Ahali Lokali

Yurtdışına çıktın bir hayal vatandaşlığın yok sayılı iş yapabiliyorsun suan kabul edilmiyorsun ailene de birşey belli edemiyorsun ve içinde daraldın bayağı bayağı

kanka evliyim ya ben, eşim çok pis yamuk yaptı bana, asla yapmaz sanmıştım, kimseyi tanımamışım, mallık bende
Biliyorum zaten bunu demiştin Yüksek bir başarı işe yurt dışına çıktığını evlendiğini ama en büyük kazığı da ondan gördüğünü geri de dönemedeğini ben kolay kolay birşey unutamıyorum :)

Gecelerin yargıçları T Theseaanchor ve ben. Gerçi o da yakında evlenir gider. Bi ben takılırım buralaer da neyse o da olur ya sıkıntı yok
Evlensem de Burada kalırım :) ben mustafa ile buluştuğumda bile telefonu elime alıyorum ne o kadınlar kulübüne mi bakıyorsun ne demiş kızlar diyor çok seviyor o Burada olmamı çünkğ ben hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sadece burayı kullanıyorum Etkileşim kurabildiğim burası var Twitter instagram Facebook tiktok hiçbirşey kullanmamaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…