- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.181
Allahsız bacım sor senden gelsin gelenKartlar kırılsın,oyun başlıyor
Valla aklıma birşey gelmiyor ki kankaAllahsız bacım sor senden gelsin gelen
Ya kötüyü cagirmiyalım lütfenBir bokum yok zaten boş veryalnız son kalan yer de ret verirse galiba fena yıkılacağım.
Kızlar bu ara pek aktif olamayabilirim annemin bir rahatsızlığı var ameliyat sürecini biraz öne almamız gerekti birkaç gündür keyfim yoktu pek. 2 hafta falan spora mpora pek vakit bulamam sanırım zaten keyfim de yok. Haber vereyim dedim size. Dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun,dualarım sizinleKızlar bu ara pek aktif olamayabilirim annemin bir rahatsızlığı var ameliyat sürecini biraz öne almamız gerekti birkaç gündür keyfim yoktu pek. 2 hafta falan spora mpora pek vakit bulamam sanırım zaten keyfim de yok. Haber vereyim dedim size. Dualarınızı bekliyorumşu süreç hayırlısıyla geçsin inşallah. Öpüyorum sizi kocaman
4 gözle hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKızlar bu ara pek aktif olamayabilirim annemin bir rahatsızlığı var ameliyat sürecini biraz öne almamız gerekti birkaç gündür keyfim yoktu pek. 2 hafta falan spora mpora pek vakit bulamam sanırım zaten keyfim de yok. Haber vereyim dedim size. Dualarınızı bekliyorumşu süreç hayırlısıyla geçsin inşallah. Öpüyorum sizi kocaman
Kim der şu hatuna 42 yaşında diye bay anasınıBak geçen ay boyadigimda böyleydi,bir iki ton açığı olacak galiba
Şahane ya bayıldımBak geçen ay boyadigimda böyleydi,bir iki ton açığı olacak galiba
Oyyyşş çok güzel lanBak geçen ay boyadigimda böyleydi,bir iki ton açığı olacak galiba
Oha taşlar sardı etrafımıBuda benim
yaaa göremedimmmHadi bir cesaret oyunu oynayam, Buyrun bu ben :)
Ah canım ya dualarımız seninle ve anneciğinle, umarım tez vakitte her şey toparlanırKızlar bu ara pek aktif olamayabilirim annemin bir rahatsızlığı var ameliyat sürecini biraz öne almamız gerekti birkaç gündür keyfim yoktu pek. 2 hafta falan spora mpora pek vakit bulamam sanırım zaten keyfim de yok. Haber vereyim dedim size. Dualarınızı bekliyorumşu süreç hayırlısıyla geçsin inşallah. Öpüyorum sizi kocaman
Ahahah evet azıcık geciktin bebekyaaa göremedimmm
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimKızlar bu ara pek aktif olamayabilirim annemin bir rahatsızlığı var ameliyat sürecini biraz öne almamız gerekti birkaç gündür keyfim yoktu pek. 2 hafta falan spora mpora pek vakit bulamam sanırım zaten keyfim de yok. Haber vereyim dedim size. Dualarınızı bekliyorumşu süreç hayırlısıyla geçsin inşallah. Öpüyorum sizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?