Ahali Lokali

Ben de o kısmı anlamıyorum. Evlenmeden önce çok farklıydı. Evlenince başka oldu. Ailesi çok müdahale ediyor.

Zaten evli olan her çift birleşme yaşıyor salak bilmiyor mu bunu diyor cümle mantıksız diyende geri zekalı heralde

Ay inanamıyorum ne kadar kötü bir şey nasıl söyleyebilmiş bunu ya. ben rastgele bir insan üzülmesin kötü hissetmesin diye böyle hayatta konuşmam ki bu senin en yakının bu seni sürekli psikolojik olarak çökertirdi artık zaten zaman geçtikçe bu lafları daha çok artardı en güzeli olmuş böyle

Ben de o kısmı anlamıyorum. Evlenmeden önce çok farklıydı. Evlenince başka oldu. Ailesi çok müdahale ediyor.
Ailesi müdahalesi evlenmeden de geçerli olabilirdi yani o kadar etkililerde seni istemiyorlardı o zaman çocuk annesini dinleyip seninle boşanmaya gittiği gibi en başta da nikah masasına oturmazdı

İyi de sk geç diyemez, evlilik demek free seks anlamına gelmiyor. Ben istersem olur sadece
Hayır sen istemen onun istemesi değil sik geç demiş ya sanki sevgilisiniz de hani kanka alacağını al bırak der gibi ortada evlilik var zaten bu insanlar bunu yaşıyor hani neyin kafası yap geç atı alan Üsküdar’ı geçmiş zaten

Ailesi müdahalesi evlenmeden de geçerli olabilirdi yani o kadar etkililerde seni istemiyorlardı o zaman çocuk annesini dinleyip seninle boşanmaya gittiği gibi en başta da nikah masasına oturmazdı
Valla tatlım öyle bir mantık yok işte, demek ki bir sınırı vardı orayı aştı bilemiyorum. Aynı evde yabancı gibiydik. Sürekli bilgisayarda yüzüme bakmıyor yatakta arkasını dönüp yatıyor. Saçma sapan haller nereye kadar yani. İletişim de yok. Benimle konuşmak yerine o arkadaşına beni kötülüyor

İşte sen ihtiyacını gider sonra işine bak onu takma kafana diyor. Evlilikte de oluyor bebeğim ya maalesef erkekler böyle

Hani ben lafa söze hiç takılmıyorum it ürür kervan yürür demişler ben ALLAH göstermesin aklıma çok daha kötü şeyler geldi dil yarası da kötü acını anlıyorum ama karısını satan insanlar ortada bırakan saçma kişiler darp edenler var işkence eden hatta istemediği şeyleri yapan bana altında çok tramwatik birşey çıkıcal diye korktum şükür öyle kötü birşey olmamış

Ben eşeğim bebeğim, fazla dürüstlük huyum var her yaptığımı söylüyorum. Bu adam benim kadar saf salak birini buşamayacağını bildiği için benimle evlendi ama. Yalancının mumu yatsıya kadar. Belki evlilik öncesinde de beni başkasına kötüledi de aynı evde değildik diye haberim yok görmedim bilmedim

Tabi canım gitsinler hatta onun üzerine yeni bir ilişkiye başladım 2 sene sonra evlenme teklifi etti bana hatta beraber yaşamayı düşünüyorduk sonra öğrendim ki 1.5 sene de başka kızla ilişkisi var onu da ailesi ile tanıştırmış hatta benim yanıma gelip benım yanımdan ona gidiyormuş

Ay yok artık canım daha neler o kadar değil de. 10 yılımı harcadığım adamın beni böyle ortada bırakması kazığın dik alasıdır. Güven duygumu skti attı, kimseye güvenemiyorum

Bişey söyleyim mi dünya düzeni böyle ama saflık değil bu uzun süreli birşey seni kötüleseydi seninle olmazdı 10 sene sonra çıkmazdı en azından senin iyi niyetine göre ALLAH sana onu mağlum eder önüne bir şekilde çıkarırdı tecrübeyle sabit

Beni sevmeyen bir adamla evli kalmayacağım. Umurunda bile değilim onun, ne duygularım ne halim umurunda, kendi hayatını yaşıyordu. Evlilik böyle bir şey değil.insan sevilmek ister en temel en basit şeydir bu. O bile yoksa yol yakınken bye bye

Beni bugüne kadar hiçbir arkadaşı ile tanıştırmadı mesela, bu ne demek azıcık akıllı olmak lazım bebeğim. Ben çok geç uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…