- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.301
Ben de o kısmı anlamıyorum. Evlenmeden önce çok farklıydı. Evlenince başka oldu. Ailesi çok müdahale ediyor.Hayır da anlamadığım nokta bu ilişkide beni çelişkiye düşüren tek nokta zaman 10 senenin üzerine alınan bir evlilik ben cidden şaka gibi geliyor onca zaman bi insan rol yapamaz veya başka biri gibi davranamaz bu imkansız yani
İyi de sk geç diyemez, evlilik demek free seks anlamına gelmiyor. Ben istersem olur sadeceEvlilikte tavla oynanmıyor zaten illa ki o aktivite mevcut
Ay inanamıyorum ne kadar kötü bir şey nasıl söyleyebilmiş bunu ya. ben rastgele bir insan üzülmesin kötü hissetmesin diye böyle hayatta konuşmam ki bu senin en yakının bu seni sürekli psikolojik olarak çökertirdi artık zaten zaman geçtikçe bu lafları daha çok artardı en güzeli olmuş böyleBu kırgınlık yıllara yayılınca biraz daha farklı oluyor. En son beni sevmeyen bir adamı sevdiğimi fark edince soğumaya başladım. Mesela bir ay kadar önce sokakta bir yabancı genç benim yanıma geldi tanışalım falan dedi, eşim yoktu o sıra, ben de gelip anlattım güldüm dedin sokakta birden geldi falan. Bana ne dese beğenirsin, senin altında tayt üstünde düz t-shirt, senin neyini beğenip gelmiş dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu insan beni seviyor olabilir mi
Ailesi müdahalesi evlenmeden de geçerli olabilirdi yani o kadar etkililerde seni istemiyorlardı o zaman çocuk annesini dinleyip seninle boşanmaya gittiği gibi en başta da nikah masasına oturmazdıBen de o kısmı anlamıyorum. Evlenmeden önce çok farklıydı. Evlenince başka oldu. Ailesi çok müdahale ediyor.
Hayır sen istemen onun istemesi değil sik geç demiş ya sanki sevgilisiniz de hani kanka alacağını al bırak der gibi ortada evlilik var zaten bu insanlar bunu yaşıyor hani neyin kafası yap geç atı alan Üsküdar’ı geçmiş zatenİyi de sk geç diyemez, evlilik demek free seks anlamına gelmiyor. Ben istersem olur sadece
Valla tatlım öyle bir mantık yok işte, demek ki bir sınırı vardı orayı aştı bilemiyorum. Aynı evde yabancı gibiydik. Sürekli bilgisayarda yüzüme bakmıyor yatakta arkasını dönüp yatıyor. Saçma sapan haller nereye kadar yani. İletişim de yok. Benimle konuşmak yerine o arkadaşına beni kötülüyorAilesi müdahalesi evlenmeden de geçerli olabilirdi yani o kadar etkililerde seni istemiyorlardı o zaman çocuk annesini dinleyip seninle boşanmaya gittiği gibi en başta da nikah masasına oturmazdı
İşte sen ihtiyacını gider sonra işine bak onu takma kafana diyor. Evlilikte de oluyor bebeğim ya maalesef erkekler böyleHayır sen istemen onun istemesi değil sik geç demiş ya sanki sevgilisiniz de hani kanka alacağını al bırak der gibi ortada evlilik var zaten bu insanlar bunu yaşıyor hani neyin kafası yap geç atı alan Üsküdar’ı geçmiş zaten
Sktrsin gitsinler şerefsizlerHayatının en büyük kazığı olmasın bu cidden benim evleneceğim insanla en yakın arkadaşım halvet olmuşlardı ki evlenecektik yakın arkadaşım da ilkokul arkadaşım bide üstüne benim aldattığımı söyleyip beni darp ettiler
Ay yok artık canım daha neler o kadar değil de. 10 yılımı harcadığım adamın beni böyle ortada bırakması kazığın dik alasıdır. Güven duygumu skti attı, kimseye güvenemiyorumHani ben lafa söze hiç takılmıyorum it ürür kervan yürür demişler ben ALLAH göstermesin aklıma çok daha kötü şeyler geldi dil yarası da kötü acını anlıyorum ama karısını satan insanlar ortada bırakan saçma kişiler darp edenler var işkence eden hatta istemediği şeyleri yapan bana altında çok tramwatik birşey çıkıcal diye korktum şükür öyle kötü birşey olmamış
Beni bugüne kadar hiçbir arkadaşı ile tanıştırmadı mesela, bu ne demek azıcık akıllı olmak lazım bebeğim. Ben çok geç uyandımBişey söyleyim mi dünya düzeni böyle ama saflık değil bu uzun süreli birşey seni kötüleseydi seninle olmazdı 10 sene sonra çıkmazdı en azından senin iyi niyetine göre ALLAH sana onu mağlum eder önüne bir şekilde çıkarırdı tecrübeyle sabit
Boşanma davası açmak için paraya işe ihtiyacım var onu bekliyorum. 3 yıl oldu evlilikNe kadar sürdü evliliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?