- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.141
Şükür sonundasarhoşluğumu ilan ediyorum arkadaşlar
İtiraf gecesi mi yapcaz mevzu neşşşş azcık cesur olmak lazım bayanlar
İtiraf çıkmıyor genelde rüzgar gülümde üstü kapalı kahrediyor sonra öyle kalıyor :) ama itirafın varsa dinleyelimİtiraf gecesi mi yapcaz mevzu ne
Baş soytarıMesala borellıs o konuda çok iyi eğlendiriyor güldürüyor çok şeker :)
Hayır ya eğlencelisinBaş soytarı.
Milletin çocukların ödevini yaptırdığı Veli toplantısına katıldığı yaşta aşık oldum daha iyi bi itirafım yokİtiraf çıkmıyor genelde rüzgar gülümde üstü kapalı kahrediyor sonra öyle kalıyor :) ama itirafın varsa dinleyelim
Valla etrafımdaki insanları güldürmeyi seviyorum.Hayır ya eğlencelisin
Yaa ben de çok eğlenceli buluyorum seni ve de zekiBaş soytarı.
Şımarırım ama☺Yaa ben de çok eğlenceli buluyorum seni ve de zekizaten espri zeka işidir
Aradığım cesareti buldumSaçımı bu renk bozacağım,işte al sana cesaret
Turuncu olursa baya cesur olacağımAradığım cesareti buldum
Kanka bütün çamaşırımı serdim daha ne anlatayım, boşanmaya beş kalayım, işsizim, aşksızım. Aileme hiçbir şey anlatmadım hala.Evet maskot değilsin aslında hiç alakası yok böyle birşey var ortaya birşey atıyorsun sonraekilşyorsın kötüyüm diyorsun neden diyorım boşver diyorsun sürekli isyan mood kankam sonra u dönüşü gır gıra vurma asla maskot değilsinaksine ben hep sende böyle bi depresiflik
Çok sıradansın be aşko bende takılmaya diye gittiğim birine aşık olmuştımMilletin çocukların ödevini yaptırdığı Veli toplantısına katıldığı yaşta aşık oldum daha iyi bi itirafım yok
Yemin ederim mesajı eskort olarak okudum tövbe tövbe kör görmez uydururTuruncu olursa baya cesur olacağım
Bu renk de güzel meselaTuruncu olursa baya cesur olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?