öldüreceğim,Kuran'da öyle yazıyor falan.Arkadaş çıldırmış o akşam,al şu manyağı başımdan falan.Ayyy zor siyrilmistim o zaman.
Ayyy ne tatlı bir sey bayıldım bunaaBugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparım
Bende var böyle saçma hikayeler,ama hala daha o çocuğun ahını aldım mı acaba diye düşünüyorum.O arada kalan arkadaşım da çoktan rahmetli olduanaaaaaaaa kıııııız şoka girdim olayaaaa baaaaaaak
yaaa bu hikayede bu anı olmamalıydı, of yaBende var böyle saçma hikayeler,ama hala daha o çocuğun ahını aldım mı acaba diye düşünüyorum.O arada kalan arkadaşım da çoktan rahmetli oldu.
küçük piyanolar var belki onlardan alabilirsin :)Ben bi ara piyanoya basladım evim 1+1di kendi evime geçince alayım dedim 2+1e geçtim şimdi fiyatlar uçtu bende bıraktım tamamencok da seviyodum ama ülkede hobi edinmek çok zor maalesef ki
Aahahahahahah ay harika yaBenim ilk ilişkim 9 yıl sürmüştü ki zaten çok flörtöz biri olmadım hiçbir zaman,o da zaten inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkiydi neyse bu beni terk etti.Sene 2007 falan,ben boşluktayım o dönem,chat odalarına falan giriyorum,saçma sapan muhabbetler,gırgır şamata derken Fransız bir çocukla arkadaş olduk biz ama sadece arkadaşız.Ben ağlayıp zirliyorum,o benim moralimi düzeltmeye çalışıyor falan ama iyice zivanadan çıktıydım o ara,neyse bu çocuk bana aşık oldu,Türkiye'ye geleceğim,şöyle yapacağım böyle yapacağım falan,ben de işin dalgasındayim.Bu ciddi ciddi geleceğim diyor,dedim benim senle olmaz,neden dedi,ben de sen Hristiyansın o yüzden dedim.Neyse bu akşam geldi Msn e dedi ben Müslüman olmaya karar verdim,dedim ne diyorsun sen,ailemle konuştum dedi,gitmiş bir cami imamı bulmuş onla konuşmuş falan,ben de kalbini kırmak istemiyorum bir taraftan da başka biri var.Tamamen işin dalgasındayim.Bu Kuran okumaya falan başlamış.Bu arada benim Fransızca si çok iyi olan bir arkadaşım vardı onla taniştirmistim bunu,iş ciddiye binmeye başladı bu geleceğim edeceğim,ben ötekiler görüşüyorum falan,işler iyice bka sardı.Benim arkadaş demiş onun hayatında biri var diye,bu çıldırmış,gelip ikisini de öldüreceğim,Kuran'da öyle yazıyor falan.Arkadaş çıldırmış o akşam,al şu manyağı başımdan falan.Ayyy zor siyrilmistim o zaman.
O kadar iyi bir insandı ki,rahmet istedi herhaldeyaaa bu hikayede bu anı olmamalıydı, of ya
Şu süreçte çok zor görünüyor maalesefküçük piyanolar var belki onlardan alabilirsin :)
Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten. Genç ölümler çok yaralıyor beni. Çıkalım bu duygudan yoksa sabaha kadar ağlatır bu vallaO kadar iyi bir insandı ki,rahmet istedi herhalde,offf yaaa kötü oldum şimdi
ben de mandala çiziyorum yaklaşık iki senedirŞu süreçte çok zor görünüyor maalesefŞu evlilik meseleleri bitsin eve bi yerleşeyim hepsini dizecem sıraya bide ben resim çizmeye de bayılırım kocaman tuval alırdım ona çöp adam çizerdim en sonunda mandala falan aldım ona başladım önlük falan dünyanın boyasını fırcasını alıyodum çöp adam cizmek icin attım herhalde hepsini bi ara bulursam atayım size bayılırsınız gülmekten
Evet canım,o çocuk kuzenime aşıktı ama olmadı.Sonradan başka bir kızla tanıştı ve çok mutluydular,ben de sosyal medyadan takip ediyordum.Ölüm haberini alınca şok geçirmiştim.Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten. Genç ölümler çok yaralıyor beni. Çıkalım bu duygudan yoksa sabaha kadar ağlatır bu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?