- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
o ne? hiç duymamıştımMecbur yapmam gerekiyor beyazlwtıcı maske yaptım
Tırnaklarım çok kötü oldu günlük yağ sürmem ve bazı özel genel bakım yapmam gerekşyor kendimi iyi hissedemem yoksaay helal enerjine valla maşallah, ben totomu kaldırım pijama giymeye üşeniyorum
Evde malzemelerle yaptım birşeyler krem kullanıyorum bide maske deneyim dedimo ne? hiç duymamıştım
Kanka aşk var hayatında, sevildiğini biliyorsun falan insan özeniyor tabi kendine daha da, ben burda soldum kurudum boynum bükükTırnaklarım çok kötü oldu günlük yağ sürmem ve bazı özel genel bakım yapmam gerekşyor kendimi iyi hissedemem yoksa
Sen de bendensinay helal enerjine valla maşallah, ben totomu kaldırıp pijama giymeye üşeniyorum
Aşkım sevgilim olmasa da aynı hatta ben Mustafa dan ayrıldım spora medıtasyona başladım ben ayrılınca daha çok bakım yapıyorum sonra onlar bana alışkanlık oluyorKanka aşk var hayatında, sevildiğini biliyorsun falan insan özeniyor tabi kendine daha da, ben burda soldum kurudum boynum bükük
Senin Kv ye mesaj attım evi teftişe gelecekmişSen de bendensin
Yemin ediyorum o kadar para veriyorum o kadar şey ediyorım diye yoksa bende kalkmam da yeri gelşyor derin depresyonda uzun süre duş bile almıyorum ama girdik bi yola dönememSen de bendensin
Ne güzel, benim hayatımda yolunda gitmeyen şeyler olunca kendimi de salıyorum maalesefAşkım sevgilim olmasa da aynı hatta ben Mustafa dan ayrıldım spora medıtasyona başladım ben ayrılınca daha çok bakım yapıyorum sonra onlar bana alışkanlık oluyor
Bi yerden başlamak lazımNe güzel, benim hayatımda yolunda gitmeyen şeyler olunca kendimi de salıyorum maalesef
Ağzını hayra aç kizzzSenin Kv ye mesaj attım evi teftişe gelecekmiş
Ben bir iş bulayım bak nasıl kısrak gibi şahlanacağımçöktükçe çökersin ayağa kalkmak lazım
benim kv şu evi görse bütün sülale beni konuşuyor olurduAğzını hayra aç kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?