- Konu Sahibi papatyam1717
arkadaşlar öncelikle merhaba bi gece ağlarken elime interneti aldım ve kocanın ailesine düşkünlüğü çıktı karşıma bu forum geldi kimi zaman güldüm kimi zaman ağladım öncelikle burdaki tüm benm gibi skntı yaşayan kardeşlerimin allah yardımcısı olsn ben ailem istemeden evlendim eşimle çıkarken hiçbir problem yoktu evlendik altlı üstlü oturmaya başladık ben kaynananmdan belki çekmezdim ama eşim çok aileci 1 tane yeğeni var babası yok annesi yani eşimin kız kardeşi bigün onla bigün onla kaynanamda benim çocuğumu düşürttürdü her gittiğimiz ortamda ali yani eşim torunumun babası deyip duruyo sürekli laf sokuyor eşim yokken hakaret ediyor eşim varken melek oluyor kendim edip kendim bulduğum için ağzımı açamıyorum 3 yıllık evliyim inanın hayat burnumdan geldi bi arkadaşın yazısında okumuştum 2 tane yegenı varmış eşinin gelip gidiyomus o arkdaşa millet neler yazmış yok çocukmuş bilmem ne öle deil yeni evlisiniz beraber olurken torunu yollar yukarıya istediğin gibi giyemessin istedini yiyemessin görmcem kendine ev aldı borcu faturaarı çocuk babasından maaş alıyo hala eşimi sömürüyolar eşimde çocuugu okutayım oda benim çocuğum diyo benim evim bile yok altlı üstlü oturuyom 10 yaşındaki çocuk bu evler bana kalıcak sizide atıcam der kaynana hakaret eder eşim ise o çocuk diyo ki zaten bu soledikleerini anlatmam ama kaynanam aşağıdan doldurup bana yolladığı halde eşim aman onlar yaşlı der ben neyim insan değilmiyim 3 yıldır ailemi göremiyorumki onlarla aynı şehirde yaşadığım aynı yakada oturduğum halde eşim üzülür aman problem olmasın diye gerçi ailemede gitsem onlarda beynimi yiyo ama burda bzı arkadaşlarınıkini okudukça rahatlıyorum dahda beteri varmış diyorum ben size bir şey diyimi allah bu kocaları kahretsinki analarının kuzuları he bir başka erkek farklı olur demeyin hepsinin bi pisliği var ama benden size bi tavsiye 25 yaşındayim çocuk düşünmüyorum ama birgün bir çocuğum olursa ve oğlum olursa sırf beddua almamak için bile olsaki ben çektim başkası çekmesin diye gelinim benim için prenses olur istediği kadar uzakta olsun azımı açmam ve derimki kızım banada gelme annenede gitme kocanla gençliğini hayatını yaşa o kaynanam yüzünden hayata küstüm allah bu siteyi açandan razı olsun okudukça kendime geliyorum yalnız değilmişim dünyalar başıma yıkıldı sayelerinde 40 yıllık evli oldum