- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.281
Ama evlisiniz siz ne alaka ki ayrıca 10 sene yani bana çok inandırıcı gelmedi emin misin senden konuştuklarınaarkadaşı da boşve sk geç demiş
Bebeğim ben 31 yaşındayım çocuk değilim. Konuşmanın hepsini okudum. Eşinle aran nasıl diye başlayan bir konuşma işte. Devamında onu söylüyor. Başka biri için niye söylesin. Sonra yüzleştim zaten. Evet dediSevmiyorum 10 sene beraberdim evlendim bence böyle bir muhabbet olamaz yaaa
Bende aynısını düşündüm şu anSevmiyorum 10 sene beraberdim evlendim bence böyle bir muhabbet olamaz yaaa
Oluyor işte aşkım olay da o zaten, insanların hayatlarında derin izler bırakan şeyler böyle yaralar.Sevmiyorum 10 sene beraberdim evlendim bence böyle bir muhabbet olamaz yaaa
Çok çok üzücü ya özellikle uzun yıllar bir birliktelik yaşanınca ayrı bir yıkım oluyor 10 yıl çok uzun bir zamanBebeğim ben 31 yaşındayım çocuk değilim. Konuşmanın hepsini okudum. Eşinle aran nasıl diye başlayan bir konuşma işte. Devamında onu söylüyor. Başka biri için niye söylesin. Sonra yüzleştim zaten. Evet dedi
Artık sevmiyorum diyor zaten. Geçmişi karıştırmıyorSevmiyorum 10 sene beraberdim evlendim bence böyle bir muhabbet olamaz yaaa
Evet zaten uzun zamandır çok sevgisiz ilgisiz kaldım. Ben hasta yatıyorken bile bilgisayarda takılıyordu. O derece bir kopukluk. Annesi çok etkili üstünde. Annesi benden hoşlanmıyorÇok çok üzücü ya özellikle uzun yıllar bir birliktelik yaşanınca ayrı bir yıkım oluyor 10 yıl çok uzun bir zaman
Ya bi insanın sevgisi nasıl bitebiliyor ben buna hiç anlam veremiyorum yok yani düşünüyorum ben o kadar yoğun seviyorum ki bitemez herhalde durduk yereArtık sevmiyorum diyor zaten. Geçmişi karıştırmıyor
Evet işte mutlaka bi etken oluyor annesi fişeklemiştir iyice zaten sıkıntılı bir kadın belli anlattıklarından belki böylesi daha iyidir ama işte insan atamaz yani 10 yıl çok büyük çok. Ben şu anki nişanlımla ilişkimiz 2 aylıkken ayrılmıştık 1 hafta kadar 6 kilo vermiştim üzüntüden bir de 2 aylık yaniEvet zaten uzun zamandır çok sevgisiz ilgisiz kaldım. Ben hasta yatıyorken bile bilgisayarda takılıyordu. O derece bir kopukluk. Annesi çok etkili üstünde. Annesi benden hoşlanmıyor
Bu sorgulama beni de deliye çevirdi. Sonra demek ki bende sorun var diye düşündüm. Ben sevgi sanmışım. Demek ki beni benim onu sevdiğim kadar sevmemiş hiç. Yapacak bir şey yok. İnsanların sevgi anlayışları çok farklı. Senin sevme şeklinle başkasınınki aynı değil.Ya bi insanın sevgisi nasıl bitebiliyor ben buna hiç anlam veremiyorum yok yani düşünüyorum ben o kadar yoğun seviyorum ki bitemez herhalde durduk yere
Evet çok doğru sorgulama hiç yapacak hiçbir şey yok sadece kendine zarar olmaması gerekiyormuş böylesi daha iyiymiş gibi şeyler düşün diyeceğim de bende de hiçbir şey etki etmiyordu sürekli neden sorusu beynimi yiyordu resmen ne desem boş yani bu bir süreç zamana bırakmak zamanla alışmak en doğrusu artıkBu sorgulama beni de deliye çevirdi. Sonra demek ki bende sorun var diye düşündüm. Ben sevgi sanmışım. Demek ki beni benim onu sevdiğim kadar sevmemiş hiç. Yapacak bir şey yok. İnsanların sevgi anlayışları çok farklı. Senin sevme şeklinle başkasınınki aynı değil.
Bu kırgınlık yıllara yayılınca biraz daha farklı oluyor. En son beni sevmeyen bir adamı sevdiğimi fark edince soğumaya başladım. Mesela bir ay kadar önce sokakta bir yabancı genç benim yanıma geldi tanışalım falan dedi, eşim yoktu o sıra, ben de gelip anlattım güldüm dedin sokakta birden geldi falan. Bana ne dese beğenirsin, senin altında tayt üstünde düz t-shirt, senin neyini beğenip gelmiş dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu insan beni seviyor olabilir miEvet işte mutlaka bi etken oluyor annesi fişeklemiştir iyice zaten sıkıntılı bir kadın belli anlattıklarından belki böylesi daha iyidir ama işte insan atamaz yani 10 yıl çok büyük çok. Ben şu anki nişanlımla ilişkimiz 2 aylıkken ayrılmıştık 1 hafta kadar 6 kilo vermiştim üzüntüden bir de 2 aylık yani
Demiş işte bebeğim demiş, ben de kıyameti kopardım nasıl bu lafı ettirdin diye. O da sana demedi olaya dedi falan diye konuştu ama umrumda değil sonuçta o olay benimle alakalı ve söz çok çirkin belden aşağı.Ya şöyle birşey hiç kimse evli olan bir çifte sk geç diyemez anladın mı eşinle Aran nasıl ya sevmiyorum iyi o zaman sk g boşver gibi bi cümle kurulmaz arada evlilik olunca zaten böyle bir ilişki var kolay kolay karısına o laf denmez
Hayır da anlamadığım nokta bu ilişkide beni çelişkiye düşüren tek nokta zaman 10 senenin üzerine alınan bir evlilik ben cidden şaka gibi geliyor onca zaman bi insan rol yapamaz veya başka biri gibi davranamaz bu imkansız yaniBu kırgınlık yıllara yayılınca biraz daha farklı oluyor. En son beni sevmeyen bir adamı sevdiğimi fark edince soğumaya başladım. Mesela bir ay kadar önce sokakta bir yabancı genç benim yanıma geldi tanışalım falan dedi, eşim yoktu o sıra, ben de gelip anlattım güldüm dedin sokakta birden geldi falan. Bana ne dese beğenirsin, senin altında tayt üstünde düz t-shirt, senin neyini beğenip gelmiş dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu insan beni seviyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?