- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Neyse ben seni tutmayayım da enişte bana sövmesin şimdi, hatunla yatakta bile rahatımız yok diyecekİnceeee
Valla manyaklarla uğraşmayı seviyorumanaaa tırlatmış manyak, kafasından dumanlar çıkıyor itfaiye çağırın kız onasenin cevap buz gibi su etkisi yapmış olması lazım ama onda onu da anlayacak kapasite yoktur garibim
İşe gitti kanka,o yüzden anlatma dedim yaNeyse ben seni tutmayayım da enişte bana sövmesin şimdi, hatunla yatakta bile rahatımız yok diyecek
aaa orayı kaçırdım ben, tamam sen tırsarım diyorsan anlatmasın seni mi kıracağımİşe gitti kanka,o yüzden anlatma dedim ya
Bu saatte ne işi kızDuşa gireceğim daha bakım var evin işi hergün yapınca bugün daha az topla çık
yorum olsa sorun yok da, çatladın mı falan deyince tirajikomik olmuşKızlar me var sizde yapmayın böyle kadın yorum atmış olabilir
İş kalmadı işte kaç gündür süpür temizle iki gündür topluyorum bulaşık bide ondan rahat geziyorumBu saatte ne işi kız
Ahhhh beeeeeyorum olsa sorun yok da, çatladın mı falan deyince tirajikomik olmuş
kızımız hamaratİş kalmadı işte kaç gündür süpür temizle iki gündür topluyorum bulaşık bide ondan rahat geziyorum
Offf sen bir de benim evi görsen,çocuklar acayip dağıtıyorİş kalmadı işte kaç gündür süpür temizle iki gündür topluyorum bulaşık bide ondan rahat geziyorum
Usenmezsen yapKalkıp duşa girsem sonra bakımlarımı yapsam
Mecbur yapmam gerekiyor beyazlwtıcı maske yaptımUsenmezsen yap
ay helal enerjine valla maşallah, ben totomu kaldırıp pijama giymeye üşeniyorumKalkıp duşa girsem sonra bakımlarımı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?