- Konu Sahibi yenigelinben
-
durumu nerden öğrendiniz bilmiyorum ama bunu eğer size halanızın kızı söylediyse yaptığının doğru birşey olmadıgını ona anlatmalısınız. caydırıcı örnekler vererek ailesinin öğrenmesi gibi , günah oldugu gibi ,yuva yıkanın yuvası olmaz gibi .Şayet bunu başka bir yerdeyden duyduysanız bunu öğrendiğiniizi ve herkesin öğrenebileceğini ona anlatmalısınız.Size tavsiyem halanıza söylemeyin kızla konusun .Ona yakın oldugunuz hatırlatın ki sizden saklamasın.
uyarmakta fayda var sonucta eger adamın evlılıgı bıterse sızın akrabanız yuzunden btebılır.. karsı tarafın cocuklarınında uzulmesıne neden olur.. ondan uyar cek bıkenara söle uyar baktın anlamıyor busefer annesıne sole.
Bana kendisi söyledi boşandırırım zaten istesem ben yuva yıkmak istemiyorum diyo birde
Arkadaşım dinen ne yapıp yapmaman konusunda yardım istiyorsan müftülüğü ara.
Çok konuştum arkadaşlar inanın o evli kadının neler çekebileceğini bile anlattım ama nedense o hep kadını suçluyor kadına hakaretler ediyor ne yapıcağımı bilmiyorum
Kuzeniniz kaç yaşında? Yaşı küçükse kesinlikle halanıza söyleyin ama yaşı büyükse karışmayın ne hali varsa görsün.
Kendi düşen ağlamaz...
Konu sahibi dinene takmış.Dinen değil ahlaki olarak sorumluluğu vardır.Onlar zaten yaptıklarının farkındadır,siz karışmayın.
Siz ne demeye çalışıyosunuz bilmiyorum ama din zaten ahlaklı olmak ve yaşamaktır.dinimizi unuttuğmz ve unuttrdğmz yüzünden çocuklar bu haldeler
Dinimizce napmam lazım, dinen ne yapmak lazım falan falan...
İnsan olarak ne yapmak lazım?
bir de ufacık bir not: dini konular açmak ve tartışmak yasak forumda
Dinimizce napmam lazım, dinen ne yapmak lazım falan falan...
İnsan olarak ne yapmak lazım?
bir de ufacık bir not: dini konular açmak ve tartışmak yasak forumda
Evet,evet aynen bunu demek istemiştim.
Evet zaten asıl amacımda bu ilişkinin bitmesi fark ettiyseniz sadece vicdanen çok rahatsızım ve bunu kuzenimle konuştuğumda anlamıyor yaptığını yanlış görmüyor ki insan olarak ben daha ne yapabilirimin peşindeyîm aslında bu günaha şahit olmak istemyorum ayrıca siz ne anladınız bilmiyorum ama ben din sohbeti yapmıyorum burda sadece bu günaha şahit olmak korkutyo beni
Kendisi anlattı 30 yaşındahalanızın kızı kaç yaşında ve sizin nasıl haberiniz oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?