- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.261
O senin güzel görüşün kuşumHarikasınız sen de,hiç inkar etme
Benim gibi olacaksın,yiğidin malı meydanda olurO senin güzel görüşün kuşumcesaretimi toplarsam daha başka fotolar da atarım size hadi iyi geceler
Zamanla açılırız hepimizO senin güzel görüşün kuşumcesaretimi toplarsam daha başka fotolar da atarım size hadi iyi geceler
Sende öpüldün canımmm iyi gecelerKızlaaar ben de gidiyorum iyi geceler hepinize kocaman öpüldünüz dünya güzellerim
Aynen ben de ama sonra bi şeyler oldu kendimi fotoğraf atarken buldumZamanla açılırız hepimizben hayatta fotoğrafımı atmam diyodum anonim takılacagımı dusundum hep
Gidemedim iyi miSende öpüldün canımmm iyi geceler
Bende yine geç kaldım gidemiyorumGidemedim iyi mineyse gidiyorum artık
Anlat aşk acını anlatMayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım
kanka evliyim ya ben, eşim çok pis yamuk yaptı bana, asla yapmaz sanmıştım, kimseyi tanımamışım, mallık bendeYurtdışına çıktın bir hayal vatandaşlığın yok sayılı iş yapabiliyorsun suan kabul edilmiyorsun ailene de birşey belli edemiyorsun ve içinde daraldın bayağı bayağı
Biliyorum zaten bunu demiştin Yüksek bir başarı işe yurt dışına çıktığını evlendiğini ama en büyük kazığı da ondan gördüğünü geri de dönemedeğini ben kolay kolay birşey unutamıyorum :)kanka evliyim ya ben, eşim çok pis yamuk yaptı bana, asla yapmaz sanmıştım, kimseyi tanımamışım, mallık bende
telefonunu kurcaladım, arkadaşına beni sevmediğini söylemişBiliyorum zaten bunu demiştin Yüksek bir başarı işe yurt dışına çıktığını evlendiğini ama en büyük kazığı da ondan gördüğünü geri de dönemedeğini ben kolay kolay birşey unutamıyorum :)
arkadaşı da boşve sk geç demiştelefonunu kurcaladım, arkadaşına beni sevmediğini söylemiş
Evlensem de Burada kalırım :) ben mustafa ile buluştuğumda bile telefonu elime alıyorum ne o kadınlar kulübüne mi bakıyorsun ne demiş kızlar diyor çok seviyor o Burada olmamı çünkğ ben hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sadece burayı kullanıyorum Etkileşim kurabildiğim burası var Twitter instagram Facebook tiktok hiçbirşey kullanmamaktayımGecelerin yargıçları T Theseaanchor ve ben. Gerçi o da yakında evlenir gider. Bi ben takılırım buralaer da neyse o da olur ya sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?