Ahh ahh bana yardım ne olur

Bence önce onunla konuşun.
Baktınız aynen devam ediyor, kendi bilir diyip karışmayın.
Zira siz üzerinize düşeni yapıp onu uyarmış olacaksınız...

Bir nevi günah sizden gitmiş olacak...

Bana kendisi söyledi boşandırırım zaten istesem ben yuva yıkmak istemiyorum diyo birde

Annesine söylemeyi düşünüyorum aslında ama annesine bişey olur diye korkuyorum

Çok konuştum arkadaşlar inanın o evli kadının neler çekebileceğini bile anlattım ama nedense o hep kadını suçluyor kadına hakaretler ediyor ne yapıcağımı bilmiyorum

o zaman ne hali varsa görsün bırakın
hemde tanımadan kadına hakaretler ediyor
bu gidişle oda aynı duruma düşer zaten
o zaman görür anyayı konyayı...

Dinen bi bilgim yok ama bu olay bir gün su yüzüne çıkar Allah yanına bırakmaz..Bence siz kimseye bişey demeyin suçlu duruma düşersiniz.En fazla yapacağınız o akrabanızı uyarmak yine devam ederse ne hali varsa görsün boşverin

Son düzenleme:
Kendimi hemen sizin yerinize koydumda ben kardesim bile olsa aileme soylemem.ama vazgecmiyorsa tehdit ederim soyleyecegim diye.

Çok zor bir durumdayım gerçekten adamın çocuklarıda var ve ben diyorum belki söylersem ailesine belki ayrılır belki ailesi çekidüzen verir kızlarına ama karışmamak mı lazım bilemiyorum inanın hangisi doğru bilemyrm

Dinimizce napmam lazım, dinen ne yapmak lazım falan falan...

İnsan olarak ne yapmak lazım?

bir de ufacık bir not: dini konular açmak ve tartışmak yasak forumda

Dinimizce napmam lazım, dinen ne yapmak lazım falan falan...

İnsan olarak ne yapmak lazım?

bir de ufacık bir not: dini konular açmak ve tartışmak yasak forumda

Evet zaten asıl amacımda bu ilişkinin bitmesi fark ettiyseniz sadece vicdanen çok rahatsızım ve bunu kuzenimle konuştuğumda anlamıyor yaptığını yanlış görmüyor ki insan olarak ben daha ne yapabilirimin peşindeyîm aslında bu günaha şahit olmak istemyorum ayrıca siz ne anladınız bilmiyorum ama ben din sohbeti yapmıyorum burda sadece bu günaha şahit olmak korkutyo beni

Evet,evet aynen bunu demek istemiştim.

Hemen beğendim zaten o kadar yorum arasında parladı yorumun ama beğenirken fark etmemişim sen olduğunu kuşum

Siz kendi açınızdan korkuyorsunuz ki o kıza üzülmüyorsunuz. Kendinize yazılacak günahlardan korkuyorsunuz. Bu da dini kısmı oluyor konunun. Dinen ne yapmanız lazım bilemem o kadar uzman değilim o konularda ama benim başıma gelse önce insan olarak ne yapmam lazım onu düşünürüm. Güzelce uyarırdım ha benim için çok değerliyse belki kendimi kaybeder kızar bağırır, tehdit de ederdim ama kendim için değil o kız için üzülürdüm. Siz elinizden geleni yaptıysanız arkanıza yaslanma vaktidir, daha ötesinde ne yapabilirsiniz ki? İnsanların (hele ki 30 yaşında bir kadının) kendi aklı fikri var, başına neler geleceğini de biliyordur umarım...

Bir de bir dipnot: Yukarıda lila05 arkadaşa dinimizin unutulduğunu söylemişsiniz ama zannetmiyorum, din bir insanı terbiye etmek için yeterli gelmiyor çoğu zaman insanlar buyrukların olmadığı noktada çok rahat sapabiliyorlar sağa sola, yanlış yönlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…