Ahh ahh bana yardım ne olur

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
Merhaba kızlar,
Bana yardım edin ne olur çok yakın bir akrabamın evli biriyle beraber olduğunu öğrendim dinimizce bunu ailesine söylesem mi söylemesem mi?ne olur yardım edin

Merhaba kızlar,
Bana yardım edin ne olur çok yakın bir akrabamın evli biriyle beraber olduğunu öğrendim dinimizce bunu ailesine söylesem mi söylemesem mi?ne olur yardım edin

Canım kimsenin günahını açığa çıkarmanın senin üzerine yükümlülük olduğunu sanmıyorum, ama akrabanı uyarabilirsin. Belki biraz utanması varsa, daha çok kişinin kulağına gidecek, adım çıkacak diye korkabilir.

Kime söyleyeceksiniz? Neden birilerine söyleme gereği duyuyorsunuz?karışmayın böyle mevzulara derim.

uyarmakta fayda var sonucta eger adamın evlılıgı bıterse sızın akrabanız yuzunden btebılır.. karsı tarafın cocuklarınında uzulmesıne neden olur.. ondan uyar cek bıkenara söle uyar baktın anlamıyor busefer annesıne sole.

durumu nerden öğrendiniz bilmiyorum ama bunu eğer size halanızın kızı söylediyse yaptığının doğru birşey olmadıgını ona anlatmalısınız. caydırıcı örnekler vererek ailesinin öğrenmesi gibi , günah oldugu gibi ,yuva yıkanın yuvası olmaz gibi .Şayet bunu başka bir yerdeyden duyduysanız bunu öğrendiğiniizi ve herkesin öğrenebileceğini ona anlatmalısınız.Size tavsiyem halanıza söylemeyin kızla konusun .Ona yakın oldugunuz hatırlatın ki sizden saklamasın.​

ben olsam kesinlikle söyleyemezdim çekinirim böyle şeylerden
bence söylememelisin,haksız duruma düşebilirsin
dini olarak düşünüyorsan,onu uyarman yeterli
zaten seni ilgilendiren bi konuda değil
sonuçta çocuk değilki karşındaki...

Kuzeniniz kaç yaşında? Yaşı küçükse kesinlikle halanıza söyleyin ama yaşı büyükse karışmayın ne hali varsa görsün.
Kendi düşen ağlamaz...

bencede kizla konusun.hem vazgecer belki sevap islemis olursun .ama o adamin boyle bir karakteri varsa baskalariylada birlikte olucaktir allah esine sabir versin

halanızın kızıyla konuşup yanlış birşey yaptığını söyleseniz

Çok konuştum arkadaşlar inanın o evli kadının neler çekebileceğini bile anlattım ama nedense o hep kadını suçluyor kadına hakaretler ediyor ne yapıcağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…