Ahh ahh bana yardım ne olur

kendinizi bu kadar çok sorumlu hissediyorsanız son kez ciddi bir uyarı yapın.daha fazlası ortalığı karıştırmak olur.işin içinden sıyrılmak için iftira der Allah korusun.başınıza iş alırsınız.hatta konuşmanızı kaydedin hissettirmeden.

arkadaşım bu günaha şahit olmak istemiyorum diyorsun ancak kızın günahına buradaki bir çok insanı ortak ediyorsun.

öyle bir panikle yazmışsın ki zannettim kız 16-17 yaşında. 30 yaşında yetişkin biri için yapacak hiç bir şeyiniz yok malesef! (yapılması gerekeni yapmış konuşmuşsunuz çünkü)

halanızın kızı istesem boşanmasını sağlarım ama yuva yıkmak istemiyorum gibi birşey demiş ona buradan o zaten çoktan karı koca arasına girdi bile.. hemde bile bile.. Hiç anlam veremiyorum hemde hiç! Bekar adamların suyu mu çıktı nesli mi tükendi? Nedir bu evli adam merakı?!

Son düzenleme:
hey allahım yaaa hep erkeklere verip veriştiriyoruzda bi bayan bunu kendine nasıl yakıştırır ve nasıl hemcinsine böyle bişey yapar aşk değil bu iğrençlik

ailesine söylenmez böyle bişey millet kalpten gider yazık ana babaya

Evet arkadaşlar haklısınız elimden geleni yaptım uyardım susmak en iyi şeydir bazen sanırım kız anlamıyor çünkü ne yapsamda ancak ailesine söyleyebilirim o da başıma sorun açabilir dediğiniz gibi çok teşekkürler yardımlarınız için

Siz ne demeye çalışıyosunuz bilmiyorum ama din zaten ahlaklı olmak ve yaşamaktır.dinimizi unuttuğmz ve unuttrdğmz yüzünden çocuklar bu haldeler

tatlim simdi burda herkez sus karisma diyorda ama o aldatilan kadin kendileri olsaydi neden söylemedin derlerdi :)
sana basta o kizla konus derdim ama konusmusun fakat sunuda bilsin yuva yikanin yuvasi olmaz..!
nezamandan beri görüsüyormuski?

Çok konuştum arkadaşlar inanın o evli kadının neler çekebileceğini bile anlattım ama nedense o hep kadını suçluyor kadına hakaretler ediyor ne yapıcağımı bilmiyorum

Allah böyle kadınlardan hepimizi, yuvaları korusun.

siz hiçbişi yapamazsınız. Vicdanı vs........ olmayana ne yapılabilir ki..
Bırakın kendi yaptığı ile ilerki zamanlarda yüzleşeceğindne dolayı, yani tarih tekerrür edeceği için o zaman anlar yuva nedir, nasıl bişeydir, nasıl kurulur, bozulursa neler yaşanır hissedilir anlar...

Merhaba kızlar,
Bana yardım edin ne olur çok yakın bir akrabamın evli biriyle beraber olduğunu öğrendim dinimizce bunu ailesine söylesem mi söylemesem mi?ne olur yardım edin

Dinen ne yapman gerektiğini bilemem, nihayetinde vaize değilim bunun için diyaneti arayabilirsin.
Ama bir birey olarak (gerçekten eminsen) durumu ifşa etmeni öneririm, bunun ayıpla falan alakası yokki üstü örtülsün değil mi?
Yazık değil mi ortada bir de aldatılan eş var, önce akrabanı uyar ayrılmasını söyle, baktın ayrılmıyor olayı ifşa et. Sen karışma diyenlere de bakma, kendileri aldatılsa birileri karışmasa da ayakta uyusalar memnun olurlar mı acaba.

Siz ne demeye çalışıyosunuz bilmiyorum ama din zaten ahlaklı olmak ve yaşamaktır.dinimizi unuttuğmz ve unuttrdğmz yüzünden çocuklar bu haldeler

Ahlaklı olmak ve yaşamak için bir insanın herhangi bir dine mensup olmasına gerek yoktur. Ateist bir insan ahlaksız yaşıyor diyemeyiz. Öncelikle böyle bir ayrım yapmayalım, orda bir anlaşalım.

Bence 30 yaşındaki kuzeninize yapılabilecek bir şey yok. Zira laftan sözden de anlamıyormuş konuştuğunuza göre. Kendi hatasının ceremesini kendi çeker. Olan aldatılan kadına olur sadece.

Merhaba kızlar,
Bana yardım edin ne olur çok yakın bir akrabamın evli biriyle beraber olduğunu öğrendim dinimizce bunu ailesine söylesem mi söylemesem mi?ne olur yardım edin

Akrabanız olan kişi ile konuşup uyarabilirsiniz. Sonuçta gözünüzle görmeyip, duyduğunuz birşey için Ailesini karıştırmayın bence suçlu siz olursunuz..

Katılıyorum,aynen.Teşekkür ederim kuzum

Haklısın cnm ama ztn susa susa böyle insanlar çoğalmaya başladı bende çok rahatsızım bu durumdan 2 yıldır görüşüyorlarmış

Din unutulduğu için insanlar kötü olmaz hanımefendi. Bu kurduğunuz cümlenin ucu İslam dinine mensup olmayan herkese dokunuyor farkındaysanız. Bu durumda 'ateistler ahlaksızdır' gibi bir kanı çıkıyor ortaya.

Kötülük, iyilik, ahlak gibi kavramlar dinle beraber ortaya çıkmadı. Bunlar zaten insanlık var olduğundan beri var. Sizin gibi düşünenlerin önyargılı davranışları yüzünden 'ateistler mutlak kötüdür, dindarlar mutlak iyidir' gibi bir düşünce hakim toplumda. Önyargılarınızdan bir an önce kurtulmanızı tavsiye ederim.

Ben size din muhabbeti yapmadım sizde yapmayın önyargım sadece beni ilgilendirir ben burda atestlerede laf söylemedm ztn her birey kendinden sorumludur siZde öyle olmaya çalışın bnce

Ben size din muhabbeti yapmadım sizde yapmayın önyargım sadece beni ilgilendirir ben burda atestlerede laf söylemedm ztn her birey kendinden sorumludur siZde öyle olmaya çalışın bnce

Önyargılarınız sadece sizi ilgilendirseydi, adı önyargı olmazdı zaten. Bu konu zaten dini içerikli bir konu, sizin ayrıca din muhabbeti yapmanıza gerek yok benim bunları yazmam için. Bu konuyu dine değinmeden de açabilirdiniz. Sitede dini içerikli konu açmak yasak, forum kurallarını okuyun isterseniz.

Lütfen dini konular açmayınız, dini yorumlar yapmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…