- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Evet öyle anlatmayım mıKorkunç mu?
Anlatmayım hattaEvet öyle anlatmayım mı
Valla çok merak ettim ama uyuyamamaktan da korkuyorumEvet öyle anlatmayım mı
O zaman sabah anlatırımValla çok merak ettim ama uyuyamamaktan da korkuyorum
Tamam,anlattiririm zatenO zaman sabah anlatırım
Tamam dır kankam gece gece uykun kaçmasınTamam,anlattiririm zaten
Aynen kanka,bir ara bende çok rahatsız oluyordum.Korkunç rüyalar görüyorum sonraTamam dır kankam gece gece uykun kaçmasın
ay bu neAhahaaaa,ulan neler yazmışım,diyorum neden bildirim geliyor bu saatte
ahahah yok be öyle bir niyetim yok merak ediyorum karakterime hangi isim olur diye ondan sordum. Ben severim anonimliği o ayrıGizemli kalmak isteyip bize dedektifçilik oynatıyorsunyoksa artık ne derler gizem bitsin mi istiyorsun
aynen daha 2 buradaOrada saat daha 2 filandır kanka
Aynen bende öyleAynen kanka,bir ara bende çok rahatsız oluyordum.Korkunç rüyalar görüyorum sonra
Burada 04.31aynen daha 2 burada
Amann can sıkıntısı işteay bu nenoluyor orda ya
ay ben de çok merak ettimEvet öyle anlatmayım mı
Anlattırqcak illaay ben de çok merak ettim
ciddi mi yazmış o sana yoksa espri mi dönüyor, ciddiyse durum vahim itfaiye çağıralımAmann can sıkıntısı işte
Ciddi galiba ya,ben trol sandiydim ama çok kişi banlanmiş bu konudaciddi mi yazmış o sana yoksa espri mi dönüyor, ciddiyse durum vahim itfaiye çağıralım
anaaa tırlatmış manyak, kafasından dumanlar çıkıyor itfaiye çağırın kız onaCiddi galiba ya,ben trol sandiydim ama çok kişi banlanmiş bu konuda
İnceeeeanaaa tırlatmış manyak, kafasından dumanlar çıkıyor itfaiye çağırın kız onasenin cevap buz gibi su etkisi yapmış olması lazım ama onda onu da anlayacak kapasite yoktur garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?