- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.161
Kankam 10 sene üzerine evlenmişsin neden ayrılıyorsun ayrıca yurt dışına açılmışsın neden işsizsin orada kasiyer olsan yetiyor zaten şahsen ben kurye bile olurumKanka bütün çamaşırımı serdim daha ne anlatayım, boşanmaya beş kalayım, işsizim, aşksızım. Aileme hiçbir şey anlatmadım hala.
Bunun için açtırmak lazım kanka,ama cidden çok guzelBu renk de güzel mesela
Ay eveet ama böyle de kalmıyor ki bu renk. Yıl olmuş 2022 hala akmayan boya yapamadılarBu renk de güzel mesela
Bebeğim Türk vatandaşıyım kasiyer kargo vs işi vermiyorlar çünkü bize ekstra masraf gerekiyor farklı vatandaşız diye. Öyle sanıldığı gibi değil yani. Yabancı pasaportum olursa ancak o zaman dediğin işlere girebiliyorumKankam 10 sene üzerine evlenmişsin neden ayrılıyorsun ayrıca yurt dışına açılmışsın neden işsizsin orada kasiyer olsan yetiyor zaten şahsen ben kurye bile olurum
Bir hafta herkes wooow falan diyor,sonra limonlu gibi oluyorsunAy eveet ama böyle de kalmıyor ki bu renk. Yıl olmuş 2022 hala akmayan boya yapamadılar
Valla yaAy eveet ama böyle de kalmıyor ki bu renk. Yıl olmuş 2022 hala akmayan boya yapamadılar
Peki neden iş vermiyorlarsa seni oraya kabul ediyor bu ülkeBebeğim Türk vatandaşıyım kasiyer kargo vs işi vermiyorlar çünkü bize ekstra masraf gerekiyor farklı vatandaşız diye. Öyle sanıldığı gibi değil yani. Yabancı pasaportum olursa ancak o zaman dediğin işlere girebiliyorum
Çok güzelmişsinHadi bir cesaret oyunu oynayam, Buyrun bu ben :)
Hakikaten enfesHadi bir cesaret oyunu oynayam, Buyrun bu ben :)
Tam tahmin ettiğim gibisinHadi bir cesaret oyunu oynayam, Buyrun bu ben :)
Yine gizemli takıldım hahaha :))Hakikaten enfes.
Gözlüklü mozluklu,kesin ajan hu kızYine gizemli takıldım hahaha :))
Bi bok olamadım nerde ajan ya ajanlar gtüyle güler banaGözlüklü mozluklu,kesin ajan hu kız
Hep Amarıka'nın oyunu bunlarBi bok olamadım nerde ajan ya ajanlar gtüyle güler bana
Biz anladık zatenFena sarhoşum yalnız
Kartlar kırılsın,oyun başlıyorSorun söyleyeyim, canikolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?